Mirvan blogi | Terve.fi

Mirvan blogi

Moikka Helistimen lukijat!

Mitä meidän kolme-henkiseen perheeseen kuuluu arkeen ja juhlaan, sen saat selville, kun vierailet blogissani viikoittain :)
Elämäni täyttää 11 vuotta odotettu Susanna tyttö, joka kruunasi onnemme vuonna 2006.

Blogin kirjoittaja: mirvanblogi

8.08.2012 15:43
Hei kaikille ahkerille blogini lukijoille!
Nyt olen päättänyt jättää Helistimen blogin kirjoittamisen tauolle. Yksinkertaisesti en vain jaksa.
Elämässäni on tapahtunut niin paljon kaikkea, että nyt on hyvä aika hengähtää.
Noin kuuden vuoden ajan olen täällä kirjoittanut ja saanut enimmäkseen hyvää palautetta.
Menetin tänä kesänä isäni tunnepuolella ja siinä sitä onkin vasta ollut käsittelemistä.angry
Jos blogistani tai sen kirjoittamisesta on kysyttävää, kysykää suoraan minulta. Ukkokultani on joutunut kysymysten kohteeksi ja ei halua sitä. Kiitos!
Elämänmuutos mahdollisesti tulossa jossain vaiheessa, kunhan saamme asiat kuntoon sillä saralla. 
Ehkä kirjoitan tänne vielä joskus, ken tietää, mutta nyt toistaiseksi vihellän pelin poikki.
Oikein hyvää jatkoa Teille lukijani ja toivottavasti löydätte täältä hyviä blogeja luettavaksenne.
Ystävällisemmin, Mirvaheart
62316 | 0 kommenttia.
5.06.2012 08:44

Mirva mainostaa nyt, eli kesäreissulle hop hop!!!! :) Kaikki äidit ja isät sekä mummut lapsenlapsineen tai kenties kummitädit kummilapsensa kanssa...? Yhdistelmä vapaa ja rajaton!

Aikuisetkin voi lähteä viettämään hauskan kesäpäivän Tampereel! :)

 

Vaskijärven Vastus ry TARJOAA JÄSENILLEEN MATKAN!!! (Jäseneksi pääset 5 e hintaan!)

Kesäretki Särkänniemeen lauantaina 16.6
Lähtö Karkkila linja-autoasemalta kello 9.00
josta matka jatkuu Vaskijärven kautta Tampereelle.
Viimeinen ilmoittautumispäivä 12.6
Vastus tarjoaa jäsenilleen matkan ja mukavaa matkaseuraa :)
Perillä jokainen huolehtii itse pääsylipuista ym.
Takaisin lähdemme noin kello 17.00
Lisätietoa ja ilmoittautumiset:
Marja 040-7035403

Jäsenkortteja voi ostaa myös mennessä linja-autossa. 5€/henkilö

Karkkilan Valintatalosta pystyy ostamaan rannekkeita!

Lisätietoja: www.särkänniemi.fi

Alue + elämyslipulla pääset delfinaarioon ja Näsinneulaan, jos et halua ostaa ranneketta!

4759 | 0 kommenttia.
1.06.2012 17:47

Hellou vaan kaikille ja niin se taitaa olla, että meidän perhe pian menee kimppareissulle Särkänniemeen. Reissun järjestää Vaskijärven Vastus ja rahallisen puolen tarjoaa Tarmon tori. Kiitos vaan kaikille, jotka on minun pöydästäni ostaneet! Kolminumeroinen summa jo ylitetty. Kaksi tehokasta myyntipäivää vielä jäljellä! 

Tänään ollut kauhean tehoton päivä :( - en ole oikein osannut tehdä mitään / saanut tehdyksi... plääh. Se ei ole ihan Mirvaa se. Olen aina jotain touhuamassa ja tekemässä...mutta ehkä mä saan nyt tälläisenkin päivän viettää. Vai saanko?

Susannan loma alkoi ny - ja heti on hieman nuhainen. Tehoa hänessä kyllä riittää! 

Huomenna on monilla se suuri päivä! Saavat lakkinsa! Onnea kaikille ylioppilaille! Erityisonnittelut laulajalleni juhlissani! :) 

Nyt nojatuolimatkalle :)

4757 | 0 kommenttia.
29.05.2012 08:21

Sieltä se aurinko meidän iloksemme sitten tupsahti, vaikka katselinkin paikkakuntamme säätä jossain vaiheessa: http://foreca.fi/Finland/Karkkila/tenday- että pitäisi olla niin pilvistä, niin pilvistä, mutta pilvet olikin sitten liikkuneet suuntaan tai toiseen ja olikin tehty päivitys ja siellä se niin taivaalla kuin kartallakin nyt möllöttää. Kyseinen linkki on ollut aika tarkka sää asioiden tutkailemiseen, koska kerran ihan muutaman minuutin heitolla alkoi vesisade, kun katsoi oheisen linkin tuntiennusteesta, milloin se vesisade alkaa ja eilenkin heitti vain 45 min. vesisateen alku. Aikas tarkka.

Susanna päiväkodissa sitten enää kolme päivää, eli torstaina loppuu ja silloin kukitamme oman ryhmän hoitajat ja viemme karkkia Susannan ryhmälle! Siitä alkaa murusemme kesäloma ja ei ole juoksemista ja aikatauluttamista. Susanna ei millään malttaisi enää olla siellä, mutta kun on aikansa ollut kotona, alkaa kaipaamaan kavereita. Onneksi Susannalla on talossa yksi pieni kaveri, jonka kanssa leikkivät ja sitten nähdään mahdollisuuksien mukaan päiväkotikavereita aina jossain.

