Aurinko on kollageenituotannon pahimpia vihollisia – näin hidastat ihon vanhenemista

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Oslo Skin Lab
Aurinko on kollageenituotannon pahimpia vihollisia – näin hidastat ihon vanhenemista
Vaikka janoaisitkin juuri nyt auringon tuomaa energiaa ja rusketusta kalpealle ihollesi, muista että UV-säteily vanhentaa ihoa. Prosessia voi kuitenkin hidastaa kollageenivalmisteen avulla.
Julkaistu: 12.6.2020

Ikääntyminen näkyy ihossa sekä talirauhasten määrän vähenemisenä että kosteuspitoisuuden laskuna. Samalla iho menettää kimmoisuuttaan ja siihen muodostuu juonteita kollageenituotannon heiketessä. Iho myös palaa helposti pigmenttien tuottokyvyn pienentyessä. Auringolla on oma roolinsa ihon pigmenttimuutosten tummenemisessa.

Auringon ultraviolettisäteilyä on kahta erilaista: lyhytaaltoisia UVB-säteilyä ja pitkäaaltoisia UVA-säteilyä. Näistä UVB vaikuttaa pintakerrokseen aiheuttaen ihon palamisen. UVA-säteily puolestaan imeytyy syvemmälle ihoon ja vanhentaa ihoamme. UVA-säteily vaikuttaa myös maksaläiskien syntyyn, sillä muiden pigmenttimuutosten tapaan ne tummuvat ja tulevat esiin ihon päivettyessä.

Ihosi pysyy hyväkuntoisena ja kimmoisena saadessaan riittävästi kosteutta sekä sisäisesti että ulkoisesti. The Solution™ Anti-wrinkle collagen -jauhe on helppo nauttia veteen sekoitettuna, jolloin iho saa kosteutuksen lisäksi kaipaamaansa kollageenia.

Ravitse ihoasi kollageenilla

SPF eli aurinkovoiteen suojakerroin kertoo, kuinka monta kertaa normaalia kauemmin voit viettää aikaasi auringossa palamatta. Jos ihosi on vaalea, on suojakertoimen hyvä olla Suomessakin vähintään 30. Jos taas saat helposti maksaläiskiä, tulisi aurinkovoidepurkin kyljessä komeilla vähintään luku 50. Varmista myös, että aurinkovoiteesi sisältää suojan sekä UVB- että UVA-säteilyä vastaan.

Kollageeni näyttelee tärkeää roolia kudosten muodostumisprosessissa kehosi eri osissa. Ihomme kollageenipitoisuuden vähentymistä pidetään suurimpana yksittäisenä tekijänä ryppyjen syntymisessä. Muutos kollageenituotannossa etenee asteittain kolmenkympin jälkeen.

Nuorekkaasta ihosta haaveilevien kannattaakin muistaa, että iän lisäksi myös auringon UV-säteily vaikuttaa ihomme kollageenipitoisuuteen. Ihoa on kuitenkin mahdollista ravita nauttimalla sisäisesti kollageenia, kuten The Solution™ Anti-wrinkle collagen -valmistetta.

Testiryhmä ilahtui ihoanalyysin tuloksista

MeNaisten kokoama viidestä nelikymppisestä naisesta koostunut ryhmä testasi Oslo Skin Labin The Solution™ -kollageenijauhetta neljän kuukauden ajan. Kaikki osallistujat huomasivat sekä koejakson aikana että sen jälkeen positiivisia vaikutuksia ihossaan.

Testiryhmäläiset kiittelivät tuotetta helpoksi ja miellyttäväksi käyttää, sillä sen nauttiminen on helppo yhdistää omiin rutiineihin. Osa testaajista nautti jauheen aamulla tuoremehun kanssa, osa ennen nukkumaanmenoa veteen sekoitettuna. Lisäksi naiset kehuivat annospusseja käteviksi ja hygieenisiksi etenkin reissussa.

Tarjous Terve.fi:n lukijoille

Saat ensimmäisen pakkauksen Oslo Skin Labin The Solution™ -kollageenia 60 prosentin alennuksella eli hinta on 22,80 €. Seuraavat pakkaukset ovat 30 prosenttia edullisempia eli 39,80 €. Kotiinkuljetus on ilmainen.

Tilaa tästä.

Testiryhmäläiset kävivät testijakson alussa ja lopussa Siluetin Visia-ihoanalyysissä. Analyysi kuvaa ihon pintakerroksen lisäksi sen alta löytyviä ihomuutoksia. Sillä mitataan esimerkiksi ryppyjä, ihohuokosia, pigmentaatiota ja ihotulehdusten jälkiä.

Osallistujat aloittivat kollageenijauheen käytön keväällä 2019. Tulokset yllättivät kokeilijat senkin takia, että kesä on tunnetusti kuluttavaa aikaa iholle.

− Iho tuntuu tasapainoisemmalta ja hehkeämmältä. Visia-analyysikin näytti juonteiden pienentyneen. Nykyään huomaan käyttäväni pelkkää CC-voidetta, kun ennen käytin säännöllisesti meikkivoidetta. Nyt sitä ei tee edes mieli laittaa, iloitsi Charlotta.

Jennin haasteena olivat muun muassa epäpuhtaudet, näkyvät ihohuokoset sekä otsan ja kulmakarvojen väliset uurteet.

− Tällä hetkellä ihoni on hyvässä kunnossa ja huokoset ovat pienentyneet. Myös ihoni uurteet pehmentyivät sekä peilin että Visia-analyysin mukaan.

Testijakso sai kaikki naiset kiinnittämään enemmän huomiota ihoonsa ja ihonhoitotottumuksiinsa. The Solution™ Anti-wrinkle collagen -kollageenijauheen päivittäinen nauttiminen ja tulosten seuraaminen toivat konkreettisesti esiin sen, miten paljon elämäntavat vaikuttavat ihoon.

Vuonna 2017 perustetun Oslo Skin Labin tavoitteena on tuoda turvallinen ja helppokäyttöinen kollageenivaihtoehto pohjoismaisille markkinoille. Yrityksessä arvostetaan korkeaa laatua ja tuotteiden teho todennetaan kliinisin menetelmin. The Solution™ Anti-wrinkle collagen -kollageeniauhe sopii kaikille ihotyypeille.

Tuote vaikuttaa kaikkialla ihossa ja luo näin loistavan pohjan muulle ihonhoidolle. The Solution™ Anti-wrinkle collagenissa käytettyjen patentoitujen kollageenipeptidien on kliinisesti todistettu auttavan ylläpitämään sileää ihoa, lisäämään kiinteyttä ja vähentämään ryppyjen syvyyttä.

Kommentoi »