Helpot juhlakampaukset jokaiselle tyylille | Terve.fi
Artikkeli
Helpot juhlakampaukset jokaiselle tyylille
Lue lisää aiheesta: Hiukset

Wellan johtava stylisti Tomas Edlund on luonut kolme erilaista juhlakampaustyyliä, jotka ovat toteutettavissa kotona itse tai ystävän kanssa.

 

Luo näillä ohjeilla tyyliisi sopiva juhlava ja hauska kampaus sesongin juhliin ilman kampaajaa. Näihin kampauksiin tarvitset ainoastaan hiuskiinnettä, pinnejä ja paljon mahdollisuuksia.

 

Miten olisi kampausta koristamaan rannekoru, helmet tai kello?
 

Posh-tyyli

 

1. Pese hiukset, lisää muotovaahtoa ja föönaa hiukset. Suorista hiukset osioissa, muotoiluraudan kevyillä vedoilla. Pidä muotoilurautaa suorassa ja liu'uta sitä hiusten myötäisesti.

2. Kerää kaikki hiukset poninhännälle niskaan toisen korvan taakse. Tupeeraa hiuksia ohuissa osioissa, vähän kerrallaan.
3. Harjaa varovasti poninhännän pintaa, niin että tupeeraus säilyy sen sisäpuolella. Suihkuta hiuksiin kuivaa hiuskiinnettä.
4. Kierrä hiusten latvaosio poninhännän ympärille. Muotoile ja kiinnitä hengettömillä pinneillä. Kiinnitä lopuksi koko osio pinneillä ja hiuskiinteellä.


Posh-tyylin koristeet

Rannekoru – Kiinnitä hengettömillä pinneillä rannekorun läpi taivuttaen pinnit L:n mallisiksi.
Helmet – Kiinnitä helmet tavallisilla pinneillä helminauhan väleistä.
Kello (aika 11.55) – Kokeile kiinnittää kello käyttäen sen omaa ranneketta. Tarvittaessa voit lisäksi kiinnittää kampauksen hengettömillä pinneillä taivuttaen pinnejä L:n mallisiksi.

 

Boho-tyyli

1.  Kiharra hiusten latvat muotoiluraudan avulla. Kiharra hiuksia enemmän alhaalta kuin ylhäältä.
2. Vie sormesi kevyesti hiusten läpi ja muotoile kiharat.
3. Kierrä hiukset kevyesti sivuilta ja vedä viistosti ohimoilta alkaen taakse niskaa kohti. Tupeeraa hiuksia tarvittaessa kevyesti. Kiinnitä hengettömillä, L:n muotoiseksi taivutetuilla pinneillä.
4. Muotoile otsahiukset ja anna osan hiuksista valua pehmeästi kasvojen myötäisesti.

 

Boho-tyylin koristeet

Perhoset – Kiinnitä perhonen hengettömillä, L:n muotoisiksi taivutetuilla pinneillä.

Kaulakoru – Kierrä kivistä tehty kaulakoru pään ympärille ja kiinnitä se taakse ristikkäisillä pinneillä.


Kokoa koru taakse kauniiksi nutturaksi niin, että se sopii kampaukseen. Kiinnitä L:n mallisiksi taivutetuilla pinneillä.

Muovikelmu – Rutistele muovikelmusta kampaukseen sopiva palanen ja luo kampaukseen huoliteltu, hauska ja hieman muovinen fiilis. Kiinnitä muovikelmu hiuksiin L:n mallisiksi taivutetuilla hengettömillä pinneillä.

 

Rock-tyyli

1. Jaa hiukset osioihin keskeltä päätä. Vedä hiukset ylhäältä alkaen korvien taakse. Kiinnitä osiot klipseillä. Vedä hiukset sivuilta poninhännälle niskaan.
2. Suihkuta hiuksiin kuivaa hiuskiinnettä ja kreppaa ohuita osioita päällimmäisistä hiuksista. Kreppaa myös poninhäntää.

3. Vedä sormia poninhännän läpi ja tupeeraa sitä hieman, niin että se näyttää villamaiselta. Kiinnitä osioita poninhännästä ylemmäs ja muotoile hengettömien pinnien avulla muhkeaksi. (Kuva: rock 7089)

 

Vedä sormia varovasti päällisosan hiusten läpi ja taivuta hiuksia taaksepäin. Kiinnitä L:n mallisiksi taivutetuilla hengettömillä pinneillä.

 

Rock-tyylin koristeet

Teesiivilä – Halkaise teesiivilä kahtia. Kiinnitä puolikas hengettömillä pinneillä hatuksi. Taivuta pinnit L:n muotoon.
Kaula- ja rannekoru – Asettele helmet kulkemaan krepatun päällisosan sivussa ja kiinnitä L:n mallisiksi taivutetuilla hengettömillä pinneillä. Kiinnitä rannekoru poninhännän ympärille hengettömillä pinneillä. Tupeeraa hiuksia hieman ja lisää lopuksi hiuskiinnettä.
Pinnit – Lisää useita kullan- tai hopeanvärisiä pinnejä tiukasti vierekkäin. Näin luot metallisen inka-lookin.
1. Pese hiukset, lisää muotovaahtoa ja föönaa hiukset. Suorista hiukset osioissa, muotoiluraudan kevyillä vedoilla. Pidä muotoilurautaa suorassa ja liu’uta sitä hiusten myötäisesti. 

 

Kirjoittaja
Toimitus

sisällöntuotanto, Terve Media Oy

Jaa artikkeli: 
Artikkeli
Puuteriväri, shamppanja, konjakki tai heleän vaalea violetti
Kevään ensimmäisten aurinkoisten päivien jälkeen monet heräävät katsomaan peiliin ja etenkin hiuksiin halutaan jotain uutta synkän valottoman...
Artikkeli
Juhlakausi alkaa jo talvella
Juhlakausi alkaa jo talvella. Vielä jokunen vuosi sitten hääsesonki oli kuumimmillaan kesä-heinäkuussa, mutta nykyään talvihäät ovat nousseet jopa...
Artikkeli
Juhlakampauksia juhliin, häihin ja vanhojen tansseihin
Naisen kruunu on pitkät hiukset, joista saa loihdittua juhlaan ja arkeen monenlaisia näyttäviä kampauksia. Arjen kampaukset saavat olla hallitusti...
Artikkeli
Pikkujoulukampaus ja meikkivinkkejä
Kuva: Jarno Lindholm Pirjo, Elisa ja Sari kävivät Pariisissa tutustumassa tämän hetken hiusmuotiin. Tässä heidän vinkkejään pikkujoulukampauksen...

Viimeisimmät keskustelut

Artikkeli
Peruukit seuraavat nykymuotia ja värit ovat eri sävyistä solmittuja. Enää ei...
Artikkeli
Juhlakausi alkaa jo talvella. Vielä jokunen vuosi sitten hääsesonki oli...

Hiukset - Viimeisimmät uutiset

Viimeisimmät blogikirjoitukset