Terve.fi

Älä kysy näitä kysymyksiä ensitreffeillä

Älä kysy näitä kysymyksiä ensitreffeillä
Olet tavannut aiemmin mukavan tyypin, jonka kanssa olette sopineet treffit. Ja kun treffit koittavat, on hyvä miettiä, mistä kannattaa puhua ja mistä ei.
Julkaistu 2.6.2012

Näitä Shape-lehden luettelemia aiheita kannattaa ensitreffeillä välttää:

1. Eksä-hiillostukset. Ei sinua (ainakaan toivottavasti) kiinnosta treffikaverin eksä, vaan itse treffikumppani. Älä hiillosta äläkä jatka kyselyä, jos toinen vähänkin vaivaantuu aiheesta.

2. ”Teille vai meille?” Ensitreffeillä ei vain kannata lähteä sänkyyn, vaan teidän tulisi tutustua ensin lisää. Toinen osapuoli voi loukkaantua, jos tutustumisen sijaan vihjaat, että haluat vain seksiä.

3. ”Paljonko tienaat?” Tämän kysymyksen toinen saattaa ajatella suoraan kullankaivamiseksi. Ja se ei ole hyvä asia. Ensitreffeillä ei tarvitse toisen taloustilanteesta tietää vielä juuri mitään.

4. ”Mihin luulet, että tämä johtaa?” Jos olette juuri tavanneet ja puhut jo avioliitosta ja lapsista, säikäytät kumppanin tiehensä. Vaikka unelmissasi onkin perheen perustaminen, kannattaa aihe jättää myöhemmäksi.

5. ”Onko tuo tupee?” Niin – toisen ihmisen hiusten kyseenalaistaminen on jo sellainen möläytys, että lienee parasta lähteä pöydästä. Toisen ulkonäön kommentointi tavalla, joka voi nolata hänet, ei kuulu ensitreffeille eikä oikeastaan neljänsillekään. Ole toista kohtaan kunnioittava ja mieti, miltä sinusta tuntuisi, jos joku kyselisi ulkonäöstäsi.

Lähde: Shape

Kommentoi »