Terve.fi

Anaaliseksi: Kysymyksiä ja vastauksia anaaliseksistä

Anaaliseksi: Kysymyksiä ja vastauksia anaaliseksistä
Anaaliseksi - aihe, joka monet naiset puistelemaan päätään kauhuissaan. Women’s Healthin seksiasiantuntijat kertovat, miksi anaaliseksi voi olla piristysruiske seksielämään ja vastaavat yleisimpiin aiheen askarruttamiin kysymyksiin. Lue lisää anaaliseksistä.
Julkaistu 6.2.2015

Anaaliseksi – aihe, joka monet naiset puistelemaan päätään kauhuissaan. Women’s Healthin seksiasiantuntijat kertovat, miksi anaaliseksi voi olla piristysruiske seksielämään ja vastaavat yleisimpiin aiheen askarruttamiin kysymyksiin.

1. Eikö se ole ällöttävää ja likaista?

Yleisimmät ennakkoluulot ovat, että anaaliseksi sattuu julmetusti ja että se on sotkuista ja ällöttävää. Kyllä, se voi pitää osittain paikkansa. Mutta toisaalta anaaliseksi voi olla todella eroottista ja jännittävää. Ja jo pelkästään siksi kaikkien kannattaisi sitä kokeilla.

2. Sattuuko se oikeasti?

Tutkimusten ja asiantuntijoiden mukaan kipu on yleistä, varsinkin alussa. Sen ei kuitenkaan tarvitse sattua, sillä aihetta lähestyminen hitaasti ja varovasti on kaikki kaikessa. Jos sattuu liikaa, pitää palata askel taaksepäin, rentoutua ja löytää oma paikkansa.

3. Onko penetraatio pakollista?

Ei tietenkään ole, sillä anuksen suuta voi hyväillä mielin määrin niin kauan kuin siltä tuntuu. Pelkästään se voi riittää.

4. Kuinka pääsen alkuun?

Tärkeintä on, että tunnet olosi mukavaksi. Aloita rauhallisesti vaikkapa sormen avulla (älä unohda liukastetta!) ja halutessasi voi kokeilla asteittain isompiakin leluja. Muista myös hyväillä itseäsi äläkä unohda, että kyseessä on vain valinnainen lisämauste seksiin.

Lue lisää:

1 kommentti