Terve.fi

10 askelta kohti loistavaa seksielämää, osa 1

10 askelta kohti loistavaa seksielämää, osa 1
Seksi: Hyvien sänkytaitojen omistaminen ei tarkoita 90 seksiasennon osaamista tai kalliiden puitteiden järjestelyä, vaan oikeastaan päinvastoin. Lue lisää.
Julkaistu: 13.10.2014

Hyvien sänkytaitojen omistaminen ei tarkoita 90 seksiasennon osaamista tai kalliiden puitteiden järjestelyä, vaan oikeastaan päinvastoin. Women’s Health listasi tärkeimmät loistavan seksielämän lähtökohdat ja perusteet.

1. Et tuomitse

Kuuntelet kumppanisi ehdotukset ja olet sinut omien mieltymyksiesi kanssa.

2. Olet innovatiivinen

Luovuus ja seksin urautumisen estäminen esimerkiksi paikan ja asentojen vaihtelulla on erittäin tärkeää. Kokeilkaa myös asuja ja roolileikkejä.

3. Ajattelet seksiä paljon

Anna seksuaalisuudellesi ja eroottisille hetkille aikaa äläkä ohita niitä, vaikka sellaisia hetkiä sattuisikin keskelle päivää. Seksin ajatteleminen ei ole haitaksi.

4. Pystyt asettamaan toisen tarpeet omiesi edelle

Empaattisuus ja sympaattisuus ovat tärkeitä sosiaalisen kanssakäymisen työkaluja, mutta niiden käyttö seksissä parantaa tilannettanne merkittävästi. Jos uhraat välillä aikaa pelkästään kumppanisi tyydyttämiseen, maksaa se se kaiken nähdyn vaivan takaisin tavalla tai toisella.

5. Kokeilet lähes kaikkea kerran

Kannattaa kokeilla asioita, jotta tiedät varmuudella mistä pidät ja mistä et. Jos olet kuitenkin olet jo varma, että tietyt jutut eivät sinulle toimi, ei sinun tarvitse niihin suostua.

Lue lisää:

Kommentoi »