Sukupuoliero seksin löytämisessä netistä

Sari Ollilan tuoren gradu NAUTINTOA JA INTOHIMOA NETISTÄ Tapaustutkimus Internetin seksiseuranhaun syistä, seuranhaun etenemisestä sekä kokemuksista "on kotitaloustieteellinen" (s.29.) Eipä ole kotitalouskaan sama oppiaine kuin mitä se oli minun nuoruudessani.

Gradun oleellisin anti tiivistyy seuraavassa vanhemman naisen vastauksessa:

 • Ikäni ja lihavuuteni takia koin, että netti on paras vaihtoehto. Joka tapauksessa netti on paras, koska missään muualla ei voi kohdata sellaista määrää potentiaalisia kumppaneita ja lisäksi alustavasti selvittää mitä kumpikin haluaa. Tiesin myös, että naiset hakevat vähemmän seksiseuraa ja ilmoitukseni saisi siksikin vastakaikua. Sain ilmoitukseeni heti paljon vastauksia, mutten mitenkään ylettömästi. Viikon, parin ajan käytin paljon aikaa vastauksien kirjoitteluun. Ihan kaikille en ehtinyt vastaamaan edes kohteliaisuudestakaan.

Vanha ja lihava nainen hakee seksinsä netistä, koska sieltä löytää huiman määrän potentiaalisia kumppaneita. Koittakaapa arvata, montako potentiaalista kumppania vanha ja lihava mies löytäisi netistä tarpeidensa tyydyttämiseen?

Eräs nainen kertoo saaneensa rahaa seksin vastikkeeksi:

 • ”Sain netissä ehdotuksen seksistä rahaa vastaan. En vastannut ensimmäiseen ehdotukseen. Toisen ehdouksen tullessa rahat olivat tiukilla joten suostuin. Summaksi sovittiin 850 €... En kadu tapahtunutta, koska seksi ei ole minulle henkilökohtaista ja raha tuottaa mielihyvää. Varsinkin kuin tienaa niin hyvin 30 minuutissa. Tuntipalkka kohdillaan!"

Naiset kertovat tolkuttomasta vastausmäärästä:

 • ”Vastauksia sain varsinkin toisen sivuston kautta ihan tolkuttomasti, mikäli ei rajannut liian tiukasti hakukriteereitä. Ja vaikka olisi tarkemminkin määritellyt ilmoitukseen mitä etsii, aina sai silti myös viestejä sellaisilta, jotka eivät todellakaan sopineet kuvaukseen.”
 • ”...sainkin roppakaupalla vastauksia."
 • ”Sain tuhatkunta vastausta"
 • ”Seksikumppanin löytäminen ei ole koskaan ollut ongelma, tarjontaa on huomattavasti enemmän kuin kysyntää (olen nainen).” Naisena seksisaiteilla on vahvoilla. Tavallinen suomalainen nainen, joka ei pyydä seksistä rahaa saa melko lailla kokeilla mitä vaan, jos huvittaa.”

Olen kateellinen. :-(

Miehet ilman flaksia

Miehille seksin löytäminen netistä ei ole ruusuilla tanssimista:

 • ”.. eipä sopivaa seuraa ole löytynyt. Maksullista saisi mutta sen verran nuuka ainakin vielä olen että seksistä en maksa.”
 • ”No, about kaikki saitit tuli vedettyä läpi - seksiseurailmoitukseni eivät saaneet yhtään vastausta. Näin vaivaa, keskustelin ja tulos surkea nolla.”
 • ”Koskaan en ole saanut netistä mitään seuraa. Aika harvoin niihin viesteihin edes vastaillaan.”
 • ”Harvoin mihinkään ilmotuksiin saa vastauksia, tai omiin vastauksiin vastakaikua... Kertaakaan ei ole tullut mahdollisuutta tavata ketään seksiseuranhaussa. En itse halua seksiä ihan kenen tahansa kanssa, vaan jonkinasteista viehättävyyttä edellytän. Se luonnollisesti kaventaa valikoimaa.”
 • ”Ei silti ole aivan helppoa miehelle saada seuraa verkosta, se vaatii aktiivisuutta, koska sukupuolijakauma on vääristynyt. Kiinnostuneita miehiä on paljon naisia enemmän. Naiset saavat valtavasti yhteydenottoja ja voivat valita parhaat päältä :)

Monet miehet jättivät luultavasti vastaamasta gradun tekijän kysymysksiin seksin hausta netistä, koska heillä ei ollut mitään tuloksia kerrottavaksi asti.

