Potenssiongelmat – Valoa tunnelin päässä?

Luin juuri uudestaan tuon ensimmäisen vuodatukseni miehen potenssiongelmista ja niiden tuomista pulmista parisuhteessamme. Kaikenlaista on tapahtunut sen jälkeen!

Helpottuneena huomaan, että juuri nyt minun oloni ei ehkä ole aivan yhtä eksynyt kuin tuota purkausta kirjoittaessani. Vaietusta aiheesta kirjoittaminen auttoi jäsentelemään omia sekavia ajatuksiani ja miettimään asioita myös tuon yhä vain niin rakkaan puolisoni näkökulmasta. Anonyymisti blogissa avautuminen tuntui hyvältä, joten ajattelin kirjoittaa lisääkin – tämä on aivan mahtavan terapeuttista!

Tiedän hyvin, että me kaksi emme ole tässä maassa tämän potenssiongelmien kanssa kaksin. Silti näistä asioista ei juurikaan kahvipöydissä ja sukujuhlissa huudella. Vaikenemisen kulttuuri tekee tavallisistakin ongelmista häpeällisiä ja mutkistaa niitä entisestään. Minusta se on surullista. Varmaan monikin voisi helpottua ajatuksesta, että erektio-ongelmat ovat yleisiä ja että kokemus on monen, monen pariskunnan yhteinen.

Jos teksteistäni on hyötyä, hyötyä tai vinkkejä muillekin pariskunnille, olen aivan erityisen iloinen. Toistaiseksi emme kuitenkaan valitettavasti ole löytäneet mitään ihmeparannusta, josta kertoa. Asian selvittely tuntuu kuitenkin lähteneen vihdoin liikkeelle, ja tunnelin päässä siintää ehkä jopa pilkahdus valoa!

Erektio ongelma vai toinen nainen

Viimeksi kirjoittaessani murehdin sitä, kuinka mieheni ja minä olimme etääntyneet toistamme sepelvaltomotaudin hänelle aiheuttamien potenssiongelmien takia. Erektio-ongelma on edelleen olemassa, mutta voin ilokseni kertoa, että parisuhteemme voi silti juuri nyt vähän paremmin. Saimme nimittäin miehen kanssa puhuttua asioista pitkästä aikaa. Se kävi valitettavasti riidan kautta, mutta parempi kai niin kuin ei ollenkaan!

Kerroin viimeksi, että mieheni oli alkanut viipymään usein myöhään töissä ja vaikuttanut kotiin tultuaan väsyneeltä. Olin halunnut luottaa häneen, mutta väkisinkin miehen muuttunut käytös oli herättänyt mielessäni pieniä, kipeitä epäilyksiä. Viime viikonloppuna en kestänyt enää, vaan syytin häntä jostain pikkuasiasta virinneen kinan päätteeksi yhtäkkiä uskottomuudesta. Mies suuttui ja loukkaantui kovasti ja vannoi, ettei mitään sellaista ole tekeillä. Sen sijaan hän tunnusti alkaneensa käymään iltaisin salilla!

Kun kysyin ällistyneenä miksi ihmeessä mies ei ollut kertonut minulle saliharrastuksestaan, hän sanoi että on kokenut minun käytökseni häntä kohtaan kovin etäiseksi. Kun välit eivät ole olleet läheiset, hänestä ei ole tuntunut erityisen luontevalta puhua kanssani potenssiongelmista. Asia on hänelle arka, ja hän on ajoittain kuulema kokenut seksiasioissa käytökseni vaativaksi ja itsekkääksi.

Miehen syyttäessä minua vaativaksi ja etäiseksi tunsin totta puhuen aika terävän piston omatunnossani. Potenssiongelmien ja puhumattomuuden seurauksena olen tosiaan itsekin viettänyt enemmän aikaa kodin ulkopuolella harrastuksissa, kulttuuririennoissa ja jopa käynyt juhlimassa kerran tai pari. Olen pitänyt miestä etäisenä ja viileänä, mutta olenko muka itse ollut aina läsnä, lämmin ja vastaanottavainen? Olenko tukenut miestäni hänen elämäänsä suuresti vaikuttaneissa terveysongelmissa, vai olenko sanattomasti syyllistänyt häntä ja itsekkäästi odottanut hänen ratkaisevan asian nopeasti ja yksin meidän molempien puolesta?

Tarvitseeko miehen vain suorittaa

Kun riidan pahin myrsky oli ohi, istuimme pitkästä aikaa lähekkäin samalla sohvalla. Silloin mies kertoi käyneensä potenssiongelmista erikseen työterveyslääkärillä ilman minua. Lääkäri oli suositellut puolisolleni terveellisiä elämäntapoja: pientä painon pudotusta liikunnalla, alkoholinkäytön minimoimista ja lisäksi luonnonvalmisteiden kokeilemista. Typpioksidin luonnollisista lisääjistä on kuulema monelle erektio-ongelmaiselle löytynyt apu. Mikä tärkeintä, ne sopivat sepelvaltimotautisellekin.

Mies ei ollut kuitenkaan luontaistuoteasiaa sen enemmän selvitellyt, koska näytti siltä, etteivät petipuuhat olleet meillä nyt muutenkaan ajankohtaisia. Liikuntaa hän oli kuitenkin lisännyt taas viikkoihinsa vuoden-parin tauon jälkeen lenkkeilyn ja salitreenien muodossa. Ei hullumpi uutinen muuten yhtään, minun mieheni on nimittäin kondiksessa erittäinkin kuuma pakkaus..!

Kysyin mieheltä mitä mieltä hän oli luonnontuotteista. Hän vastasi, että kokeilisi mieluusti millainen vaikutus niillä olisi. Lääkäri oli maininnut nimeltä yhden valmisteen, Preloxin. Yhdessä aloimme siis selvitellä, mistä lääkärin mainitsemaa ihmetuotetta voisi saada. Paria eri sivustoa vertailtuamme lopulta tilauksen menemään tänne. Tabletit kolahtavanevat postilaatikkoomme lähipäivinä!

Tuotteesta kirjoitetut artikkelit kuten esimerkiksi tämä vaikuttavat erittäinkin lupaavilta. Prelox vaikuttaa laajasti tutkitulta ja turvalliselta ja mikä tärkeintä, tehokkaalta avulta potenssiongelmiin. Tunnelma on siis meillä nyt varovaisen innostunut.

Nettikaupan tuoteselosteen mukaan Preloxin vaikutus alkaa muutaman viikon säännöllisen käytön jälkeen. Odotellessamme olemme sopineet panostavamme taas tosissamme meihin kahteen. Puhumiseen, läheisyyteen ja hellyyteen, rakastavampaan myötäelämiseen ja toisen tarpeista huolehtimiseen.

Voisimme varata pitkästä aikaa vaikka yhteisen hotelli- tai kylpyläviikonlopun jostain päin?

Ehkä voisin hankkia miehelle yllätykseksi itselleni jotkut kivat alusvaatteet? Haluaisin hemmotella häntä jotenkin kun sen aika on, ja yleensä hän tykkää alusvaateyllätyksistäni kovasti...

Kovasti....

Hmm!

0 kommenttia

Kommentoi

Löydä lisätietoa hakusanalla

Lisää uusi kommentti

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt Mollomin tietosuojalausekkeen.