Mut hei: MÄ LÄPÄISIN!!!! Mahtava tunne!!!! Arvatkaas kuka pomppi eilen onnesta pitkin lattiaa! No mä! Pääsin nimittäin taloushallinnon kokeesta läpi! Arvosanalla H2. (Arvostelutaulukko on: H1 tyydyttävä, H2 hyvä ja H3 kiitettävä). Ikuinen kakkonen :) 

Mahtava tunne kyllä oli, kun sen kuulin ja tuntui, että kilolasti huolia katosi sen mukana. Huomenna on siis viimeinen koulupäivä tästä ekasta vuodesta ja sitten elokuussa aletaan puurtamaan vuotta numero 2, joka on samalla viimeinen ja toukokuussa sitten pistän merkonomilakin päähän ja taas juhlitaan! :)

Tänään menen kyläilemään ex-työkaverilleni ja taatusti maailma paranee!!! Se on vissi se. Nauramme niin paljon yhdessä, ettei ole tosikaan! Hänen kanssaan ajatukset vaihtuu ja osaamme auttaa toinen toisiamme, arvostamme toisiamme. Täällä tullaan iltapäivällä A <3. Ukkokulta saakin siis päivän Susannan kanssa.

Ostin muutaman muovilootan kellariin ja ne pitäisi mennä laittamaan auringonpaisteesta huolimatta paikalleen, joten pian sinne. 

Nauttikaa lukijani kesästä! Se on kuitenkin niin lyhyt....

 

4750 | 0 kommenttia.
23.05.2012 09:00

Aurinkoista aamua Teille lukijani!

Kerrassaan ihana viikko onkin ollut, aurinkoa on riittänyt ja ulkoilua myös tripla-määrät enempi. Kissamme Mokkakin pääsi ulkoilemaan jo valjaissa...paitsi, että ei meidän pian 15 v. seniorimme viihdy pihalla, pyrkii sisään koko ajan. 

Susannalla on tänään kevätjuhlat Liimamäessä. Sinne sitten illalla ja kummitätikin Nummelasta perheineen saapuu paikalle. Murusella onkin nyt pinnejä pää täynnä, että saadaan illaksi kauniit korkkiruuvikiharat. Juhlakolttua päälle vaan illalla sitten. Kohta pitää ukkokullalle silittää vaatteet illaksi. Se onkin sitten viimeinen kevätjuhla päiväkodissa. Yleensä ainakin perinteisesti muina vuosina eskariin lähtevä on saanut kukkia- katsotaanko saako Susannakin siis illalla. 

Meillä on nyt voittamamme kahden viikon kirppispöytäjakso Tarmon torilla. Ensimmäisen päivän myyntisaldo oli 17 e. Eilen en ehtinytkään siellä käymään ja pöydän siistimistä tekemään, mutta tänään menen taas. Minusta 17 e/vrk on tosi hyvin! Laitoinkin kaikki tavarat edullisesti myyntiin, koska siinähän se tarkoitus onkin, että saa pois- eikä seiso hyllyillä. Kaikki on kuitenkin tässä tapauksessa voittoa!  PÖYTÄ NUMERO 8- sinne vain ostoksia tekemään! :)

Huomenna meillä on ukkokullan kera taas tarkoitus polkaista Parsilanjärven ympäri fillareilla ja 25 km siitä sitten tulee. Jee!!! 

Matot kävimme pesemässä toissapäivänä... yksi unohtui kotia- eli se täytyy vielä käydä pesaisemassa- ja juhannukseksi vasta paikalle matot, sen aikaa köpötellään laminaateilla.

Kaikenlaisia design-tuotteita sitä onkin. Löysin mainoksen lehdestä linnunpöntöstä, joka tietysti on käsinmaalattu ja aukkosovittimella, että voi valita, minkä kokoiset linnut pesään sitten ehkä muuttaisi, mutta kaikenlisäksi sisällä on tikapuut- siis sisällä!!!...jota pitkin poikaset voivat sitten kivuta ulkomaailmaan... HEH!!! HEH!!! tai niinkuin LOL- kun Amerikassa käytetään. (LOL= Lot´s of laugh). 

Minulla olisi alkusuunnitelman mukaan ollut 30.5 taloushallinnon tentti, mutta eilen olikin mahdollisuus tehdä se Lohjalla, niin minäpä menin sinne (tai ukkokultani siis vei)- ja siellä sitten sen tein, ja nyt kauhunsekaisin tuntein odotan tuloksia, kuinka mun kävi....Osa oli suht helppoja, mutta ne kirjanpidon viennit, ne voi olla, ettei ihan menny pulkkaan...! Hirrrrwittäää! Jännittää!   ...mut haittaaks se?! ;)

Nyt sp-postien tarkistukseen ja sitten ulos!

Hello!

 


4745 | 0 kommenttia.

Alueen muita blogeja

Viimeisimmät blogikirjoitukset

Viimeisimmät uutiset

Suosituimmat artikkelit

Viimeisimmät keskustelut

Uusimmat kysymykset

Löysävatsainen poika - 3.03.2015 18:46
Raskaanako? - 23.09.2014 21:40
talipallo - 25.07.2014 20:45
Raskaus toiveissa - 18.02.2014 07:46
raskaana? - 10.12.2013 20:44