Yhteenveto

Nainen kuin nainen löytää netistä enemmän seksiseuraa kuin ehtii koskaan harrastamaan. Sama periaate pätee myös vanhoihin ja lihaviin naisiin.

Miesten netistä saama seksi keskittyy samoille ja harvoille miehille, jotka keräävät haaremeita miesten suuren enemmistön jäädessä nuoleskelemaan huuliaan.

11 kommenttia

Kommentoi

Löydä lisätietoa hakusanalla

Kommentit

Vierailija (ei varmistettu)

Olet parisuhteessa itse itsesi mukaan,´mutta miksi olet kadet niille, ketkä alentavat itsensä hetkeksi? Enemmistö naisista haluaa kuitenkin suhteen, eikä pelkkää seksiä ja miehet dissaavat näitä, ketkä itseään näin tarjoilevat niiden suhteiden kannalta siis. Kelle lopulta olet kade? Sille alfalle, joka pyörittää naisrinkiä, vai niille naisille?

Vierailija (ei varmistettu)

no alfalle tietenkin pölö!

Vierailija (ei varmistettu)

"Kokemattomilla miehillä, neitsyillä ja pelkästään vastenmielisiin naisiin sekaantuvilla miehillä on virheellinen kuvitelma seksin mahtavuudesta. Tämä virheellinen kuvitelma on muodostunut pitkälti siitä, että miehet ovat riskinottajia ja kykyä saada naisten huomiota pidetään merkkinä miehisyydestä. Yhteiskunnassa ajatellaan usein "tuo mies ei saa naisilta mitään huomiota ja on pelkkä toivoton kiltti peräkammarin poika."

Naiset tuomitsevat miehiä keskusteluissaan tyyliin "Tuo on sellainen "mies", joka vaan runkkaa kotonaan kun ei naista saa. Haha, vellihousu, täysin toivoton luuseri!"

Totuus on kuitenkin se, että tumputtaminen on aina pienempi paha kuin surkeaan tai keskitasoiseen naiseen sekaantuminen. Mies onnistuu poikkeuksetta tyydyttämään itsensä omaa patukkaa hinkkaamalla. Tähän eivät usein keskitasoiset tai keskitasoa huonommat passiivisesti makoilevat suomalaiset lahnat pysty.

Passiivinen miesvihainen nainen saattaa luulla, että pelkkä kostea reikä, jonka tiukkuuteen edes ei olla keskitytty lantionpohjan lihaksia treenaamalla on jokin erityinen asia. Lahnana makoileva varsin mitään sanomattomalle näyttävä suomalainen nainen on aina pettymys kokeneemmalle miehelle ja kokemuksena miehelle aina surkeampi kuin pelkkä oman patukan hinkkaaminen.

Ei ole ihmekään, jos osat suomalaiset naiset eivät saa "itse asiassa" kun he eivät ole treenanneet lantionpohjan lihaksia, heillä on surkea asenne, he eivät selkeästi edes ole kiinnostuneita saamaan nautintoa, kuvittelevat pillun olevan kultaakin kalliimpi, ovat täysin passiivisia, ovat täysin hiljaa, pitävät kasvot tunteettomina, ovat epävarmoja, vaativat valojen sulkemista, murehtivat jne."

lähde http://pleieri.blogspot.com/2013/06/oletko-neitsyt.html

Vierailija (ei varmistettu)

mikropenis?

Vierailija (ei varmistettu)

"Lahnana makoileva varsin mitään sanomattomalle näyttävä suomalainen nainen on aina pettymys kokeneemmalle miehelle ja kokemuksena miehelle aina surkeampi kuin pelkkä oman patukan hinkkaaminen."

Miehet tyytyvät tuollaisiin, koska eivät ole kokeneet (pitkäaikaisesti ainakaan) muuta. Lahnanaiselle tai lahnamiehelle voi kuitenkin löytyä funktiota alistuvana osapuolena, jos unohdetaan tavallinen penetraatio touhuilu.

