Kauneus ja Terveys

20 naisen vinkit miehille

20 naisen vinkit miehille
Kevät on ihastumisen aikaa. Haluaisitko sinäkin hurmata jonkun ja ihastua? Miten hurmata uusi ihastus? Tai miten hurmata oma kulta uudelleen?
Julkaistu: 10.4.2013
Naisten hurmaaminen voi tuntua haastavalta, mutta se on itse asiassa melko yksinkertaista: Pilke silmäkulmassa, huoliteltu ulkonäkö, hyvät käytöstavat ja naisen kunnioitus auttavat alkuun. Myös kevyet kosketukset esimerkiksi selkään tai olkapäähän tehoavat. Lähes jokainen nainen on mielissään kauniista kukista, mutta vastaanottajasta riippuen ruusujen sijaan kannattaa mielitietylle kiikuttaa esimerkiksi nippu voikukkia. Vältä painostavaa ja tungettelevaa tyyliä – anna ihastuksellesi aikaa hurmaantua.
Hurmaustavat ja -tyylit vaihtelevat luonnollisesti persoonan mukaan, mutta naisten hurmaamiseen on olemassa myös täsmävinkkejä: alla 20 eri-ikäisen suomalaisnaisen vinkit siitä, miten heidät hurmataan. Mies, poimi joukosta itsellesi sopivat ja ota ilmaiset vinkit rohkeasti käyttöön!

Susanna, 40

Minut hurmataan ripauksella renttumaisuutta ja äijämäisyydellä eli sillä, että mies osaa tehdä miesten juttuja, kuten korjata vian autosta. Luonnollisesti miehen pitää myös osata huomioida naisensa. Junttius on todellinen turn-off. Miehen kannattaa olla oma itsensä ja välttää turhaa rehentelyä esimerkiksi hyvällä työpaikalla tai omaisuudella. Rehellisyys ja aitous ovat valttia.

Jonna, 38

Joskus pelkkä miehen tuoksu voi olla sellainen, että se meinaa viedä jalat alta. Aina ei siis tarvita yhtään mitään hurmaamiseksi. Mistä se tuoksu tulee, en tiedä – ei ainakaan huonosta hygieniasta. Miehessä on erityisen seksikästä se, että hän osaa puhua hyvin ja hänellä on ajatuksia. Mukava pukeutuminen ja ulkonäkö ovat tietty plussaa.

Marianne, 38

Huoliteltu yleisilme miehellä vetoaa. Lisäksi sanavalmis ja keskusteleva mies on viehättävä. Eli kyllä minä naisena haluan, että minut hurmataan ja huolehditaan, että saan huomiota. Mutta jos en ole ensin ”antanut” hyväksyntää lähestymiselle, niin sitten ei kannata yrittääkään. Eli kyllä se usein on aina ensin se ulkoinen olemus tai silmät, jotka kiinnittävät minun huomioni.

Päivi, 35

Tuntuu että miehet ovat unohtaneet ihan perusjuttuja, kuten oven avaamisen. Olen myös havainnut, että usein ajatellaan, että minä en ainakaan tee mitään kun toinenkaan ei tee. Sitten kukaan ei tee. Itse olen esimerkiksi lähettänyt yhdelle tyypille kahvit ja leivoksen töihin.

Paula, 36

Ihmisiä taitaa nykyään pelottaa se torjutuksi tuleminen enemmän kuin se, että mihin se pieni rohkeus voisi johtaa. Olen koittanut päästä pelostani eroon, ja jos esimerkiksi kaupan kassajonossa on komea mies, eikä sormusta ole näkyvillä, voin ihan hyvin pyytää häntä kahville jonnekin.

Minna, 45

Hymy, ohikiitävässä hetkessä sanotut kauniit sanat esimerkiksi kauniista vaatteista tai ihanan punaisista huulista. Toisin sanoen huomioiminen, joka tulee spontaanisti, pyytämättä ja suoraan sydämestä.

Taru, 35

Aito kiinnostus, kohteliaisuus tai vilpitön kehu jostain yksityiskohdasta kuten kengistä, vyöstä tai koruista. Ja jos saa kiinnostuksen kohteensa kahville tai päivälliselle, eikä se tunnukaan johtavan toiseen tapaamiseen, ei vedetä herneitä nenään, vaan vietetään tapaaminen mukavasti loppuun ilman ´vonkausta´. Vonkaaminen, kerjääminen ja valittaminen tappavat mielenkiinnon sekunnissa.

Sanna, 30

Kukat! Niiden kohdalla tuntuu, että miehet eivät ihan ymmärrä, kuinka paljon naiset niistä pitävät. Eikä tarvitse olla mikään juhla, voi vaan tuoda kukkia ja sanoa että "olet ihana". Mielestäni se ei ole mikään parisuhdesidonnainen juttu, vaan niitä voi viedä myös naispuolisille ystäville, siskolle tai äidille.

Saana, 31

Sellainen luonteva tilanteisiin suhtautuminen, huumorintaju ja asioiden hyvien puolien näkeminen saa jalat veteliksi. Sekä tietenkin sellaisten kauniiden asioiden sanominen. Ja se, että voi puhua vaikeistakin asioista.

