Terve.fi

7 vinkkiä helpompaan painonpudotukseen

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Method Makia
7 vinkkiä helpompaan painonpudotukseen
Laihduttaminen voi tuntua joskus ylitsepääsemättömältä haasteelta, mutta tähän voit saada apua verkon laihdusvalmennuksista. Aloita selkeästä ruokavalion muutoksesta.
Julkaistu: 1.11.2018

Tässä seitsemän vinkkiä, joilla teet ruokavalion muutoksesta helpompaa itsellesi.

1. Löydä apua. Joskus ruokailun suunnittelussa on hyvä luottaa ammattilaisiin. Laihdutusvalmennus on palvelua, jolla saat selkeät ohjeet tasapainoisiin aterioihin. Laihdutusvalmennusta on tarjolla kätevästi verkkopalveluna.

2. Keskity ruokavalioon. Kun ylipainoa on päässyt kertymään, kannattaa liikuntaan suhtautua varovasti. Yhtäkkinen liikunnan lisääminen voi kuormittaa tuki- ja liikuntaelimistöä. Laihdutuksen alkuvaiheessa paino putoaa kyllä pelkällä ruokavalionkin muutoksella, kunhan vain syöt oikeanlaista ravintoa.

Saavutettujen tulosten seuraaminen motivoi jatkamaan laihduttamista. Tuloksiasi voit seurata verkossa.

3. Älä kärsi nälästä. Kun syöt oikein, ei tarvitse laskea kaloreita tai punnita annoksia. Laihdutusvalmennuksessa ei itse tarvitse miettiä, mitkä ruuat ovat terveellisiä ja sopivia laihduttajalle. Verkkopalvelu tarjoaa erilaisia helppoja reseptejä, joita noudattamalla vältyt esimerkiksi ihmedieettien aiheuttamalta näläntunteelta.

4. Motivoidu tuloksista. Kun pyrit keveäpään elämään, jo saavutettujen tuloksiesi seuraaminen motivoi tehokkaasti. Verkon laihdutusvalmennus tarjoaa tähän työkaluja. Omia tuloksiasi voit seurata graafisessa muodossa.

5. Löydä tavoitteesi. Onko tarpeesi vain laihtua vai samalla pyrkiä lievittämään 2. tyypin diabeteksen oireita? Käytä palveluita, jotka sopivat sinun tarpeisiisi parhaiten. Koska tyypin 2. diabetes lisääntyy huimaa vauhtia, on verkkopalvelussa huomioitu erikoistarve täysin omalla ohjelmallaan.

Laihduttaminen on mukavampaa, kun siihen on vertaistukea. Verkon keskusteluryhmä voi auttaa sinua heikkoina hetkinä.

6. Tee siitä sosiaalista. Laihtuminen on prosessi ylä- ja alamäkineen. Ystävät ja keskustelu ovat tärkeä tuki tälle matkalle. Laihdutusvalmennuksen verkkopalvelussa on myös keskusteluryhmä, jossa käyttäjät voivat vaihtaa ajatuksia.

7. Ajattele positiivisesti. Ylipainon ja 2. tyypin diabeteksen kustannukset ovat kansantaloudellisesti merkittävät. Jos onnistut parantamaan omia elintapojasi, olet osa ratkaisua, joka vaikuttaa meihin kaikkiin.

Valitse näistä sopivin verkkopalvelu:

Suomalaisten asiantuntijoiden kehittämä dieetti perustuu elimistön luonnolliseen tapaan käsitellä ravintoaineita.

Erityisesti naisille suunniteltu ruokavalio huolehtii myös siitä, ettei hormonitasapaino tehokkaasta painonpudotuksesta huolimatta häiriinny.

Jos haluat harjoitella laadukkailla kehonpainolla tehtävilla treeniohjelmilla, tämä ohjelma sopii sinulle.

Kommentoi »