Asioita, joita et ymmärrä miehissä

Videobloggaaja Butterfly86 kyselee otsikolla Asioita mitä en ymmärrä miehissä. Lisää kysymyksiä löytyy videobloggauksesta Ihmistyyppejä joista en pidä!!

Videobloggaus Terveiset alfauroksille/lirkuttelijoille tms! on saanut muutamissa päivissä jo 100 000 katselukertaa.

Perhonen kyselee:

  • Minkä takia miehet valitsee naisen pelkästään ulkonäön perusteella, vaikka nainen olisi sisältä kuinka helmi?

Perhonen luokittelee miehiä ja naisia joko helmiksi tai tai sonnaksi sisältä. Todellisuudessa melkein kaikki ihmiset ovat sisäisesti jotakin siltä väliltä. Erot ulkonäössä ovat yleensä suuremmat kuin luonteessa.

Ulkonäkö vetää ensimmäisenä puoleensa niin miehillä kuin naisillakin, joten tuntematon sisäinen luonne ei voi toimia valinnan perusteena.

  • Miksi miehet haluavat ylenpalttisesti seksiä? Naisen pitää olla malli ja seksiä ylenpalttisesti.

Miesten seksihalut ovat naisia suuremmat ja sitä naisten on vaikea ymmärtää.

  • Miksi ajattelette naisista, että kaikki naiset ovat tyhmiä, huoria ja helppoja?

Tuskin kaikista naisista ajatellaan tuollain. Voi olla, että tietyistä baarien naisista ajatellaan noin, mutta takana lienee todellisuuteen liittyviä havaintoja.

  • Miksi miehet vetää viinalla päänsä sekaisin? Itse ole päihteetön.

Viina poistaa estoja ja auttaa naisten iskennässä.

  • Miksi lirkuttelette naisille ja luulette, että se onnistuu? Lirkuttelevat miehet ovat vain seksin perässä. Mun kohdalla toimii parhaiten, että jutellaan niitä näitä omana itsenään.

Lirkuttelu on eräs strategia seksin saamiseksi. Mies tekee silloin selväksi, että hän on halukas seksiin jo tänä iltana. Se ei toimi kuin niihin naisiin, jotka ovat innokkaita seksiin, mutta sehän on koko toiminnan idea: seksihalukkaiden naisten erottelu muista.

  • Miksi miehet tekee lapsen naisen kanssa, vaikka ne eivät oikeesti halua sitä. Miksi he taipuvat naisen kiristykseen?

Parempi tossun alla kuin taivasalla. Vaihtoehdot ovat rajalliset, eikä lapsellista elämää ja sen epämiellyttävyyttä osata kuvitella eteenpäin. Noinhan suhteet aina etenevät: nainen haluaa jotakin ja mies myöntyilee perässä.

  • Miksi pyöritte mun ympärillä, jos ette halua minusta sen enempää? Haaskaatte omaa aikaanne.

Ehkäpä miehet tulkitsevat tyylistäsi ja ulkonäöstäsi, että olet helppo saalis, vaikka niin ei ole.

21 kommenttia

Kommentoi

Löydä lisätietoa hakusanalla

Kommentit

Vierailija (ei varmistettu)

Törmäsin sattumalta juuri äskettäin YouTubessa tuohon tyyppiin. Ensin suutuin, sitten nauroin, sitten en tiennyt pitäisikö itkeä vai nauraa. Jonkun ystävän pitäisi tarkistaa onko lithiumit otettu. Ai niin, ehkä ei ole ystäviä.

Vierailija (ei varmistettu)

"lapsellista elämää ja sen epämiellyttävyyttä osata kuvitella eteenpäin. Noinhan suhteet aina etenevät: nainen haluaa jotakin ja mies myöntyilee perässä."

Onko Henry sitä mieltä, että vain naiset haluavat lapsia? Kyllähän lisääntyminen on lähes jokaisen biologisen olennon perustarve, ei kai seksi olisi muuten jatkuvasti mielessä!

