WT-naiset puheen alla

Keskustelupalstoilla pyörii taajaan termi WT-naiset. Termi ei liene kaikille tuttu - erityisen suosittua sen käyttö on äitien palstoilla.

WT viittaa sanoihin white trash, eli valkoiseen roskasakkiin. Alunperin WT viittasi Yhdysvaltojen etelän köyhiin valkoisiin, joiden nähtiin elävän kunniallisen yhteiskunnan rajoilla ja joita pidettiin rikollisina ja arvaamattomina ilman kunnioitusta lakia ja auktoriteetteja kohtaan.

WT-naisiin liitetään seuraavia piirteitä:

 • tupakointi (tyypillisesti raskaana ollessa)
 • ylipaino
 • tatuoinnit
 • huonot hampaat
 • ikäistään vanhemman näköinen
 • kiroileva rääväsuu
 • ryyppääminen
 • rasismi
 • koulutuksen puute
 • työttömyys
 • elämänhallintaongelmat
 • taipumus valita juoppoja miehiä
 • lapsilla eri isä
 • lapsilla vierasperäiset nimet ("Antaa lapsilleen nimeksi Jade, Jadessa, Janica, Jenica, Jennica, Tino, Jami, Mico, Nico (varsinkin se!) tai mikä tahansa nimi jossa K:n voi korvata C:llä ja J:n Y:lla (Yucca;-)")
 • lapsia ei jakseta, mutta lisää tehdään
 • huonommissa piireissä pyöriminen
 • katkeruus ja kateellisuus muita kohtaan
 • Meikataan överisti ja pukeudutaan niukasti

Kaksplussan palstalla on havaittu elävän elämän WT-mamma:

 • White trash istui tänään mun vieressä bussissa.

  Röökasi ketjussa pysäkillä vauva kantoliinassa, selitti että vauvan isä on vankilassa ja vapautuu noin 3 v päästä, kotona on jo viisi isompaa lasta (eikä nainen ollut taatusti päivääkään yli 27 v) joista yhden iskä onneksi on ottanut asiakseen olla miehen malli myös vauvalle, sossuun olivat menossa....tuntui kun olisin huonossa vitsissä, tai palstan provoketjussa jossa yritetään shokeerata mutta kukaan ei usko - ikävä kyllä tämä on ihan totta :|

WT-naisilla riittää miehiä

Vauva-palstalla kysytään: Miksi wt-naiset saavat niin paljon miehiä?

Ketjun avaaja kirjoittaa: "Kaikilla tietämilläni wt-naisilla käy koko ajan hyvä flaksi - myös yh-äideillä, joita täällä pilkataan. Miksi?"

Selityksiä löytyy joka lähtöön:

 • Eivät ole niin nirsoja kuin naiset yleensä.
 • No loppukädessä miehet inhoavat kireitä, suorittajanaisia, jotka eivät osaa rentoutua/nauttia elämästä rennolla otteella. Juuri sellainen kiiltävätukkainen, siisti nainen, joka siivoaa kaikki vapaa-ajat tai urheilee, tai viettää tarkan aikataulutettua elämää, on aina töissä tai koulutuksessa, ei jaksa kiinnostaa tavismiehiä!
 • Miehet ei pidä wt-naisia itseään tasokkaampina niin sen takia uskaltavat yrittää niitä.
 • No kyllähän jos joka ilta istuu baarissa ryyppäämässä ja heittämässä rasistisia "vitsejä" niin seuraa löytyy kaltaisistaan.
 • Samanlaisia miehiä on vaikka millä mitoin.
 • Siksi, että näiden naisten kanssa miehet voivat jatkaa juomista, tupakoimista ja muita huonoja tapojaan ilman että kukaan nipottaa.
 • WT-naisille kelpaa kumppani laajemmalla skaalalla ja miehet eivät taas ole niin tarkkoja kumppaninsa oletetusta statuksesta.

Itseäni WT-nainen ei kiinnosta parisuhteeseen asti, mutta onhan heistä osa saatu seksisuhteiden merkeissä. Sanoisin, että monissa WT-naisissa on helppouden tai jopa epätoivoisuuden piirteitä, jotka antavat saalistusetua nirsompiin kanssasisariin verrattuna.

Yhteenveto

Vanhoissa suomalaisissa elokuvissa ei WT-naisia näy, jos muutamia hurvittelevia yläluokan "letukoita" ei lasketa. Nykyään jokaisen ostarin kulma pullistelee puolittaisista WT-naisista tai WT-wannabee osastosta. Lapsikatrasta työnnellään sätkä suussa, josta pulppuaa rivouksia sauhujen välissä.

WT-miehistä puhutaan vähemmän, koska WT on monille miehille miehekäs perusolotila, mutta naisille surullinen poikkeus.

15 kommenttia

Kommentoi

Löydä lisätietoa hakusanalla

Kommentit

Vierailija (ei varmistettu)

Oletko kovinkin ylpeä itsestäsi kertoessasi julkisesti saavasi seksiä (vain?) naiislta, joissa on helppouden ja epätoivoisuuden piirteitä?

henryl

No, siitä on jo vuosia aikaa, mutta eipä siitä ylpeilyn aiheeksi ole. Päinvastoin. Mutta tavoitteeni onkin on kirjoittaa totta, eikä ylpeillä.

Vierailija (ei varmistettu)

Hieman huvittavasti valkoroska on myös aina ns. ätmien hampaissa. Ironisen asiasta tekee se, että ätmeillä ja valkoroskanaisilla on paljon enemmän yhteistä kuin he suostuvat näkemään. Oikeastaan ainoa merkittävä ero on ätmin "kunnollisuuden suojakupla", josta aiemmin kirjoitin.

Vierailija (ei varmistettu)

Eikö "Sossuäiti"-nimitys istu meidän oloihimme paremmin? Juu, kokemusta on, niiltä saa aina kunhan ei maindaa tupakan hajua ja samassa huoneessa nukkuvia kakaroita.

Vierailija (ei varmistettu)

Pitkälle opiskellut, älykäs nainen helposti pelottaa miehiä, varsinkin jos sattuu olemaan vielä sanavalmista sorttia. WTN:n kanssa voi ottaa rennommin.

Vierailija (ei varmistettu)

Pelottava ei ole oikein kuvaava sana tässä yhteydessä, rasittava on osuvampi.

Vierailija (ei varmistettu)

"Pitkälle opiskellut, älykäs nainen helposti pelottaa miehiä,"

Taas tämä. Kun olette niin opiskelleita ja älykkäitä, pitäisi teidän ymmärtää, ettei kyse ole mistään pelosta.

Vierailija (ei varmistettu)

Joka ukolla on eri selitys näille. Toisaalla kovasti valitetaan kun koulutetulle naiselle ei kukaan kelpaa.

Eiköhän tämäkin ole yksilöllistä.

Vierailija (ei varmistettu)

Ei. Vaan kuten mestari Laasanen on meille opettanut,

miehen tasoon vaikuttaa:
- komeus, pituus, koulutus, ammatti, sosiaalinen status
naisen tasoon vaikuttaa:
- kauneus, nuoruus (optimi n. 22v)

Koulutetut naiset haluavat hypergamisesti itseään korkeamman statuksen miehen, mutta eivät omaa niitä ominaisuuksia (kauneus, nuoruus) joita korkean tason koulutettu mies haluaa vaihtokaupassa rahoistaan ja statuksestaan.

Vierailija (ei varmistettu)

Kannattaa tosin huomioida, että seksuaalisesti vastakkaista sukupuolta viehättävä ulkonäkö on kohtuuttoman epätasaisesti jakautunut sukupuolten välille ja naisilla on siitä valtaosa. Luultavasti tämä selittää ainakin osittain sen, että koulutetuilla miehillä on ihan tyypillisesti suunnilleen itsensä ikäinen, koulutettu nainen. Lisäksi 22-vuotiaat naiset eivät oikein ole kenenkään vakavaan suhteeseen saatavissa joten jos mies haluaa perheen, pitää hänen tyytyä yleensä selvästi vanhempaan.

Kannattaa pitää seksin ja parisuhteen markkina-arvot erillään kun niiden sekoittaminen johtaa vain hämmennykseen.

Vierailija (ei varmistettu)

Ehkei WT-naisiin silti kohdistu kovin paljon kysyntää heidän oman sosiaaliluokkansa ulkopuolelta, edes satunnaisempiin suhteisiin. Kyllähän se baarista WT-naisen kanssa lähtevä mies yleensä kuvaan sopii aika hyvin, esim. tatuointeja, kalju, vähän halvat/huonot vaatteet, ehkä jonkin verran lihaksia mutta samalla myös läskiä, tupakointi, kunnon känni. Kenties myös jotain kansalliseen ylpeyteen viittaavia symboleja tai koruja, vaikka varsinainen yhteiskunnan rakentaminen olisi jäänyt syystä tai toisesta vähemmälle.

Vierailija (ei varmistettu)

"WT-miehistä puhutaan vähemmän, koska WT on monille miehille miehekäs perusolotila, mutta naisille surullinen poikkeus."

Naisilla on yleensä eksoottisempi ja laajempi tajunta, joten naisessa näyttää hassummalta sellainen örvellys. Surullista on se, että miehekkyys rinnastetaan tällaiseen rappiollisuuteen. Ja sitten pitäisi saada rinnalle naisellinen, eksoottinen nainen. :)

Vierailija (ei varmistettu)

WT voi myös naisille olla naisellinen perusolotila, mikäli on sellaista koko ikänsä ympärillään nähnyt. Teininä omaksutaan tyyli, johon kuuluu värjätyt (ja myös värjätyltä näyttävät) hiukset, kuluneet tiukat farkut, niukka toppi ja parit tatuoinnit. Sama tyyli pidetään uskollisesti, vaikka muutamia vatsamakkaroita tai raskausarpia kertyisi. Ja rööki tekee ihmeitä, varsinkin iän myötä, esimerkiksi iholle.

Vierailija (ei varmistettu)

"Teininä omaksutaan tyyli, johon kuuluu..."

Juu, teininä ollaan pissiksiä, vanhana WT.

Vierailija (ei varmistettu)

Nojoo, teininähän kai yleensä käydään läpi tietty rihkamavaihe, mikä yleensä enemmän tai vähemmän jatkuu, eli ihminen ei aina pääse jostain lastentaudista yli, eikä yhteiskuntakaan kannusta tarpeeksi kehittymään. Sitten jos asuinpaikkana on vielä joku surkea lähiö pilipali-piireineen niin voi jäädä hyvinkin tuollaiseksi wt-naiseksi. Optimitilanteessa, nainen vaihtaa teini-iän groteskit ja halpamaiset korunsa parempiin, ja pyrkii kypsymään. Jos ihminen ei koe nuorena, keskenkasvuisena tarvetta kypsyä se on yleensä huono merkki.

Lisää uusi kommentti

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt Mollomin tietosuojalausekkeen.