Miira, 35

Minä pidän voikukista, vaikkei välttämättä joka miehelle tulisi mieleen antaa rikkaruohoja.

Malla, 52

Hyvällä huumorintajulla.

Riitta, 60

Vävypoikani on täysin ymmärtänyt kukkien merkityksen. Olen saanut kukkia muuten vaan. Hän ymmärtää myös nousta pöydästä seisomaan, kun nainen tulee tai lähtee. Siinähän menee naiselta jalat alta! Ihanaa vanhanaikaista kohteliaisuutta. Sellaisestahan me tytöt tykätään. Mutta juttu pitää tehdä oikein ja sen tämä herra osaa.

Aino, 29

Itsevarmuus, kohteliaisuus, puheliaisuus. Nössöt tuppisuut jääköön kotiin!

Anna, 26

Hyvät käytöstavat, älykkyys, siisti ja tyylikäs olemus, mutta liian sliipattu ei saa olla. Ei saa olla likainen eikä puhua mitään typeriä juttuja. Kunnollisuus ja hyväntahtoisuus on hot!

Nanna, 25

Katsoo silmiin, muttei toljota kuin kultainen noutaja. Miehen tulisi osata puhua muustakin kuin rantaviivansa pituudesta ja jonkin laitteen/pelin/bändin yksityiskohdista. Kun toinen puhuu, sitä ei saa keskeyttää turhaan. Hyvillä käytöstavoilla, tilannetajulla ja pilkkeellä silmäkulmassa pärjää jo pitkälle. Ihan sama ei ole hyvä vastaus, suihkussa käynti on aina hyvä juttu. Huomaavaisuus ja pienet eleet, esimerkiksi oven avaaminen tai toisen lempivärin muistaminen imartelee. Jännittää saa, mutta siitä kannattaa mainita, ettei synny väärinkäsityksiä. Mielenkiintoni ei ole koskaan laskenut niin nopeasti kuin silloin, kun eräs mies kysyi, saako hän suudella minua. Ole mies, ota riski (ja mahdollinen litsari vastaan) ennemmin kuin pilaa tunnelma pikkupoikamaisella nyt-tekis-mieli-pussata kysymyksellä.

Kaisa, 30

Ulkoisista tekijöistä minuun vetoaa miehen hymyilevät silmät. Miehellä täytyy olla joku oma juttunsa, mikä tekee sen, ettei mies ole vaan haahuilija ja muiden mielistelijä. Kauheinta miehessä on, jos miehen ja minun huumorintajuni eivät kohtaa millään tasolla. Jos on aidosti tosikko, sekin voi olla ihan hauskaa.

Maarit, 26

Hyvillä käytöstavoilla, tilannetajulla ja pilkkeellä silmäkulmassa pärjää jo pitkälle. Ja suoran toiminnan miehet ovat jees. Jos pussailuttaa niin sitten pussataan, piste. Vähän samaan sarjaan menee myös vihjailu. Mieluummin vähän töksäyttää, jos sillä saadaan itse asia sanottua, kun että yritetään kierrellä ja kaarrella ja jostain pitäisi tulkita jotain. Koska luultavasti se tulkinta mikä syntyy, on väärä. Pidemmällä tähtäimellä miesten kannattaa tietysti välttää valehtelemista. Jos ei pidä lupauksiaan tai seiso sanojensa takana, niin se on sitten siinä.

Maria, 28

Tie henkilökohtaiseen sydämeeni käy mahan kautta, vaikka sen kai pitäisi olla miesten hurmauskikka, mutta minkäs teet. Ja kuitenkin, monta miinusta jää helposti huomaamatta, kun kohdalle vaan sattuu ne hymy ja katse, jotka vaan vie jalat alta.

Linda, 24

Huomaavainen mies jää mieleen. On pysähdyttävää, kun arjen keskellä hyväkäytöksinen fiksu mies ottaa sinut huomioon. Kysyy miten voit, tarjoaa kyydin, kannustaa huonona päivänä, auttaa kantamaan raskasta laukkua, kehuu sinua, avustaa tuolin kanssa istuessasi pöytään, ostaa kaupasta juuri sen suklaapatukan josta pidät. Huomaavaisia ja naista arvostavia miehiä tuntuu olevan harvassa. Ennen miehet nousivat jopa seisomaan ja ottivat lakin päästään, jos nainen oli tulossa tai lähdössä huoneesta. Se tapa saisi tulla takaisin. Käännyn myös aina ennemmin luotettavan kuin epäluotettavan miehen puoleen. Luotettava mies on seksikäs. Lupausten peruminen on kurjaa.

Suvi, 25

Minut hurmataan pienillä asioilla, kuten oven avaamisella, kukilla ja kehuilla. Pidän myös huumorintajuisista miehistä. Takuuvarma konsti naisen hurmaamiseen on kukat. En tiedä ketään naista, joka ei olisi otettu siitä että mies tuo hänelle kukkia. Muutkin pienet lahjat ovat hyviä. Menetän aika nopeasti mielenkiintoni mieheen, joka ei pidä lupauksiaan.
Kommentoi »