Henrylle tiedoksi, että parhaiten menestyvillä miehillä (eli ns. alfauroksilla) on yleensä keskimääräistä enemmän lapsia sekä perhe. Niillä miehillä, joilla ei ole lapsia ja perhettä, menee usein huonosti, on mm. työttömyyttä ja masennusta jne. Toki lapsiperheen pyörittämisessä on oma vaivansa ja välillä se tuntuu todella raskaalta, mutta pitkässä juoksussa on ilman muuta parempi olla "tossun alla kuin taivasalla".

Vierailija (ei varmistettu)

Seksi on miehillä mielessä seksin takia. Vai luuletko että mies pitää seksiä sotkuisena äheltämisenä, mutta 9 kk päässä kiitos seisoo?

Vierailija (ei varmistettu)

Kyllä se kiitos "seisoo" jo siinä toimituksen aikana. Tarkoitin sitä, että luonto on tehnyt seksistä houkuttelevan tuntuista sen takia, että ihmiset ja eläimet ylipäänsä lisääntyisivät. Useimpia miehiä eivät kiinnosta seksuaalisesti vaihdevuotensa ohittaneet naiset, koska nämä eivät ole enää lisääntymiskykyisiä. Miksi tuhlata "panoksia" sellaiseen? Miksi meitä miehiä kiinnostavat eniten about 20-25-vuotiaat, porrasperäiset ja törrörintaiset nuoret naiset? Koska he ovat parhaassa lisääntymisiässään. Biologiaa emme voi paeta, vaikka tokihan seksiä harrastetaan enimmäkseen ehkäisyn kera.

Vierailija (ei varmistettu)

"Onko Henry sitä mieltä, että vain naiset haluavat lapsia? Kyllähän lisääntyminen on lähes jokaisen biologisen olennon perustarve, ei kai seksi olisi muuten jatkuvasti mielessä!"

Noin siinä lukee, mutta väitän että seksi on ainakin miehelle perustarve, ja lisääntyminen tulee, kenelle bonuksena, kenelle rangaistuksena.

Vierailija (ei varmistettu)

Miesten ja naisten ero on selvä myös lisääntymisessä: Ylemmän tason miehillä on lapsia useiden naisten kanssa, alemman tason naisilla puolestaan on lapsia useiden miesten kanssa.

Vierailija (ei varmistettu)

Jos miehellä on lapsia monien naisten kanssa, se kertoo yleensä jostain muusta kuin "ylemmästä tasosta". Esim. miehen avioliitot ovat menneet mönkään, ja sitten on menty toiselle tai kolmannelle kierrokselle. Tai sitten maksetaan elatusmaksuja humalapäissään siitetyistä lapsista, joita ei itse paljon edes tapaa. Sekö on mielestäsi ylemmän tason miehen toimintaa? Ehkä pelimiehen, mutta ei ylemmän tason miehen. Kimi Räikkönenkin alkoi hankkia lapsia vasta siinä vaiheessa, kun oli mennyt naimisiin mielestään sen "oikean" kanssa. Ehkä aikaisempi vaimo oli liian kevytkenkäinen ja Kimi arvioi tämän sopimattomaksi äidiksi tulevalle lapselleen.

Vierailija (ei varmistettu)

Ylemmän tason miehet ovat melkein järjestään sarja-avioitujia ja/tai rakastajattarien pitäjiä. Esim. Suomen edellisten presidentivaalien ehdokkaista kolmella, (mm. molemmilla finalisteilla) on heitä itseään nuorempaan sukupolveen kuuluva puoliso (Niinistö, Haavisto, Lipponen). Myös liike-elämän huippumiehet pitävät samaa peliä, ja ikääntyvät tavismiehetkin tekisivät niin, jos vain jotenkin saisivat lastensa ikäisiä nuoria naisia sängynlämmittäjikseen.

Jotkut sairastetut sukupuolitaudit vaikuttavat kevytkenkäisten naisten myöhempään raskaaksituloon, joten kiertopalkintoon haksahtanut mies joutuu silloin tällöin vaihtamaan mahon eukon nuorempaan ja hedelmällisempään.

Vierailija (ei varmistettu)

Sen verran Perhosella kuitenkin järki pelaa, että on poistanut kommentit videoistaan. Niitä kun pääsisi lukemaan...

