Seksi on aikuisten leikkiä

Vaikka yleinen suhtautuminen seksiin onkin muuttunut avoimemmaksi, se voi vieläkin olla vanhojen kaavojen mukaista varauksellista toimintaa. Ilo ja vapaus ovat jääneet löytymättä, ja koko hommasta on tullut totuttua, velvollisuudentuntoista puurtamista, josta kumpikaan osapuoli ei välttämättä nauti. Intohimo ja seikkailumieli ovat unohtuneet tai jääneet kokonaan löytymättä. Suhteen kummallakin osapuolella voi olla omia haaveita ja toiveita seksin suhteen, mutta asiasta ei kyetä puhumaan eikä toiveita esittämään. Usein on käytössä vain jäävuoren huippu tai vanha totuttu puutarhapolku. Odottamassa on koko valtava erotiikan mahdollisuuksien jäävuoren vedenalainen osa tai tutkimattomat, haravoimattomat, jo umpeen kasvavat puutarhan polut.

Näin ei tarvitsisi olla, sillä seksi on aikuisten leikkiä, johon voi liittää ilon, hymyn, huumorin, estottomuuden, naurun ja leikkikalut sekä nautinnon tuoksuvat mahdollisuudet ja tyydytyksen räiskyvän ilotulituksen. Leikin löytyminen ei ole mahdotonta. Ei edes kypsillä kymmenillä.

Omaa suhdettaan seksuaalisuuteen ja seksiin kannattaa miettiä ja sitä voi halutessaan myös parantaa. Rakastelemisen taitoa voi harjoitella. Rakastelun apuvälineitä voi ja saa käyttää, seksin apuvälineitä kutsutaan syystä seksileluiksi.

Lähde: Suuri Seksivälineopas - Sin City

Lue lisäksi:

Pitääkö saada orgasmeja?

Seksin apuvälineet

8 seksin terveyshyötyä

0 kommenttia

Kommentoi

Löydä lisätietoa hakusanalla

Mitä seuraavaksi?

Verkkovastaanotto

Kysy lääkärin mielipidettä kätevällä etävastaanotolla. Mikäli et tarvitse vastausta heti, lähetä kysymys jollekin kymmenistä Terve.fi:n asiantuntijoista.

Varaa aika lääkärille

Varaa aika lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen vastaanotolle:


Lisää uusi kommentti

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt Mollomin tietosuojalausekkeen.