Vierailija (ei varmistettu)

"Saatat olla yllättynyt mutta osat pelimiehet ovat kateellisia kokemattomille miehille ja heidän virheellisille kuvitelmille. Tämä kateellisuus ei tietystikään johdu siitä, että tuloksesi naisten kanssa ovat olleet surkeita. Pelimiehet ovat kateellisia sinulle koska et ole vielä joutunut pelimiehen oravanpyörän uhriksi ja kuvittelet seksin tavallisen naisen kanssa olevan jotain mitä se ei ole.

Pelimiehet kutsuvat tätä oravanpyörään joutumista "laadukkaaksi ongelmaksi" mutta kyseessä on kuitenkin ongelma.

Kokemattomilla miehillä, neitsyillä ja pelkästään vastenmielisiin naisiin sekaantuvilla miehillä on virheellinen kuvitelma seksin mahtavuudesta tavallisen naisen kanssa."

Ton samaisen linkin tekstis oli alussa (siitä ei ollu näköjään lainattu kaikkea).

Kokemattomilla tai ei pitkään aikaan seksiä harrastaneilla on ajatus "seksi on niiiin mahtavaa" koska he eivät ole sitä juurikaan kokeneet ja yhteiskunta luo mielikuvan "tuo mies ei saa, joten hän on arvoton".

Vierailija (ei varmistettu)

Pleierin kuten Laasasenkin uho haisee jollekin naurettavalle lopulta. Kumpikaan ei kirjoittaisi näin, jos naisia olisi riittänyt edes joskus tai riittäisi edes nyt. Siinä pleieri on oikeassa tosin, että läski on oikea haitta miehessä kuin miehessä ja samalla määrin naisissakin. Mutta mitä nainen saa sitten siitä, että pleieriä lukenut at-mies päästetään päälle ähkimään sen alle 10cm minimunan kera, vaikka painoa olisikin lähtenyt jo 10kg? Ei sillä edelläänkään ole mitään muuta kuin pieni muna ja veltto iho laihdutuksen jäljiltä, ei rahaa, ei asemaa, ei mitään, paitsi katkeruutta ja vaatimuksia. Aika varma keino jäädä yksin. Alfat on harvassa lopulta ja evoluution sihti sitä samaa. Mikään ei ole niin rasittavaa lopulta, kuin juuri laihduttanut mies ( naamasta näkyy, varsinkin jos ikää) joka uskottelee tällä saavansa naisen kuin naisen ja katsovansa voivansa arvostella näitä sitten kun pahin ylipaino on itsellä takana. Laasasestakin näkee sen, ettei timmiä ole oltu teinivuosien jälkeen. Tosi alfa kelpaa naisille vaikka hieman plösönäkin ja vanhana. Sillä ei se naisviha paina selkää samalla tavalla kuin epäonnistuneilla wannabe-hahmoilla.

Vierailija (ei varmistettu)

Aivan sama onko joku vähän läski jos aivotoiminta on tuollaista merkityksetöntä rotuoppia. Ihminen ei ole luotu timmiksi ja vanhenemisen myötä piirteet, jotka liitttvät kehon mätänemiseen alkaa puskea esiin.

Vierailija (ei varmistettu)

Pleieri blogi varsin selkeästi kirjoittaa siitä, että jokaisen tulisi saada noin tasoisensa kumppani. Eli laihduttaneellakin miehellä tulisi olla realistiset tavoitteet eikä pyrkiä saamaan jotain mitä hän ei ansaitse. Toinen vaihtoehto on suosiolla luopua kilpailusta, jos nämä oman tasoiset naiset eivät seksuaalisesti kiinnosta ja tyytyä masturboimaan.

Mies voi ainoastaan parantaa omaa tasoaan ulkonäöllisesti, varallisuutta, muuttaa paremmalle paikkakunnalle ja parantaa sosiaalista elämäänsä. Rumana ja lyhyenä syntynyt mies on huonon tuurinsa takia ei kykenevä saamaan parhaita naisia, ellei kyse ole prostituutiosta.

"Aika varma keino jäädä yksin." Tästäkin Pleieri blogi puhuu. Mitä sitten? Kaikki kuolemme yksin ellei kumppanin kanssa kuolla jossain onnettomuudessa. Monille miehille heidän elämänsä surkein päätös henkisesti ja taloudellisesti on ollut mennä naimisiin.

