Sanna Kiiski: ”Kiire vaikuttaa vatsani hyvinvointiin”

Elixi Oil

Kaupallinen kumppani

Kaupallinen yhteistyö: Elixi Oil

Sanna Kiiski elää kiireistä lapsiperheen arkea. Tv:stä tuttu toimittaja on avannut oman kahvilaketjun, juontaa radio-ohjelmaa, bloggaa ja opiskelee. Sannan vatsa reagoi kiireiseen. Siksi hän etsii tapoja edistää vatsan ja koko kehon hyvinvointia.

"Välillä tuntuu, että päivän tunnit eivät riitä mihinkään. Minulla kiire vaikuttaa vatsaan," Sanna Kiiski tunnustaa.

Sanna ei ole yksin vatsaongelmien kanssa - melkein puolet suomalaisista kärsii ajoittaisista vatsavaivoista. Vatsan hyvinvointi vaikuttaa koko kehoon ja mieleen, ja kiire on usein yksi syy toistuvien vatsavaivojen taustalla.

Vaikka kiirettä ja haasteita ei voi poistaa elämästä kokonaan, voi vatsan tasapainoa edistää pienilläkin arjen valinnoilla.

Sanna elää ruuhkavuosia ja kalenteri on aina täynnä. Sanna pyrkii silti huolehtimaan, että hän mahduttaa liikunnalle tilaa elämässä. Sannan perhe hankki espanjalaisen eläinsuojelujärjestön kautta rescue-koiran David Bowien.

"Davidista on seuraa kotona ja kotiovien ulkopuolella. Kaiken kiireen ja organisoinnin keskellä yritän löytää aikaa riittävälle arkiliikunnalle. Onneksi koiran kanssa sitä saa helposti."

Omilla ruokavalinnoilla ja ravintolisillä voi vaikuttaa vatsan toimintaan ja lisätä omaa hyvinvointiaan. Liikunnan lisäksi Sanna kokeili vatsan hyvinvoinnin edistämiseen Gastrobene®-ravintolisää. Runsaskuituinen tuote yhdistää pellavansiemenen ja maitohappobakteerin ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka tukevat vatsan normaalia toimintaa.

Sanna on nauttinut Gastrobene®-ravintolisän smoothien kanssa. Jauhe on helppo sekoittaa vaikkapa puuroon tai jogurttiin aamulla tai välipalan yhteydessä.

"Jännä juttu miten en ole tajunnutkaan, että vaikka stressiä ja kiirettä ei voi kokonaan poistaa, niin jo pienillä valinnoilla voi auttaa suuresti. Ja vaikka elää näitä ruuhkavuosia niin on tärkeää, että juuri nyt on aika pitää huolta itsestä eikä sitten joskus myöhemmin."

Gastrobene - Vatsan normaalin toiminnan edistämiseen

Elixi Gastrobene -ravintolisä yhdistää ensimmäistä kertaa pellavan kuidut ja maailman tutkituimman Lactobacillus rhamnosus GG -maitohappobakteerin. Tuotetta myyvät hyvin varustellut apteekit.

Elixi Oil on Suomen johtava öljypellavan jalostaja. Elixi Oil kehittää terveyttä edistäviä erikoisravintoöljyjä ja -kuituvalmisteita.

Lue lisää elixibene.fi

Löydä lisätietoa hakusanalla

Mitä seuraavaksi?

Verkkovastaanotto

Kysy lääkärin mielipidettä kätevällä etävastaanotolla. Mikäli et tarvitse vastausta heti, lähetä kysymys jollekin kymmenistä Terve.fi:n asiantuntijoista.

Varaa aika lääkärille

Varaa aika lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen vastaanotolle: