Kun mies ei näyttäydy kanssasi julkisesti

Seurassa on artikkeli otsikolla Afrikkalainen mieheni ei näyttäydy kanssani.

Eeva on ollut suhteessa jo 4 vuotta. Eeva kertoo miehensä käytöksestä seuraavasti:

  • En tiedä, onko kyse kulttuuri- vai yksilöllisistä eroista, mutta itse haluaisin jo vakiinnuttaa asemani miehen elämässä. Kun yhteenmuuttoa tai edes ystäville esittelemistä ei ole kuulunut, olen ollut lähdössä suhteesta useampaan otteeseen. Ihana mies on kuitenkin aina puhunut minut ympäri, ja niin olen jäänyt suhteeseen. Eevaa vaivaa se, että julkisissa tilanteissa mies suhtautuu tyttöystäväänsä kuin kaveriin. He eivät juuri edes liiku kaupungilla yhdessä. Sukunikin jo epäilee, onko miestä edes olemassa, kun hän ei koskaan tule tapaamaan perhettäni.

Parisuhdekouluttaja Sari Liljeström analysoi tilannetta seuraavasti:

  • Jokaisessa on kulttuurieroja synnyinmaasta tai -seudusta riippumatta. Eevan olisi hyvä olla realistinen ja varautua siihen, että miehellä saattaa olla puoliso ja perhe toisaalla. Tämä voi selittää suhteen hitaan etenemiseen. Toisaalta useissa Afrikan maissa on tavallista, että parit eivät halaile tai kulje käsi kädessä julkisesti. Myös ulkopuolisten kommentit ja epäilevät katseet saattavat vaikuttaa Eevan miesystävän vetäytyvään käyttäytymiseen. Monet tummaihoiset miehet kertovat saavansa ilkeitä katseita ja jopa uhkailuja kulkiessaan eurooppalaisen naisen kanssa. On vaikea puhua tunteistaan, kun kokee olevansa vääränlainen. Yhteisen äidinkielen puute sekä tottumattomuus puhua tunnetason asioista saattavat nekin vaikeuttaa tärkeistä asioista puhumista ja ymmärtämistä.

Sarilla on joitakin osuvia pointteja, mutta vastausta ei ehkä kannata kysyä naisilta.

Olen itse ollut jos jonkinlaisissa säädöissä sellaisten naisten kanssa, joita en haluaisi esitellä sukulaisilleni tai joiden kanssa en haluaisi näyttäytyä julkisesti. Syyt kainouteeni olivat seuraavat:

  1. Nainen oli valtavan lihava
  2. Nainen edusti white trashia
  3. Nainen oli yksinkertainen, eli auttamattoman tyhmä

Tiivistetysti sanottuna, miksi ihmeessä haluaisin näyttäytyä julkisesti sellaisten naisten kanssa, joiden kanssa muun kuin seksin parissa vietetystä ajasta tulee enemmänkin kärsimystä? Kyse on miehen oman edun ajamisesta. Seksi naisen kanssa voi olla palkitsevaa, vaikka mikään muu kanssakäyminen ei olekaan.

Jos esimerkiksi olin seksisäädössä White trash yh:n kanssa, niin mitä hyötyä minulle olisi lähteä työntelemään lastenvaunuja hänen kanssaan, kun eukko kiroilisi koko matkan lapselleen sätkä suussa. En minä halua viettää aikaani tuollaisessa seurassa, ellei kyse ole seksistä. Ja jos tuttuja tulisi vastaan, niin kyllähän asia hiukan hävettäisi.

Valtavan lihavan naisen kanssa ulkoilu hävettää, koska tutut ajattelevat, että "eikö tuonkaan resurssit muuhun riitä". Eräs pikkuisen pullukka ex-säätö naureskeli minulle baarissa, kun kuuli minun treffanneen valtavan lihavaa naista.

Minä olen älykäs, shakki- ja bridgemestari. Mitä ihmettä minä keskustelisin tyhmän naisen kanssa? Esittelenkö hänet shakkikavereilleni ja odotan, että tyhmä nainen laukoo tyhmiä asioita tai vaikenee osaamatta sanoa mitään? Miksi ihmeessä esittelisin tuollaista naisten kenellekään.

Analyysi Eevan tilanteesta

Jos mies ei halua näyttää Eevaa sukulaisilleen tai kavereilleen, ikävä totuus on se, että Eeva ei ole kovinkaan tasokas nainen. Joka mies haluaa esitellä missityyppisiä tyttöystäviä kavereilleen. Eeva on todennäköisesti lihava, WT tai yksinkertainen.

Eevan kannattaisi miettiä enemmänkin sitä, mikä vika hänessä itsessään on, kuin mitä vikaa miehessä on.

Kukaan tasokas hyvän itsetunnon omaava nainen ei suostu seurustelemaan miehen kanssa, joka ei näyttäydy hänen kanssaan julkisesti 4 vuoteen. Tuskin edes kuukautta.

Afrikkalaisilla saattaa olla myös kulttuurisia tekijöitä naisen piilossa pitämiseen (joita en tarkemmin tunne). Voi olla, että afrikkalaisilla miehillä on erityisen suuri taipumus pitää monia eri tyttöystäviä, jolloin yksittäisen tyttöystävän esittely haittaisi tuota pyrkimystä.

Luultavasti oikea selitys on yksinkertaisin mahdollinen: afrikkalainen mies haluaa pitää itsellään monta vähemmän tasokasta tyttöystävää samanaikaisesti seksuaalisen vaihtelun takaamiseksi, eikä tuohon kuvioon mahdu muuta kuin seksin parissa vietetty aika lukkojen takana Eevan kanssa.

28 kommenttia

Kommentoi

Löydä lisätietoa hakusanalla

Kommentit

Vierailija (ei varmistettu)

No ei mulla ole ollut tarvetta esitellä kaunistakaan naista kenellekään (miehenä, kun on ollut kumppani). Eikös luontevampaa, jos ei ole muille seksiä tarjoilemassa, ole liikkua kavereina. Seksin voi olla seksikästä. :)

Vierailija (ei varmistettu)

Artikkelista ei selviä onko afrikkalaismies muslimi. Heidän keskuudessaan naisia ei esitellä tutuille, vaan pidetään loitolla muista miehistä

Vierailija (ei varmistettu)

Miehellä on useampia naisia, tai ainakin toinen. Hänen kanssaan liikutaan julkisesti, ei kakkosnaisen kanssa.

Vierailija (ei varmistettu)

Ei kuulu kulttuuriin että miehet ja naiset viettävät aikaa sekaporukassa.

Vierailija (ei varmistettu)

"Sukunikin jo epäilee, onko miestä edes olemassa, kun hän ei koskaan tule tapaamaan perhettäni."

No ei tarvitse olla afrikkalainen lykkääkseen naisystävän suvun tapaamista niin pitkälle kuin mahdollista. Kun olet kerran käynyt esittäytymässä, istut mummin pullakahvikekkereillä joka jeesuksen sunnuntai.

Vierailija (ei varmistettu)

Voi olla myös uskonto/kulttuurijuttu mutta jos unohdetaan tuo, kun ei ole parempaa tietoa niin syy on yleensä se, että nainen niin karmea tapaus, että hänen kanssa ei kehtaa julkisesti näyttäytyä. Kukaan mies kieltäydy koskaan kulkemasta kauniin naisen kanssa julkisesti.

Vierailija (ei varmistettu)

Jos se on oma nainen tai sukulainen niin suuri osa tänne tulleista afrikkalaisista ja kurdeista ym nimenomaan kieltäytyy.

Vierailija (ei varmistettu)

Okei, toki tuolla äijällä voi olla vaikka mitä säätöä muidenkin naisten kanssa tai sitten uskonto/kulttuurijuttu. Susirumakin voi olla tai sairaalloisen lihava.

Vierailija (ei varmistettu)

Muistan lapsuudesta kuinka yksi nainen seuresteli täällä kylillä afrikkalaisen kanssa, mies oli suht komea, nainen oli todella lihava, ruma ja kärsi myös mielenterveysongelmista. Pikkuisen kävi sääliksi sitä miestä joka oli vielä todella mukava, ilmeisesti tultu kurjia oloja pakoon omasta kotimaastaan. Muistan nuoruudesta toisenkin tapauksen jossa ulkomaalainen oli käyttänyt naista vain hyväkseen päästäkseen Suomeen, tämäkin nainen niitä jämänaisia joiden on tosi vaikea löytää miestä.

Vierailija (ei varmistettu)

Sama pätee muuten toisinkin päin. Eli nainen voi hävetä liikkua miehen kanssa, joka on: a) kalju b) lyhyt c) läski d) ruma e) selkeästi naista vanhempi tai kaikkea edellä mainittuja asioita - typeryys ja junttius unohtuivat listasta, lisättäköön ne nyt hävettäviin ominaisuuksiin. Erityisesti vanhempaa miestä ei nainen kehtaa esitellä kavereilleen, saati omille vanhemmilleen. Kaikki muut menevät muka "kavereina" hieman irvistellen, mutta vanha ukko ei. Yleensä jo 10 vuotta ikäeroa riittää siihen, että miestä saa hävetä.

