BIOTTA-MEHUT

Biotta-aamiaismehut
Biotta-nektarit
Terapeuttiset Biotta-mehut
Biotta- paastomehut
Käytä oikein Biotta-mehuja

Biotta-aamiaismehut

A+C+E hedelmä-vihannesjuoma
Tärkeimmät antioksidantit helposti nautittavana, hyvänmakuisena juomana. Puristettu hedelmistä ja vihanneksista; lisätty E-vitamiinipitoista vehnänalkioöljyä.
Fit-aamujuoma
Täysipainoinen aamiainen. Runsaasti vitaaliaineita, vitamiineja sekä nopeatehoista energiaa. Herkullinen maku - makeutettu hieman hunajalla. Erinomainen välipala lapsille!

Vita 7
Sisältää luonnollisia vitamiineja helposti nautittavassa muodossa. Suositellaan mm. odottaville ja imettäville äideille. Täysipainoinen, maistuva välipala.

Tomaattimehu
Tuttu suosikki. Puristettu tomaateista ja maustettu hieman sitruunalla sekä merisuolalla. Paljon vitaaliaineita, vähän energiaa. Antaa kylläisyyden tunteen.

Lisätietoja:
Kysy Vogelin asiantuntijalta

Biotta-nektarit

Mustaseljanektari
Reumaattisista säryistä kärsivät ovat perinteisesti nauttineet mustaseljakuureja - ja saaneet siitä avun. Runsaasti C-vitamiinia, hyvä maku. Puhdistaa hengitysteitä vilustumisen yhteydessä.

Mustaviinimarjanektari
Sisältää paljon C-vitamiinia ja kivennäisaineita - erinomainen apu mm. vilustumisoireisiin. Edistää elimistön toimintoja ja kohottaa yleiskuntoa.

Lisätietoja:
Kysy Vogelin asiantuntijalta

Terapeuttiset Biotta-mehut

Onnellinen vatsa, Luumu-hedelmäjuoma
Biotta Onnellinen vatsa -mehu on puristettu luonnonmukaisesti viljellyistä hedelmistä ja joukkoon on lisätty hieman yrttiteetä. Juoma vaikuttaa vatsan ja suolen hyvinvointiin. Mehu on kehitetty erityisesti ummetuksen hoitoon. Sopii myös lapsille ja raskaana oleville.
Punajuurimehu
Sisältää runsaasti kivennäisaineita ja foolihappoa, siksi punajuurella on verta vahvistava vaikutus. Käytetään myös paastomehuna ja erikoisruokavaliona.

Hapankaalimehu
Edistää ruoansulatusta. Sisältää maitohappoa, joka normalisoi suoliston bakteerikantaa ja edistää suolen toimintaa.

Luomu-Puolukkajuoma

Luomulaatuisista puolukoista ja agaavesta valmistettu mehu, joka hoitaa virtsateitä.

Lisätietoja:
Kysy Vogelin asiantuntijalta

Biotta- paastomehut

Rypälemehu
Punaisista rypäleistä puristettu mehu on herkullinen "energiajuoma" paaston aikana. Sisältää hedelmä- ja rypälesokeria, jotka imeytyvät nopeasti vereen. Rypälemehukuuri uudistaa ja vahvistaa elimistöä.
Greippimehu
Hieno, täyteläinen maku! C-vitamiinia sisältävä täysmehu, joka virkistää ja tukee elimistön vastustuskykyä. Myös mainio aamiaismehu.

Porkkanamehu
Sisältää runsaasti beetakaroteenia, jota elimistö tarvitsee A-vitamiinin muodostamiseen. Erinomainen paastojuoma. Sopii myös odottaville ja imettäville äideille sekä toipilaille yleiskunnon kohottamiseen.

Vihannesmehu
Tomaateista, porkkanoista, sellereistä ja punajuurista puristettu vihannesmehu sisältää runsaasti kivennäisaineita ja vitamiineja. Sopii hyvin aperitiiviksi, paastomehuksi sekä erikoisruokavalioon.

Breuss-juuresmehu
Runsaasti vitaaliaineita. Suositellaan paastomehuksi, poistaa kuonaa ja uudistaa elimistöä. Soveltuu myös lääkärin valvonnassa kuurimehuksi. Ei lapsille.

Sellerimehu
Kiihdyttää aineenvaihduntaa ja poistaa nestettä - siksi selleri on erinomainen elimistöä puhdistava paastomehu. Suositellaan myös vanhemmille henkilöille.

Lisätietoja:
Kysy Vogelin asiantuntijalta

Käytä oikein Biotta-mehuja

Avaamaton Biotta-pullo säilyy huoneenlämmössä kuukausia. Parasta ennen-päivä on merkitty etikettiin.
Säilytä avattu pullo viileässä (jääkaapissa), säilytysaika max. 8 vrk. Viileänä mehujen maku on parhaimmillaan.

Kun otat pullon käyttöösi, älä ravista sitä, vaan kääntele rauhallisesti. Korkki avautuu helposti, kun isket pullon pohjaan napakasti kämmenellä.

Turvakorkki on laatusinetti. Jos korkin keskusta on ponnahtanut ylöspäin, on mehu todennäköisesti käynyttä.

0 kommenttia

Kommentoi

Löydä lisätietoa hakusanalla

Mitä seuraavaksi?

Verkkovastaanotto

Kysy lääkärin mielipidettä kätevällä etävastaanotolla. Mikäli et tarvitse vastausta heti, lähetä kysymys jollekin kymmenistä Terve.fi:n asiantuntijoista.

Varaa aika lääkärille

Varaa aika lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen vastaanotolle:

Lisää uusi kommentti

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt Mollomin tietosuojalausekkeen.