Tavallisen tylsän suomalaisen miesvihaisen naisen kanssa kumppanina oleminen ja omasta vapaudesta luopuminen vakavan parisuhteen muodossa ei ole at-miehelle hyötyä. Helpommalla pääsee kun at-mies on yksin ja hyväksyy asian. Pelkän surkean seksin takia ei kannata ottaa kumppania koska masturbointi voittaa seksin tavallisen tylsän naisen kanssa.

"Tosialfa" kuten kukaan muukaan mies ei onnistu yli 6% satunnaisesti isketyiden naisten kanssa (iskeminen ei johtanut seksiin), jotka eivät näyttäneet signaaleja "tule iskemään minut" Pleieri blogin mukaan. Vanhempi vaikkapa 65v "tosialfasi" ei tule saamaan hyväksyttäviä tuloksia iskiessään halutuimpia naisia 18v-25v (ei yksinhuoltajia) plösönä eikä juuri timminäkään ellei hän ota kohderyhmäkseen rahallista hyötyä hakevia naisia (prostituutiota).

Henry Laasanen ei missään ole väittänytkään saaneensa erityisen kiitettäviä tuloksia naisten kanssa. Herra Laasanen on käyttänyt määrällistä iskemisen menetelmää ei viehättäviin naisiin koska hänen oma tasonsa ei ole ollut riittävän hyvä kilpailemaan kaikkein halutuimmista naisista. Tämä on ollut hänelle hyväksyttävää koska seksi myös surkeimman 20% kanssa on ollut hänelle nautinnollista. Tärkeintä on ihmisen oma henkilökohtainen nautinto. Henry Laasasen saama nautinto kyseisten lihavien, rumien, mielenterveysongelmaisten naisten kanssa on oikeuttanut tämän toiminnan.

Pleieri blogin kirjoittaja/kirjoittajat ovat anonyymejä eivätkä puhu tuloksista kuin prosentuaalisista realistisesti odotettavista tuloksista. Pleieri blogi taas ei suosittele kenenkään sekaantuvan ei viehättäviin naisiin vaan parantamaan oman tason niin hyväksi kuin mahdollista. Jos tämä ei riitä riittävän viehättäviin naisiin on suositeltavampaa olla kokonaan ilman naista koska masturbointi voittaa nautinnollisuudellaan tavallisen naisen kanssa harrastatun seksin. Oma käsi ei tuota pettymystä at-miehelle mutta anorgasmia ei viehättävän naisen kanssa ei ole lainkaan harvinaista.

Vierailija (ei varmistettu)

Mitä hullumpia,alatyylisempiä ja henkilökohtaisuuksin menevämpiä kommentit ovat, sitä paremmin Lasenen on onnistunut kirjoituksessaan!

Vierailija (ei varmistettu)

Laadukkuus ongelma on tullut tavallaan itsellenikin eteen. Minulla on ollut vain kauniita naisia ja itse ole iskenyt niistä vain yhden joka oli virhe, kauinis, mutta tyhjä kaikinpuolin. Kaikki muut ovat tulleet päälle itse. Nämä muut naiset ovat olleet varsin 'villejä'. On ollut suuri ilo olla heidän kanssaan seksuaalisessa kanssakäymisessä. En tällä hetkellä ole suhteessa ja enkä etsi naista. Vältän paikkoja, jossa voisin törmätä naisiin. Naiset vievät nimittäin helposti kaiken aikani tai ainakin niin paljon aikaani, että muut itselleni tärkeät asiat jäävät kokonaan väliin. Saattaa olla, että lähden juhannuksena käymään jossain, mutta saatta olla, että teen töitä ja tutkimusta ja tuotekehitystä muista mielenkiintoisista asioista kuin seksuaalisesta kanssakäymisestä. Seksuaalisesta kanssakäymisestä syntyy minulle helvetillinen addiktio. Se on mukavaa, mutta hallitsee liikaa aivan kaikkea. En tiedä, miten on pelimiesten ja muiden addiktion laita, mutta minun pää menee totaalisesti sekaisin kauniista seksuaalisista naisista. En tiedä muusta mitään, joten näillä mennään. Hauskaa juhannusta kaikille.

Lisää uusi kommentti

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt Mollomin tietosuojalausekkeen.