Esittely

Terve.fi on entistä parempi! Olemme uudistaneet sivuston ja samalla yhdistäneet Terve.fi ja Tohtori.fi -palvelut. Löydät Tohtorin tutun sisällön nyt Terve.fi -sivustosta. Näin saat yhdestä paikasta kattavimman terveys- ja hyvinvointisisällön. Anna palautetta, miten olemme onnistuneet. 

Luotettavaa asiantuntijoiden tuottamaa sisältöä terveydestä ja hyvinvoinnista. Löydät tietoa sadoista sairauksista ja oireista Lääkärikirjan klinikoista, kirjoittajina terveydenhuollon ammattilaiset.

"sisällön ovat tuottaneet sadat asiantuntijat"

Kattavasti oireista, sairauksista, vanhemmuudesta, lapsen terveydestä, liikunnasta ja painonhallinnasta.

"Pohjoismaiden laajin hyvinvointisivusto"

Suosittu ja interaktiivinen, jo vuodesta 1996.

"+30 000 vastattua kysymystä asiantuntijoiden toimesta, yli sata asiantuntijaa verkkolääkäri -palvelussa"

Lääketietoa ja uutisia.

"yli 300 000 viikkokävijää terve.fi -palveluissa"

Terve.fi -palvelu on kokonaisvaltainen, suomalainen palvelu suomalaisille. Sisällön takana on ehdottamat huippuammattilaiset. Terve.fi -palvelut uudistuivat keväällä 2016. Uusittu Terve.fi -sivusto on sisältää nyt Tohtori.fi -sivuston laajat klinikkasisällöt ja olemme edelleen parantaneet sivuston käyttöä mobiililaitteilla. Olemme lisäksi halunneet tarjota lukijoille lisää palvelupolkuja. Perinteisen sisällön lisäksi tarjolla on nyt "mitä seuraavaksi" -moduuli, joka tarjoaa mm. ajanvarauksen tai verkkolääkäri toiminnallisuudet.

Olemme saaneet palveluista lukuisia palkintoja, kuten Millennium -palkinto vuonna 2005 ja Grand One -kategoriassa "Paras palvelukokonaisuus". Haluamme kehittää palvelua edelleen joten kaikki palaute on arvokasta.

Antoisia hetkiä palvelun parissa.

Myynnin yhteystiedot löydät täältä. Toimituksen yhteystiedot.