Rooman reissu

moi,olen lähdössä elokuussa 5 päivän matkalle roomaan,tarvitsisin vinkkejä vaatetuksen kanssa..eli pitäisi "hahmotella" 5 päivän vaatetus(päivä- ja iltavaatteet),mitä kannattaisi ottaa mukaan?Esim.sellaisia mitä voi esim.yhdistellä sitten ettei tarvitse koko vaatekaappia ottaa mukaan.tarkoituksena on ainakin yhtenä iltana käydä jollain clubilla sekä tietysti romanttisella illallisella sekä tietysti päivän aikana tehtävät nähtävyys reissut.Omistan ns.suositeltavista vaatekappaleista:Musta bleiseri,vaalea trenssitakki,vaalea tyköistuva bleiseri,tummansiniset legginsit,tummansiniset kapealahkeiset farkut,harmaat farkut,pitkänmallisen topin/mekon,valkean lyhythihaisen paidan missä on sinisiä isoja kukkaprinttejä,halterneck mekon(polvien alle ulottuva)valkoinen paitapusero(pitkämalli joka istuu ylhäältä napakasti),kenkiä on mustat nilkkurit,8cm kanta,mustat kiilakorko kengät mokantapaista ja edessä vetoketju H&M,ballerinat,flipflopit,valkeat nahkasaappaat polvien alle sekä mustat over knee saappaat joissa takana niittirivit,lyhentääkö ne minua,? olen paksureisinen/pohkeinen,pömppövatsainen 166cm/70kg.Mietin onkohan siellä paikkoja jossa voisi käydä laitattamassa korvien alle ulottuvat hiukseni(jossa alla tummanpunaista päällä vaaleaa,ja meikki myös romanttista sekä bailuiltaa varten?Kiitos.

Carla Ahonius

Carla Ahonius vastaa

Vaate-, tyyli- ja muotiasiantuntija

Moikka, Kiitos, kun kirjoitit. Vaatekaappissi kuulostaa loistavan monipuoliselta ja järkevältä. Onnittelut siitä.:)

Tärkeintä pakkaamisessa on miettiä millainen sää kohteessa on. Elokuussa Italiassa on vielä todella lämmin, joten lähdetään miettimään sen kannalta.

Päivävaate: Legginsit, pidempi mekko(mielellään tunika), hyvät kengät. Tähän voi vaihdella yläosaa mielenmukaan. Suosittelen myös 3/4 legginsien ostoa. Tärkeintä on olla vaatteet, jotka ovat hengittävää materiaalia, koska kaupunkia kierrellessä tulee yllättävän kuuma.

Päivälliselle: Sinun halterneck mekko kuulostaa upealta. Riippuen paikasta jalkaan voi laittaa ballerinat tai korot. Jos sinulta löytyy suurempaa huivia, jonka voit heittää olkapäille niin mahtavaa. Muista myös käyttää rohkeasti koruja. Pävälliselle voit myös pistää harmaat/tummasiniset farkut vaalean bleiserin kanssa, jonka alle menee hienosti kukkakuosi paita.

Juhlimaan: Tärkeintä on olla vaatteessa mikä tuntuu kivalta. Laittaisin mustan bleiserin, valkoisen paitiksen(mielelllään jo löytyy joku pitkä näyttävä koru), farkut ja nilkkurit, kunhan pystyt niillä tanssimaan:)

Ylipolven saappaat sopivat lähtökohtaisesti vain pitkäjalkaisille. MUTTA: Josko ne ovat varressa istuva, vaatteesi on ylähäältä hieman löysä ja jaloista istuva, niin saappaat toimivat kelle tahansa.

Ihanaa Rooman reissua:) Carla

Kysy asiantuntijalta

Kysymyksen esittäminen vaatii kirjautumisen.

Kirjaudu sisään