Treffailin itseäni 8 vuotta vanhempaa miestä 19-vuotiaana ja sekin herätti kohua ja paheksuntaa, vaikka mies oli todella komea, timmi ja oikea unelmavävy kelle tahansa, mutta ikäeromme aiheutti häpeää. Teini-pillun perässä juoksemista ei juuri muissa kuin niissä wt-piireissä junttiäijien kesken arvosteta, ja suurta ikäeroa harvemmin katsotaan hyvällä missään, vaikka suhteessa sekä mies että nainen olisivat kummatkin aikuisia ihmisiä. Jonkun Henryn treffailu taas olisi - beyond question- sinne äärimmäisen häpeällisiin asioihin kuuluvaa, vähän samaa luokkaa kuin suolen tyhjentyminen valkoisen housut jalassa yleisön edessä. Siksikö tyttöystäväsi ei ole suostunut julkistamaan suhdettanne esim. fb:ssä vai onko tyttis Henkan mielestä sotanorsu, idiootti, ruma tai muutoin hävettävä. Jäämme postauksen valossa arvuuttelemaan asiaan. Vai oliko sitä tyttistä koskaan olemassa?

Vierailija (ei varmistettu)

Kirjoitat kuin Henry.

Vierailija (ei varmistettu)

Quid pro quo. Mutta totuus asioista on jossain muualla kuin täällä.

Vierailija (ei varmistettu)

Kirjotapa latinaksi: Henry on väärässä koska...

Vierailija (ei varmistettu)

"Eli nainen voi hävetä liikkua miehen kanssa, joka on: a) kalju b) lyhyt c) läski d) ruma e) selkeästi naista vanhempi tai kaikkea edellä mainittuja asioita".

Haluaisin nähdä naisen joka saa ainoastaan kaljun, lyhyen, läskin, ruman ja selkeästi vanhemman miehen seksiin. Taitaa olla kalju, lyhyt, läski ja ruma itsekin.

Vierailija (ei varmistettu)

"Haluaisin nähdä naisen joka saa ainoastaan kaljun, lyhyen, läskin, ruman ja selkeästi vanhemman miehen seksiin."
Tai ehkä perluskonin kolmostamma ei vaan kehtais näyttäytyä julkisesti kahdestaan.

Vierailija (ei varmistettu)

kun otti jollakin typykällä taas koville lukea suoraa asiaa.

Moni muukin on epäilemättä huomannut, että varsin usein muslimiksi parisuhteen myötä kääntyneet suomalaiset naiset ovat aika pahannäköisiä. Minusta on hienoa että saavat miehen itselleen vaikkei perusahdistuneisuus ilmeistä ja olemuksista päätellen useinkaan tästä paljon lievity, mutta mistä moinen? Eivätkö muslimimaista tulleet miehet erota suomalaisnaisissa viehättävyyseroja, eivätkö välitä vaimon epämiellyttävästä ulkonäöstä siinä määrin kuin jotkut muut miehet (hunnuttaminen tietysti helpottanee hatutusta ainakin jonkin verran) vaan oikeasti arvostavat muita seikkoja olennaisesti enemmän, onko avioliiton kautta saadun oleskeluluvan jälkeenkin monelle liitossa pysyminen niin olennainen kunnia-asia vai.. .

Mitä luulette?

Vierailija (ei varmistettu)

Liittohan on aina toistaiseksi. On liittoon sitovia voimia ja liitosta työntäviä voimia. Se on vähän kuin fysiikassa: sitten kun työntävät voimat voittavat, lähdetään. Varmasti maahanmuuttaja-muslimimiehelle on paljon hyötyä suomalaisvaimosta vielä oleskeluluvan jälkeenkin. Mutta lets face it; jossain vaiheessa tuo luuserinainen, joka ihan vapaaehtoisesti vetää vieraan kulttuurin vermeet niskaansa, dumpataan.

Vierailija (ei varmistettu)

Aikamoinen trolli :D

Vierailija (ei varmistettu)

Mikä tuossa asetelmassa naista hävettää? Se, että hän on ulkoisesti vastenmielisen miehen kanssa pelkästään tämän rahojen vuoksi. Ehkä on syytäkin hävetä.

