Salaatti-porkkana-kaneli leivos sekä yli-innokas myyjä

Juu! Salaatti-porkkana-kaneli leivos :)

Olettekos sellaista koskaan syöneet?

Minäkin melkein:) Eilen Susanna teki mulle sellaisen ulkona siniseen

hiekkalelu muottiinsa.

( oikeasti se sisälsi: soraa, kiveä ja lunta )

Mielikuvitusta tytöllä siis on:)

Hirveä tuuli ulkosalla ollut jo 2 päivää, joka tunkeutuu luihin ja ytimiin asti:)

Hrr!! Palelen jo pelkästä ajatuksesta.

Luonnonvoimat ne saa aikaiseksi kaikenlaista- nimittäin siellä viimassa oli meidänkin sitten pakko seurata, kuinka palomiehet kiipeili turvaköyden varassa 50-60 metrin korkeudessa...IIIK!

Nimittäin olimme tulossa kävelylenkiltä, kun huoltomiehen auto oli poikittain jalkakäytävällä vilkut päällä - ja kun olimme kohdalla, hän neuvoi meitä vaihtamaan tien toisen puolen jalkakäytävän päälle.

Paikallisen yhteistaloksi nimitetyn talon harjan reunalta oli irronnut kaksi peltiä, jotka olivat enää kiinni päistään ja siellä ne kolistelivat vastakkain.

Eli, olisi pelti voinut tulla rysähtää alas.

Kävimme sitten siinä välissä katsomassa mummuni haudalle viemääni enkeliä, jonka kultamaalasin eilen- ja siitä tuli niin ihana! :) - ja palasimme katsomaan hieman lähemmäs, mitä palokunta saa aikaan niille kolisteville pelleille - ja siellä kolme miestä keikkui katon harjalla, yksi turvaköydessä kiinni- ja niin reippaasti alta puolen tunnin ne irrottivat ne pellit sieltä ja veivät turvaan- ja niin pääsi kaikki palomiehetkin lopulta turvaan.

Aamusella menimme Lohjan markkinoita katsomaan- keskustassa oli siellä suljettu tie, johon myyjät olivat levittäynyneet.

Myynnissä kaikkea mahdollista, aina korteista tyynyliinoihin ja metrilakusta lippalakkeihin.

Vappupalloja siellä myös myytiin.

Kysyin sitten, mitä ne tänä vuonna maksaa ja vastauskin tuli 10-15 e- ja lähdimmekin siitä sitten kävelemään eteenpäin, niin myyjä huutelee: herra, hei herra!!! ( ukkokullalleni ) - ja sitten myy taas jollekin pallon- ja taas kuuluu:

herra, hei herra!--- ja samassa se juoksee meidän perässä tarjoten : " Hello Kitty" palloa hintaan 10 €- puoleen hintaan kuulemma....!

Mikä se oli se puoli hinta? Eli jos se oli jo se 10 € niin sanon vaan, että kalliit on pallot!

( Sotka myy edullisemmin )

Kovasti tyrkytti vielä palloa meille, ja vihdoin uskoi, ettemme aikoneet sitä ostaa.

No, jos hän on provikka palkalla, eli provikka per pallo, niin kyllähän siinä tyrkyttää jo saakin- mutta ehkä kuitenkin hieman liian ajoissa jo niitäkin myydään.

Perinteisesti niitä kaiketi kuitenkin Vapuksi ostetaan.

Löydä lisätietoa hakusanalla