Monivitamiini ruokavalion tueksi flunssakaudella

Terveellinen ja tasapainoinen ruokavalio, riittävä liikunta ja lepo antavat hyvän suojan flunssakaudelle. Henkilöt, joilla nämä seikat eivät täyty syystä tai toisesta esimerkiksi laihdutuksen, kovan kuntosalitreenin, tai olemattoman liikkumisen tai vaikka opiskelun tenttikausina yömyöhään pänttäämisen takia, saattavat tarvita tilapäisesti täydennystä ruokavalioonsa. Näitä tilanteita silmällä pitäen Leader on tehnyt Vida MultiDuo-monivitamiinituotteen.

Leaderin Vida MultiDuo on monivitamiinivalmiste, jossa kaikkien ravintoaineiden määrällinen osuus ylittää terveysväitteiden vaatimukset, useiden ravintoaineiden osalta monikertaisesti.

Vida MultiDuo sopii hyvin flunssakaudelle tukemaan kehon toimintoja, jotka liittyvät immuunipuolustuksen ylläpitämiseen, mukaan lukien vähentämään väsymystä ja uupumusta, jotka tunnetusti altistavat virusinfektioille.

Vida MultiDuon ravintoaineista valtaosa edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, joka on tärkeää päivittäisen jaksamisen, samoin immuunipuolustuksen kannalta.

Normaalisti toimivat limakalvot suojaavat kehoa. B2-, ja A-vitamiini sekä biotiini huolehtivat limakalvojen normaalista toiminnasta. A-. B6-, B12-, C- ja D-vitamiinit sekä foolihappo, kupari, seleeni ja sinkki auttavat edistämään normaalia immuunipuolustusta. Pantoteenihappo (B5), edistää D-vitamiinin normaalia synteesiä kehossa. C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän toiminnan pysymistä normaalina raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen. Tämä vinkkinä kaikille kovaa treenaaville.

Vida MultiDuo auttaa ylläpitämään kehon tärkeitä toimintoja flunssakaudellakin.

Lähde:

Terveysväitteet: Ec.europa.eu - EU Register on nutrition and health claims

Lue myös:

D-vitamiinilisästä hyötyä pimeänä vuoden aikana

Artikkeli on kumppanin tuottamaa sisältöä.

Löydä lisätietoa hakusanalla

Mitä seuraavaksi?

Verkkovastaanotto

Kysy lääkärin mielipidettä kätevällä etävastaanotolla. Mikäli et tarvitse vastausta heti, lähetä kysymys jollekin kymmenistä Terve.fi:n asiantuntijoista.

Varaa aika lääkärille

Varaa aika lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen vastaanotolle: