Hottikset tulossa televisioon

Hottikset on Nelosen syksyn 2015 uusi sinkkureality, jossa yhdeksän kuumaa sinkkua etsii itselleen "sitä oikeaa".

Hottikset ovat saaneet huomiota jo ennen alkamista, kuten artikkelissa Hottikset-sarja on murskannut uskoni ihmiskuntaan, vaikka sen alkuun on vielä kuukausi.

  • Tiedätte (sarjasta) jo suunnilleen kaiken (näkemättäkin): rankkojen banaanivarjostusten ja luonnottomien ripsenpidennysten määrän, suuruudenhullut Botox-kokeilut sekä yhdeksän suomalaisen ilmeisen virheelliset arviot viehätysvoimastaan.

Hottiksia yhdistää vankkumaton usko oman markkina-arvon korkeuteen. Kyseessä on joko todellinen usko tai formaatin vaatimus - ehkäpä osaksi kumpaakin.

Usko omaan markkina-arvoon nostaa partnerille asetettua rimaa: suurin osa hottiksista haluaa varakkaan ja menestyneen partnerin - hulvattomien ulkonäkökriteerien päälle tietenkin.

Hottikset eivät todellakaan panosta sisäiseen kauneuteen, pahimpana esimerkkinä Daniel. Daniel ei omien sanojensa mukaan ole oikeassa elämässä saanut koskaan pakkeja naiselta.

Suomalaiset naiset ovat juntteja

Daniel sanoi radiohaastattelussa seuraavasti:

  • Mä oon 10++ mies.
  • Mieluummin herään kauniin naisen vierestä kuin ruman ja järkevän.

Ulkonäkönsä puolesta ainut sarjan hottis lienee Tommi, joka oli toinen Mr. Finland kisassa.

Naisista mukana on Miss Rock finalisteja ja muita tyrkkyjä, jotka eivät ole tarpeeksi hotteja oikeisiin missikisoihin. Hottis-Jonnalla on rima korkealla, mutta liekö vaatimuksille katetta...? "Onks enää ihmisiä, jotka ovat oikeesti uskollisia", kysyy Jonna. Luultavasti Jonna on valinnut seksipartnereita omaa tasoaan ylempää miehistä, joilla ei ole intoa sitoutua Jonnaan.

Mulla on aika kova tuo vaatimustaso ja siksi varmaan mä en löydä ketään

Hottis-Suvilla on tarkat kriteerit:

  • Haluan itselleni tatuoidun rokkariäijän, enkä mitään mikkihiiriä. Miehen on oltava mies, eikä poika.

Kaikki ohjelman naiset näyttävät Suvin tapaan etsivän tosiäijiä, pehmoille ei ole kysyntää.

  • Mä vaadin ulkonäöllisesti kauhean paljon tyyliiin, jos miehellä on väärät kengät, niin se on siinä.

Suvilla ja Jonnalla on samalla lailla laajasti tatuoitu vasen käsi, mutta en ymmärrä, mitä hottia siinä on.

Hottis-Anni vaatii myöskin mieheltä tosimieheyttä.

Tarpeeksi haastavaa tyyppiä ei ole sattunut kohdalle. Peruskoulun käynyt ei kelpaa mulle. Suhde ei toimi, jos mies tienaa vähemmän.

Hottis-Martta sanoo, että miehen on oltava varakas ja menestynyt.

Yhteenveto

Hottiksia yhdistää vääristynyt käsitys omasta parisuhdemarkkina-arvosta, äärimmäinen nirsous, sisäinen rumuus ja ulkonäön korostaminen. Hottis-naisille yhteistä on varakkaiden ja menestyneiden tosimiesten etsintä.

Hottikset ovat amerikkalaistyyppisiä sinkkuja, joiden ajattelun keskiössä on jatkuva itsekehu. Se ei sovi suomalaiseen treffikulttuuriin, jossa pitää olla nöyrä.

Saattaa olla, että ohjelmaformaatin perusidea on saada tavalliset ihmiset pöyristymään itseään täynnä olevista sinkuista, jotka kuvittelevat liikoja markkina-arvostaan. Itse en ottaisi sarjaa kovin vakavasti, koska osallistujat vetänevät roolinsa tarkoituksella överiksi.

14 kommenttia

Kommentoi

Löydä lisätietoa hakusanalla

Kommentit

Vierailija (ei varmistettu)

Ei olisi taaskaan kannattanut. Yhdyssanoista ja lauserakenteista tulee improbatur, teksti on lukukelvotonta.

Vierailija (ei varmistettu)

lol !!!

Vierailija (ei varmistettu)

Onneksi sentään maahanmuuttajat osaavat virheetöntä suomea. Ainakaan kukaan ei koskaan kritisoi heidän pilkun nussimatta jättämisiä eikä yhdyntä sanojen väärin girjottamista.

Vierailija (ei varmistettu)

Hauskinta on epäilemättä se kun kuullaan mitä erityistä hottisnartut kuvittelevat kykenevänsä antamaan menestyneelle miehelle suhteessa, siis sellaista mitä nämä ei muiltakin saisi.

Vierailija (ei varmistettu)

Henry hyvä, nämä ovat viihdeohjelmia. En ymmärrä miten jaksat vakavissasi näitä analysoida. Vähän sama kuin analysoisi Salattujen Elämien hahmoja.

Nää on nyt tällaiset roolit ja tällaiset näyttelijät näihin on saatu ja niillä mennään. Kausien tai ohjelmien välissaä bb-julkkisten pitää laukoa raflaavia ja vaihtaa paria kovaa vauhtia jotta saadaan lööppejä ja nimi pysyy pinnalla seuraavaan realityyn saakka.

