Bikiniraja kuosissa?

Bikiniraja kuosissa?
Tutkimuksen mukaan intiimialueensa karvoitusta trimmaavat naiset ovat kiinnostuneempia seksistä kuin ne naiset, jotka antavat alapäänsä karvoituksen kasvaa vapaasti. Karvojansa trimmaavilla naisilla myös emätinyhdynnät kestivät hiukan pidempään kuin muilla naisilla.
Julkaistu 17.1.2013

Yhdysvaltalainen tutkimusryhmä tutki laajassa tutkimuksessa, miten naisten alapään karvoituksen trimmaaminen on yhteydessä heidän seksuaalisuuteensa, kehonkuvaansa ja seksielämäänsä. Alapään karvoituksen trimmaaminen on erittäin yleistä Yhdysvalloissa.

Intiiimialueen karvoituksen trimmauksesta on tullut arkipäivää myös Suomessa. Siihen käytetään aikaa ja panostetaan; moni hakeutuu myös ammattilaisen pakeille. Intiimialueen karvoituksia muotoillaan ja jopa värjätään. Myös brasilialainen eli kaikki pois -malli on suosittu.

Trimmaajat kiinostuneempia

Yhdysvalloissa tehtyyn tutkimukseen osallistui lähes 2500 naista. Naiset olivat 18–68-vuotiaita. Tutkimus toteutettiin siten, että naiset pitivät päivittäin internet-pohjaista päiväkirjaa viiden viikon ajan.

Tiedoista tutkijat tarkastelivat muun muassa, miten ikä, parisuhdestatus ja käyttäytyminen ylipäätään liittyivät karvojen trimmaukseen.

Karvojaan trimmanneet osoittivat muita enemmän kiinnostusta seksiin. Heillä seksiin liittyi useammin vaginan kosketusta sormin ja klitoriksen stimulaatiota sormin. Karvoituksen trimmaus oli yleisintä nuoremmilla ikäryhmillä.

Kumpi johtaa kumpaan?

Lisäksi emätinyhdynnän kestossa oli nähtävissä pientä eroa. Intiimikarvoitustaan trimmaavilla emätinyhdynnät olivat kestoltaan hiukan pidempiä. Karvoitustaan hoitavat naiset saivat korkeammat pisteet myös seksuaalisuuteen liittyvissä erilaisissa indekseissä; he esimerkiksi olivat intiimialueisiinsa keskimääräistä tyytyväisempiä.

Tutkimuksesta ei käy ilmi, mikä näiden asioiden suhde on toisiinsa: Johtaako karvojen trimmaaminen kasvaneeseen kiinnostukseen seksiä kohtaan? Vai johtaako suurempi kiinnostus seksiä kohtaan karvojen trimmaamiseen?

Tutkimus tullaan julkaisemaan International Journal of Sexual Medicine -tiedejulkaisussa. Sen ennakkotiedot julkaistiin tammikuussa 2013.

Lue myös:

Kommentoi »