Vierailija (ei varmistettu)

Kävikö mielessä, ettei Henry tai tyttis välttämättä halua kumpikaan neitiä julkisuuteen? Vaikka naisella ei olisi varsinaista tekemistä Henryn juttujen kanssa, niin kyllähän joku hullu alkaa törkyviestejä pistämään jotain kanavaa pitkin. Eniten pelkäisin av-mammoja. Ymmärräthän, ettei kaikkien julkisuuden henkilöiden puolisot halua julkisuutta esim tästä syystä. Edes kaikki ihmiset ei kaipaa julkisuutta.

Vierailija (ei varmistettu)

Kaksi sairaalla tavalla koukuttavaa blogia: Laasasen ja Tukiaisen.

Mutta vain toinen heistä voi sanoa puolustuksekseen kirjoittavansa tekstinsä tuhannen tuiterissa.

Henry on ilmeisesti luopunut lopullisesti toiveesta päästä vielä joskus asialliseen ammattiin?

Vierailija (ei varmistettu)

No miksi niitä sairaalloisen ylipainoisia ja saapastakin tyhmempiä naisia pitää pokailla, jos pelottaa, että kaverit hihittelee selän takana niin kuin ala-asteella (mikä on muuten epätodennäköistä)? Jos resurssit eivät riitä parempaan niin sitten eivät, mitä sitä turhaan häpeilemään. Se on vain hyväksyttävä, että on itse sitä tasoa. Aihe pitää käsitellä, muuten itsetunto on nollilla ja elämä surkeaa.

Vierailija (ei varmistettu)

Melko naisellisia ohjeita taas. Premissit päin vittua, johtopäätökset päättömiä.

Vierailija (ei varmistettu)

Onko todellisuutta lähin lausunto sitten sellainen, että todellinen älykäs alfa ei vaan millään kykene saamaan edes keskitason naista, ja siksi joutuu nussimaan rumia ja tyhmiä? Mistä se johtuu, ettei saa oman tasonsa naista? Miten tuon tilanteen voi korjata, muuten kuin lähettämällä ne rumat ja tyhmät naiset kauneusleikkauksen ja kuntosalin kautta ...komeiden alfojen makuuhuoneeseen?

Vierailija (ei varmistettu)

Tähän blogikirjoitukseesi linkittämistä tai siitä keskustelua ei sallittu Sanoma OY:n keskustelufoorumilla, jossa muutoin lähes kaikki on sallittua, koska äänekäs valittajajoukko ilmiantoi sitä ylläpidolle "laittomana naisiin kohdistuvana vihapuheena". Moni oli lisäksi sitä mieltä, että vastaavin syin mitään kirjoitustesi linkittämistä tai niistä keskustelua ei tulisi sallia, ja moderaattoreista ainakin jotkin asettuivat poistopäätöksissään tälle kannalle. Sanoman ylemmän tahon kantaa ei kuulunut.

Tästä seurasi tällainen metakeskustelu, joka mielestäni kertoo jotakin hyvin huolestuttavaa feministien suhteesta mielipiteen- ja sananvapauteen (ei kaikin osin kiinnostavaa keskustelua, mutta mielestäni avartavaa, miten feministit näkevät "lassukat"): http://www.vauva.fi/keskustelu/4566306/ketju/sanoma_oy_n_perustelut_miks...

Vierailija (ei varmistettu)

Ja tämä: " Suomivalaan, susikoiranaaman tai huusinalusrotan (”crazy as a shithouse rat”) kanssa näyttäytyminen siis ei auta saamaan edes sellaisilta. Sen sijaan laatutamman taluttelu saa muutkin kiinnostumaan ja lisää mahdollisuuksia parempaan:" ei ole naisvihaa, koska...?

Ihmettelen suuresti terve.fi:n moderointipolitiikkaa, mutta ilmeisesti se ei tarvitse naislukijoita.

Vierailija (ei varmistettu)

Ilmeisesti naiset tätä Laasastakin kuitenkin lukevat, kommentoivat ainakin.

Vierailija (ei varmistettu)

"Ja tämä--- ei ole naisvihaa, koska...?"
Todistustaakka on väittäjällä. Väitätkö, että se on "naisvihaa"? Jos kyllä, niin perustele.

Mitä tarkoitat "naisvihalla"? Laumaa kiukuttelevia, tosikkoja feminatseja?

"Ihmettelen suuresti terve.fi:n moderointipolitiikkaa"
Ilmeisesti sensuroimattomuus, rehellisyys ja suorapuheisuus sekä ronski huumori ovat sinulle outoja asioita.

"ilmeisesti se ei tarvitse naislukijoita."
Sillä varmasti on niitä paljonkin. Laasasen blogilla luultavasti vähemmän.

Lisää uusi kommentti

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt Mollomin tietosuojalausekkeen.