Vierailija (ei varmistettu)

Viihdeohjelma syö paljon ohjelma-aikaa, jota Sarasvuokaan ei lopulta saanut. Korkeista kriteereistä parinvalinnassa on kirjoiteltu netissä skeptisesti viime vuosina paljon ja tällaiset ohjelmat pyrkivät osaltaan tasapainottamaan tilannetta ja sanomaan suoraan sen, että ulkonäön voi laittaa menemään kaiken muun ohi jos siltä vain tuntuu.

Vierailija (ei varmistettu)

Pikemminkin sanoisin että olen vähän allaolevan kirjoittajan linjoilla ja tässä on kyse vain leivästä ja sirkushuvista, jossa tavis saa nauraa itsestään liikoja luulevalle ääliölle. Ei noista yhdelläkään ole mitään vaikeuksia seuraa saada joten rumiksi en sentään menisi nimittelemään, korkeintaan itsensä rumentaneiksi. Toisaalta, kuten aiemmin olen kirjoittanut, ei tatuoinnit, villit hiusvärit, punk-henkiset kampaukset tai muut laske noiden rokkimimmien markkina-arvoa niissä rokkipiireissä, joista ne ilmeisesti miehen haluavat. Kuten aina, pelin ulkopuolella olevien mielipiteellä ei ole väliä.

Tuskin kukaan oikeasti kokee, ettei ulkonäön pohjalta saisi elämässään valintoja tehdä. Suurinta osaa näistä ei kiinnosta, mitä mieltä siitäkään ollaan siellä, missä ulkonäkö ei riitä.

Vierailija (ei varmistettu)

Ainoa noista, josta voisi käyttää tuota hottisnimitystä (siis edes ulkonäkönsä puolesta) oli Tommi. Muut olivat korkeintaan keskivertoja, naisista pari oli oikeasti todella rumia. Nämä olivat kyllä ihan malliesimerkkejä wt-ihmisistä. Toisaalta käy kyllä vähän sääliksikin kun ovat selvästi itse liian tyhmiä tajutakseen, että koko ohjelman formaatti on se, että porukka saa nauraa näille rumille ja tyhmille vatipäille, jotka kuvittelevat olevansa ihan valioyksilöitä.

Vierailija (ei varmistettu)

Käsitykset hyvästä ulkonäöstä on nykyään vähän ihmeelliset. Naisistahan 90% voi kertoa olevansa kauniita ja jos on vielä ns. itseluottamusta voi sanoa olevansa todella kova pakkaus. Naisten arvo on noussut niin korkealle kysynnän vuoksi. Mies taas ei voi oikein ilman statusta tai kuntosalivartaloa sanoa olevansa minkään arvoinen.

Vierailija (ei varmistettu)

Käsitykset ulkonäöstä eivät sinänsä ole muuttuneet mihinkään. Sen suurempi osa ihmisistä kuin ennenkään ei ole kauniita (itse asiassa varmaan jopa pienempi osa, koska elämäntavat eivät ole enää kovin terveet, noistakin "hottiksista" puolet oli selvästi ylipainoisia). Ainoastaan joillakin keskivertoa tyhmemmillä ihmisillä ovat luulot itsestään nousseet ihan liian korkeiksi. Erityisesti tämä pätee toki naisiin, jotka luulevat olevansa hottiksia, kun heitä ravintolassa valomerkin aikaan vonkaa peräti useampikin kuin yksi "reikä se on rinkelissäkin"-periaatteella liikenteessä oleva epätoivoinen miekkonen. Ja ilmeisesti tämmöisten tapausten määrä mediassa on vielä suurempi kuin mitä heitä keskimäärin on väestöstä.

Vierailija (ei varmistettu)

Tilanne on kuitenkin pimeytynyt siinä mielessä, että tatuoitu ja puolihyvännäköinen/puoliruma nainen voi buustata itsensä melko korkealle sosiaalisissa hierarkioissa. Ei siinä oikeastaan edes kysytä onko ulkonäköä kun 90% naisista voi tänäpäivänä panna ilmoituksen deittiin (tai seksinmyyntipalstalle) kuvauksin: upea, kaunis, ihana ja yhteydenottoja tulee läjäpäin.

Vierailija (ei varmistettu)

Ei mitään uutta, televisio on nykyään pullollaan ohjelmia joissa pyörii näitä ihmisiä joilla on täysin harhaiset käsitykset omasta markkina-arvostaan deittirintamalla.

Näitä samanlaisia ihmisiä näkee tuolla yöelämässäkin vaikka kuinka paljon. Ylimeikattu, ylipainoinen luonnehäiriöinen ihminen joka luulee itsestään liikoja on nykyään enemmän sääntö kuin poikkeus. Toki ne harhaiset käsitykset itsestään säilyvät, kun ilta toisensa jälkeen itseään huomattavasti tasokkaammat miehet lähestyvät seksin toivossa, miehille kun ei ole niin pennin päälle kenen kanssa seksiä harrastaa ja paremman puutteessa käy melkein ketä hyvänsä.

Vierailija (ei varmistettu)

No joo mut markkinatilanne elää: Ravintolailtaan mieheltä palaa nykyisin helposti pari sataa, kun samaan aikaan ammattihuorien kertahinta on jo laskenut satasen alle.

Lisää uusi kommentti

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt Mollomin tietosuojalausekkeen.