Terve.fi

10 askelta kohti loistavaa seksielämää, osa 2

10 askelta kohti loistavaa seksielämää, osa 2
Seksi: Hyvien sänkytaitojen omistaminen ei tarkoita 90 seksiasennon osaamista tai kalliiden puitteiden järjestelyä, vaan oikeastaan päinvastoin.
Julkaistu: 14.10.2014

Hyvien sänkytaitojen omistaminen ei tarkoita 90 seksiasennon osaamista tai kalliiden puitteiden järjestelyä, vaan oikeastaan päinvastoin. Women’s Health listasi tärkeimmät loistavan seksielämän lähtökohdat ja perusteet.

6. Nautit myös sooloilusta

Henkilö, joka tuntee itsensä ja alapäänsä läpikotaisin, nauttii yhteisistä hetkistäkin enemmän. Parisuhteessa masturboinnin tärkeys monesti unohtuu.

7. Et ole jatkuvasti epävarma itsestäsi

Hyvässä seksissä kumpikaan ei mieti mahdollisia karvojaan, läskejään tai näppyjään. Toisin sanoen itseluottamus on yksi seksikkäimmistä avuista.

8. Tiedät, milloin pitää muuntua villiksi

Kyky irroitella ja hullutella on loistava ominaisuus seksissä. Ja jos et näytä kumppanillesi nautintoasi, hän ei tiedä mitä tehdä. Ja miehiä ei yleensä haittaa, jos nainen elehtii ja ääntelehtii seksin aikana.

9. Olet spontaani

Miehet ovat yhtä mieltä siitä, että spontaani nainen sängyssä on parasta ikinä. Olkoon se sitten aamuinen palvelus tai seksikkäästi pukeutuneena odottaminen töistä tullessa, ne kerrat jäävät aina miehen mieleen.

10. Osaat nauraa itsellesi

Hyvä sänkykumppani ei ota itseään eikä erikoisia tilanteita liian vakavasti, vaan osaa nauraa. Seksin pitäisi olla kivaa ja liika stressaaminen ja tiukkapipoisuus pilaa sen. Oudot äänet, epäonnistuneet asennot ja vahingot kuuluvat seksiin, joten siksi niille kannattaa osata nauraa.

Lue lisää:

Kommentoi »