Kevätjuhlat

Aurinkoista aamua Teille lukijani!

Kerrassaan ihana viikko onkin ollut, aurinkoa on riittänyt ja ulkoilua myös tripla-määrät enempi. Kissamme Mokkakin pääsi ulkoilemaan jo valjaissa...paitsi, että ei meidän pian 15 v. seniorimme viihdy pihalla, pyrkii sisään koko ajan. 

Susannalla on tänään kevätjuhlat Liimamäessä. Sinne sitten illalla ja kummitätikin Nummelasta perheineen saapuu paikalle. Murusella onkin nyt pinnejä pää täynnä, että saadaan illaksi kauniit korkkiruuvikiharat. Juhlakolttua päälle vaan illalla sitten. Kohta pitää ukkokullalle silittää vaatteet illaksi. Se onkin sitten viimeinen kevätjuhla päiväkodissa. Yleensä ainakin perinteisesti muina vuosina eskariin lähtevä on saanut kukkia- katsotaanko saako Susannakin siis illalla. 

Meillä on nyt voittamamme kahden viikon kirppispöytäjakso Tarmon torilla. Ensimmäisen päivän myyntisaldo oli 17 e. Eilen en ehtinytkään siellä käymään ja pöydän siistimistä tekemään, mutta tänään menen taas. Minusta 17 e/vrk on tosi hyvin! Laitoinkin kaikki tavarat edullisesti myyntiin, koska siinähän se tarkoitus onkin, että saa pois- eikä seiso hyllyillä. Kaikki on kuitenkin tässä tapauksessa voittoa!  PÖYTÄ NUMERO 8- sinne vain ostoksia tekemään! :)

Huomenna meillä on ukkokullan kera taas tarkoitus polkaista Parsilanjärven ympäri fillareilla ja 25 km siitä sitten tulee. Jee!!! 

Matot kävimme pesemässä toissapäivänä... yksi unohtui kotia- eli se täytyy vielä käydä pesaisemassa- ja juhannukseksi vasta paikalle matot, sen aikaa köpötellään laminaateilla.

Kaikenlaisia design-tuotteita sitä onkin. Löysin mainoksen lehdestä linnunpöntöstä, joka tietysti on käsinmaalattu ja aukkosovittimella, että voi valita, minkä kokoiset linnut pesään sitten ehkä muuttaisi, mutta kaikenlisäksi sisällä on tikapuut- siis sisällä!!!...jota pitkin poikaset voivat sitten kivuta ulkomaailmaan... HEH!!! HEH!!! tai niinkuin LOL- kun Amerikassa käytetään. (LOL= Lot´s of laugh). 

Minulla olisi alkusuunnitelman mukaan ollut 30.5 taloushallinnon tentti, mutta eilen olikin mahdollisuus tehdä se Lohjalla, niin minäpä menin sinne (tai ukkokultani siis vei)- ja siellä sitten sen tein, ja nyt kauhunsekaisin tuntein odotan tuloksia, kuinka mun kävi....Osa oli suht helppoja, mutta ne kirjanpidon viennit, ne voi olla, ettei ihan menny pulkkaan...! Hirrrrwittäää! Jännittää!   ...mut haittaaks se?! ;)

Nyt sp-postien tarkistukseen ja sitten ulos!

Hello!

 


Löydä lisätietoa hakusanalla