Terve.fi

Jumppaa Anna Saivosalmen kanssa! Valitse viidestä ilmaisesta treenistä se, joka sopii sinulle tänään parhaiten

Jumppaa Anna Saivosalmen kanssa! Valitse viidestä ilmaisesta treenistä se, joka sopii sinulle tänään parhaiten
Kotijumppaguru Anna Saivosalmi toivoo, että sinäkin innostut jumppaamaan kotona. Siksi hän suunnitteli viiden jumpan sarjan, josta voit valita fiiliksen mukaan. Paina play ja nauti!
Julkaistu 6.12.2020

Haluatko rauhoittua ja nollata pääsi? Valitse vartin kehonhuoltotreeni. Vai kaipaatko kenties vauhtia? Heittäydy hikisen HIIT-treenin huumaan. Nosta kuntoa ja kehitä keskivartalosi voimaa vastuskuminauha- ja keskivartalojumpalla. Rasvanpolttojumpalla voit taas korvata lenkin sateisena päivänä.

Personal trainer, kotijumppaguru Anna Saivosalmella oli selkeä tavoite, kun hän suunnitteli nämä viisi erilaista kotijumppaa.

– Jumpppaamisen pitää olla hauskaa! Halusin, että nämä jumpat innostavat liikkumaan. Siksi suunnittelin treenikokonaisuuden, josta löytyy sopiva kotitreeni erilaisiin hetkiin ja viikkoihin, hän kertoo.

Jokainen viidestä ilmaisesta jumpasta on monipuolinen, tehokas mutta simppeli. Ne sopivat niin tottuneille jumppaajille kuin aloittelijoille.

Kotonakin on tärkeää, että ei tarvitse huhkia yksin. Kun laitat treenin päälle, Anna treenaa mukana. Hän kannustaa ja antaa neuvoja. Aika kuluu kuin huomaamatta. Liikkeetkin tekee tehokkaasti, kun voi seurata toisen jumppaamista.

– Toivon, että jokainen voi löytää näistä oman suosikkinsa ja innostua kotitreenaamisesta. Se on kuitenkin mahtavan helppo tapa liikkua!

Anna antaa vielä yhden vinkin.

– Laita lempimusiikkiasi soimaan. Silloin jumppatuokio on vielä hauskempi!

Paina play, seuraa ohjeita ja jumppaa oman kunnon ja fiiliksen mukaan. Saat virtaa ja hyvän mielen.

Katso videot tästä!

2 kommenttia