Ari-Matti Huotari

anestesiologian erikoislääkäri, kivunhoidon erityispätevyys

anestesiologian erikoislääkäri, kivunhoidon erityispätevyys

Kysy asiantuntijalta

Lue asiantuntijan viimeisin palvelussa julkaistu artikkeli Kivun pitkittyminen voidaan usein ehkäistä, ja lue asiantuntijan vastauksia uusimpiin hänelle esitettyihin kysymyksiin Voiko selkävaivat olla sukuvika?, Polvitähystyksestä jäi tunnoton alue ja Kipsatun käden kipu

Voit esittää asiantuntijalle ilmaiseksi kysymyksen 23.6. - 6.7.2015 välisenä aikana. Huomaa, että asiantuntija vastaa ainoastaan kysymyksiin, jotka käsittelevät artikkelin aihepiiriä eli akuuttia tai kuukausia kestänyttä kipua, joka uhkaa muuttua pitkäaikaiseksi ongelmaksi. Aihepiirin ulkopuolisiin kysymyksiin ei vastata. Jos haluat esittää kysymyksiä muista kipuun liittyvistä aiheista kuten esim. kroonisesta kivusta, voit kysyä niistä palvelun Kysy asiantuntijalta -palstalla.

Esitä kysymys tästä

Ohje: Lääkäriltä kysyminen on ilmaista, mutta edellyttää tunnusten luomista palveluun. Jos olet jo luonut tunnukset, mutta unohtanut salasanan, voit tilata sen sähköpostiisi. Kun kirjoitat kysymyksen, älä liitä kysymyksen yhteyteen nimeäsi tai yhteystietojasi. Kysymykset ja vastaukset julkaistaan kaikille käyttäjille Kysy asiantuntijalta -palstalla.

Asiantuntijan vastaukset

Edellinen
  • 1
  • /
  • 19
Seuraava