Kauneus ja Terveys

7 oikeasti täydellistä hajuvettä

7 oikeasti täydellistä hajuvettä
Mietitkö, miten ostaa täydellinen tuoksulahja itselle tai rakkaalle? Tässä seitsemän upeaa vaihtoehtoa.
Julkaistu: 21.11.2017

1. Emporio Armanin Because It’s You

Toimistokelpoista vanilja­tuoksua ei ole helppo valmistaa.­ Emporio Armanin Because It’s You on onnistunut. Myös vadelmaa, ruusua ja myskiä sisältävä aromi on lämmin mutta raikas. Tätä voi käyttää ilman, että työkaverit tai asiakkaat tuupertuvat. ­69 e/50 ml EdP.  (Kuva alla)

2. Escadan Celebrate N.O.W.

Raikas kukkaistuoksu ei yleensä puhuttele, mutta Escadan Celebrate N.O.W. yllätti. Magnolialle antavat potkua kaneli ja inkivääri. Helposti lähestyttävä, monenikäiselle sopiva tuoksu on kuin hymyilevä noutokahvi­myyjä: parantaa päivää heti. 46,90 e/­30 ml EdP. (Kuva alla)

3. Kenzon Kenzo World

Kevyt hajuvesi hukkuu helposti massaan, mutta Kenzon Kenzo Worldissa on sitä jotakin: vadelmaa, pionia, jasmiinia ja amb­rok­saania. Pirskahtelevan sensuelli, kuten ehkä sinäkin? 64,90 e/30 ml EdP. (Kuva alla)

4. Tom Fordin Mandarino di Amalf

Jos pippuriset aromit kiehtovat, nuuskaise tätä. Tom Fordin Mandarino di Amalfi sopii hienosti talveenkin. Basilika, ­mustapippuri, korianteri ja sitrukset tarjoavat äkkilähdön Amalfin rannikolle. Tällä jaksaa loska-­aamut. 130 e/50 ml EdP. (Kuva alla)

5. Diorin Miss Dioril

Klassikkoa ei usein kannata sörkkiä, mutta Diorin Miss Diorille se on tehnyt hyvää. Uusi versio on ­kevyempi ja modernimpi kukkaistuoksu. Ruusu on nyt villiruusu. Sitruksia on lisätty ja patsulia vähennetty. ­116 e/50 ml EdP. (Kuva alla)

6. Byredon Velvet Haze

Itsevarman naisen valinta on vahva muttei tunkkainen Byredon Velvet Haze. Patsulin lehdet, kaakaouute ja myskit eivät jää huomaamatta. Aromi pysyy iholla pitkään eli on todella riittoisa. Kokeile! 150 e/100 ml EdP. (Kuva alla)

7. Chanelin Gabrielle

Se oli rakkautta ensi nuuhkaisulla! Chanelin Gabriellessa laadukkaat jasmiini, ylang-­ylang­,­ appelsiinin­kukka ja tuberoosa eivät muutu pistäviksi päivän mittaan. Naiivia tai ei, tämä iholla kaikki tuntuu mahdolliselta. 122,65 e/50 ml EdP (Kuva alla)

Kommentoi »