Janne Kataja

LT, Lastentautien erikoislääkäri, lasten nefrologi

Olen valmistunut lääkäriksi 1996 ja lastentautien erikoislääkäriksi 2004. Päätoimeni on Turun yliopistollisessa keskussairaalassa lasten ja nuorten klinikalla lastenlääkärinä, jossa toimin niin lasten munuaissairauksien parissa kuin myös lasten teho-osastolla. Lastentautien laaja kirjo on vuosien varrella tullut varsin tutuksi.

Lisäksi teen tutkimustyötä mielenkiinnon kohteina lasten ylipaino, munuaissairaudet, tehohoito ja infektiotaudit. Yksityisvastaanottoa olen pitänyt 2004 alkaen.

Voit kääntyä puoleeni lasten sairauksia ja hyvinvointia askarruttavissa kysymyksissä.

Mainitse kysymyksessäsi lapsen ikä ja sukupuoli. Kerro lisäksi, onko lapsen varhaisvaiheissa, neuvolassa tai kouluterveydenhuollossa tullut erityistä esiin? Kerro lapsella mahdollisesti jo todetut sairaudet ja käytössä oleva lääkitys.

Ethän kirjoita kysymysviestiisi omaa tai lapsen nimeä tai muita yhteystietojasi, sillä vastattuani kysymykseen sekä kysymys että vastaus ovat julkisia.

Aihealueet

Työpaikka/vastaanotto

Päätoimi: Lasten ja nuorten klinikka, Turun yliopistollinen keskussairaala, vastaanotot: Lasten NEO, Sairaala NEO, Joukahaisenkatu 6, 20520 Turku Mehiläinen, Kauppiaskatu 8, 20100 Turku

Asiantuntija verkossa