Onko kovilla työntekijöillä vilkkaampi seksielämä kuin muilla?

Onko kova työnteko yhteyksissä vilkkaaseen seksielämään?

Jos on uskominen ruotsalaislehti Expressenin juttua, niin vastaus on kyllä. Ruotsista suomennettuna Expressenin otsikko kuuluu näin: Kovilla työntekijöillä on muita vilkkaampi seksielämä.

Jutussa kerrotaan, että erään kyselytutkimuksen mukaan niillä, jotka työskentelevät eniten, on myös seksiä eniten: yli 50 tuntia viikossa työskentelevistä kyselyyn vastanneista joka kolmas oli kertonut, että heillä seksi kuuluu joka päivään.

Expressenin juttua varten haastateltu Jacqueline Joo – jonka titteliksi kerrotaan vapaasti suomennettuna (pari)suhdeneuvoja – taustoittaa, että kovat työntekijät ovat tottuneet suunnitelmallisuuteen ja aikatauluttamiseen: jos suunnittelee harrastavansa seksiä, niin sitten myös tekee sen.

Expressenin jutussa ei mainita esimerkiksi sitä, montako ihmistä kyselyyn on osallistunut. Taustatekijöiksi kerrotaan Trend Research ja deittisivusto C-date.
Suomen medioista samaa aihetta pyörittelee ainakin Talouselämän juttu, jossa kerrotaan Expressenin uutisoinnista.

”Tulosten tieteellisyyteen kannattanee suhtautua suurella varauksella”, toteaa Talouselämän jutunkirjoittaja.

Lähteet: Expressen, Talouselämä

Mitä itse ajattelet? Voisiko kova työnteko ja suunnitelmallisuuteen ja aikatauluttamiseen tottuminen olla yhteyksissä vilkkaaseen seksielämään? Skrollaa alas ja kommentoi.

0 kommenttia

Kommentoi

Löydä lisätietoa hakusanalla

Mitä seuraavaksi?

Verkkovastaanotto

Kysy lääkärin mielipidettä kätevällä etävastaanotolla. Mikäli et tarvitse vastausta heti, lähetä kysymys jollekin kymmenistä Terve.fi:n asiantuntijoista.

Varaa aika lääkärille

Varaa aika lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen vastaanotolle:


Lisää uusi kommentti

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt Mollomin tietosuojalausekkeen.