Tämä merkitsee miehellesi enemmän kuin arvaatkaan

Tämä merkitsee miehellesi enemmän kuin arvaatkaanJokainen hyvä vaimo tietää, kuinka miehen tukena tulee olla, kun paha paikka iskee: työpaikka lähtee, pomo hiillostaa tai läheinen kuolee. Silloin mies tarvitsee olkapäätä ja nainen sitä yleensä antaakin. Kannattaa kuitenkin muistaa, että mies tarvitsee tukea erityisen paljon myös myötäkäymisissä. Uuden tutkimuksen mukaan parisuhteelle merkityksellisempää on miehen kannustaminen ja läsnäolo hyvinä hetkinä.

Kalifornian yliopiston tutkimuksen mukaan miestä kannattaa kehua varsinkin hyvinä hetkinä, jolloin hänen itsetuntonsa paranee ja hän on parempi kumppani. Tässä olisi muutama Women’s Healthin vinkki, joilla olet miehesi tukena hyvinä hetkinä.

1. Näytä intosi

 Ei sinun tarvitse sentään cheerleaderiksi alkaa, mutta kannattaa piristää miestä, kun hän saa jotain isoa aikaan (ylennys esimerkiksi). Kun hän tulee kotiin ja kertoo hyvät uutiset, lopeta se mitä olitkaan tekemässä ja anna hänelle kaikki huomiosi. Yritä heijastaa kasvoiltasi hänen ilmeitään – iloa ja hymyä. Jos sinulla on kysymyksesi asian suhteen (pitkittyväkö hänen työaikansa jne), säästä ne myöhempään.

2. Ole utelias

 Anna miehellesi syy rehennellä. Miksi? Koska asioiden kysyminen häneltä auttaa miestäsi kohentamaan itsetuntoaan. Kysy, kuinka hän suoriutui jostakin asiasta, joka saa hänet ylpeäksi. Jos hän selittää armeijajuttuja kaveriensa kanssa, älä närkästy, vaan kysy lisää.

 

3. Tajua, mitä se asia hänelle merkitsee

 Kun hän selittää jääkiekon puulaakijoukkueensa menestystä viime pelissä, sinun täytyy ymmärtää, kuinka paljon asia hänelle merkitsee. Käsittele kunnioituksella asioita, jotka ovat hänelle rakkaita – vaikka harrastus saattaakin tuntua sinusta tyhmältä tai lapselliselta.

 

4. Kiinnitä huomiota

 Jos hän kertoo jostain jännittävästä, osoita kiinnostuksesi asiaan. Älä nypi kynsiäsi tai kulmakarvojasi, katso televisiota tai risti käsiäsi samalla, kun toinen selventää asiaa tohkeissaan. Se kielii, että sinua ei kiinnosta. Katso häntä silmiin ja hymyile – se riittää jo pitkälle.

Lähde: WomensHealthMag

Lue lisää:

Puolison teoilla huono vaikutus
Nainen – opi ottamaan kohteliaisuuksia vastaan

0 kommenttia

Kommentoi

Löydä lisätietoa hakusanalla

Mitä seuraavaksi?

Verkkovastaanotto

Haluatko kuulla terveydenhuollon ammattilaisen mielipiteen tai uusia reseptin?

Verkkovastaanotolla (hinta 9,90 € Kela-korvauksen jälkeen) saat heti yhteyden paikalla olevaan asiantuntijaan pikaviestin tai videochatin välityksellä.

Mikäli et tarvitse vastausta heti, voit lähettää kysymyksen jollekin kymmenistä Terve.fi:n asiantuntijoista. Kysy asiantuntijalta

Siirry verkkovastaanotolle

Lataa Meedocin sovellus

Get it on Google Play

Yhteistyössä Meedoc

Varaa aika lääkärille

Varaa aika lääkärin tai muun terveydenhuoltoalan ammattilaisen vastaanotolle valitsemallesi lääkäriasemalle.

Ajan varaaminen palvelun kautta on maksutonta.

Ajanvaraukseen

Yhteistyössä Tohtorille.fi

Lisää uusi kommentti

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt Mollomin tietosuojalausekkeen.