Vierailija (ei varmistettu)

Hän varmaan itse luki ne, eikä jaksanut enempää.

Vierailija (ei varmistettu)

Mutta oppiko jotain?

Vierailija (ei varmistettu)

Ei hänen tarvitse, koska hän on syntynytyt naiseksi valtiofeminististä uskontoa harjoittavaan maahan.

Vierailija (ei varmistettu)

Huonosti on asiat Perhosella. Voi jäädä ikisinkuksi. Päihteetön ja suhtautuu kielteisesti miesten seksiehdotuksiin. Kannattaisi vain suostua lähtemään miesten mukaan seksiä harjoittamaan, niin ennen pitkää joku mies sitten haksahtaisi pitkäaikaiseen suhteeseen. Sitä on niin moni mies mennyt siihen lankaan, että ensin on vain seksiä halunnut, mutta sitten sitä ollaankin vähän ajan kuluttua parisuhteessa ja myöhemmin lasten isä.

Vierailija (ei varmistettu)

Maailma on erilainen alemman tason silmin. Suurin osa miehistä haluaa lapsia ja erityisesti johtavissa asemissa olevat miehet ovat lähes aina perheellisiä. Asiaa on tutkittukin ja perheellisyyden ja johtotehtävien välillä on ainakin korrelaatiota, mahdollisesti kausaliteettiakin. Ja kyse ei ole pelkästään siitä, että looserit eivät saa sen enempää naista kuin hyviä töitäkään vaan ero on havaittavissa myös lapsiperheiden isien ja lapsettomassa parisuhteessa elävien miesten välillä.

Vierailija (ei varmistettu)

Toki tubettaja on ihan oikeassa sen suhteen, että lirkuttelu on usein typerää näytelmää ja ettei seksi ole ainoa asia maailmassa. Muuten kyseessä on kuitenkin mielellisesti häiriintyneen tekemistä videoista.

Vierailija (ei varmistettu)

Kuinka moni alfauros oikeasti lirkuttelee tuon kansa? Ettei mene alfat ja omegat sekaisin.

Vierailija (ei varmistettu)

Jep, alfat kyllä jättävät tämän rauhaan eikä betatkaan vaivoksi asti ahdistele,,,,

Vierailija (ei varmistettu)

Henryn kirjoitukset tuntuvat lähtevän siitä oletuksesta, että miehille suunnilleen ainoa tärkeä asia on seksi. Alfamiehet harrastavat irtoseksiä kymmenien naisten kanssa, kun tavallinen mies elää vaimonsa kanssa vuosikymmeniä ja - luoja paratkoon - saa kenties jopa lapsia! Hui kauhistus.

Toki seksi on meillä miehillä aina mielessä, ja mielelläänhän sitä harrastaisi kaikkien vastaantulevien minihameisten kaunokaisten kanssa. En kiistä tätä. Mutta toisaalta jos suhteen rakentaa pelkän seksin varaan, ei sekään oikein tuo pidemmän päälle tyydytystä, koska varsinainen ilo ja hekuma menee toimituksen jälkeen nopeasti ohi. Silloin pitää olla muutakin sisältöä elämässä kuin seksi.

Vierailija (ei varmistettu)

Jatkuva parittelu on tylsää ja yliarvostettua yksinkertaisen ihmisen seksuaalisuutta, jolla yhteiskunnassamme miehet saavat jotain ihmeen arvostusta. Se kun seksi on aina jonkinlaisena kunniatyönä mielessä kertoo, ettei paljon asiasta tiedä. Monet kokeneemmatkin ukot ovat niin innoissaan kun pääsevät panemaan, että huhhuh.

Vierailija (ei varmistettu)

Menkää Linnanmäelle.

Vierailija (ei varmistettu)

Ei mihen ja naisen pitäisi missään nimessä elää parisuhteessa vaan parittelun pitäisi tapahtua samoin kuin muillakin eläimillä vaikka keskellä jalkakäytävää ja sitten vaan matka jatkuu ja paritellaan taas seuraavan kanssa mistä saa jonkun parittelufiiliksen

Lisää uusi kommentti

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt Mollomin tietosuojalausekkeen.