Penispumput

Penispumppuja kutsutaan yleisesti myös peniksenkehittimiksi, mikä on sinänsä harhaanjohtava nimi. Peniksenkehitin ei kehitä penistä isommaksi vaikka kuinka haluaisi uskoa toisin. Ainoa keino pidennykseen on pidennysleikkaus, joka kuitenkin on keinona äärimmäinen. Penispumpusta voi silti olla yhdyntäkohtaista hyötyä. Kehitin voi kasvattaa penistä hetkellisesti, mutta lähinnä kysymys on peniksen paisumisesta. Pysyvää peniksen kasvua ei ole mahdollista saavuttaa. On myös hyvä muistaa, että käytännössä peniksen koolla ei ole yleensä suurtakaan merkitystä kykyyn tyydyttää partneri. Peniksen toimivuus ja partnerin huomaavainen huomioiminen hyväilyin takaa nautinnon.

Kuten jo aiemminkin on mainittu, miehen siittimen jäykistymisen ja paisumisen aiheuttaa verentungos. Hyvällä verenkierrolla on siis tärkeä osuus siittimen erektioon saattamiseen. Peniksenkehitin on laite, jonka avulla parannetaan ja vilkastutetaan verenkiertoa peniksen verisuonissa. Tällöin erektioherkkyys paranee ja erektioaika saattaa pidentyä. Pumpusta on hyötyä erityisesti silloin, kun verenkierto peniksessä on huonontunut ja potenssi heikentynyt.

Peniksen kehittimiä on saatavana käsikäyttöisinä tai mekaanisesti toimivina. Laite koostuu sylinteristä, johon penis asetetaan, ja pumppuosasta, jonka avulla sylinteriin saadaan alipaine. Itse sylinteri voi olla lasia tai muovia. Pumppuosassa on joko reikä, säädettävä venttiili tai mekaaninen kahva, joiden avulla sylinterin sisälle syntynyttä alipainetta säädellään. Tällaista ns. tyhjiöpumppua käytettäessä veri virtaa paisuvaiskudoksiin aiheuttaen erektion.

Pumppua käytettäessä on hyvä ja toimivaa käyttää myös penisrengasta. Se laitetaan paikalleen joko heti aloitettaessa tai sitten, kun erektio on saavutettu pumpun avulla. Näin veren takaisinvirtaus voidaan estää, jolloin erektio saattaa olla vieläkin kovempi ja pitkäkestoisempi.

Lähde: Suuri Seksivälineopas - Sin City 

Lue lisää penisrenkaista

4 kommenttia

Kommentoi

Löydä lisätietoa hakusanalla

Mitä seuraavaksi?

Verkkovastaanotto

Kysy lääkärin mielipidettä kätevällä etävastaanotolla. Mikäli et tarvitse vastausta heti, lähetä kysymys jollekin kymmenistä Terve.fi:n asiantuntijoista.

Varaa aika lääkärille

Varaa aika lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen vastaanotolle:


Kommentit

Vierailija (ei varmistettu)
Ihmettelen, että kuinka jaksetaan jauhaa p..kaa siitä, että peniksen kokoa ei voisi kasvattaa. Se tosin ei tapahdu viikossa eikä kuukaudessa vaan vaatii säännöllisen harjoittelun. Ohjeita on netti täynnä. Oma penikseni on kasvanut noin kolmessa vuodessa 5 cm ja paksuutta tullut roimasti lisää myös. Samoin kestävyyteni on parantunut selvästi. Afrikassa ja Aasiassa alkuasukkaat venyttävät korviaan, huuliaan ja jopa kaulaansa huomattavasti. Mikä estäisi, että penis ei veny ? Ei minun peniksessäni ainakaan ole luun luuta.
Vierailija (ei varmistettu)
Jokainen joka väittää ettei pumpuilla voi kasvattaa penistä, joko ei tiedä mistä puhuvat tai ei ole oma kohtaista kokemusta. Penis on erektiossa todella kova joten ei sitä hetkessä kasvateta, siihen menee vuosia mut koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa. 5 vuodessa voi saada todella suuria muutoksia eli 2-5cm pituutta ja 2-4cm ympärysmittaa. Pituutta tulee joku tietty määrä ja sitten voi kasvu tyrehtyä mutta ympärysmittaa saa kasvatettua sen jälkeenkin huomattavasti. Alipainemittari on erittäin suositeltava ja sen käyttö helpottaa paljon käyttöä.
Vierailija (ei varmistettu)
vitun nysäkullit
Vierailija (ei varmistettu)
siula eioo kullia ollenkaa

Lisää uusi kommentti

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt Mollomin tietosuojalausekkeen.