Henry Laasanen | Terve.fi

Henry Laasanen

Henry Laasanen on kirjan ”Naisten seksuaalinen valta” kirjoittaja ja pariutumisen asiantuntija.

Blogin painopistealue on pariutumismarkkinoiden tarkastelussa: miten pariutumismarkkinat toimivat ja mikä on niiden yhteys yhteiskunnan rakenteisiin.

Blogissa tarkastellaan muun muassa markkina-arvoteoriaa, alempitasoisia miehiä, seksuaalista valtaa, pelimiesoppeja ja tuoreimpia seksuaalisuuden tutkimuksia. Pyrkimyksenä on luoda osuva kuvaus pariutumisen todellisuudesta ilman moraalista tai normatiivista painolastia.

Blogin kirjoittaja: Henry Laasanen

16.04.2015 09:18

Kauneus on nykyajan maailmassa arvokkaampaa kuin rikkaus. Kauneudella saa osakseen ihailua ja eroottista pääomaa.

Kauniin ihmisen on mukava käydä kaikenlaisissa pippaloissa ja muualla, koska itseään ja läskejään ei tarvitse murehtia. Päinvastoin, luvassa on alituisia kehuja ulkonäöstä.

Kauneudenhoitoon käytetään valtavasti aikaa ja rahaa. Miksi? Koska kauneuteen kannattaa satsata sen valtavan arvon takia.

Mitä kauniimpi ihminen on, sitä enemmän hän hoitaa kauneuttaan. Katselin Fitnesspäiväkirjojen ensimmäistä jaksoa. Ohjelman naisten elämä pyörii ulkonäön ja peilin ympärillä. On mukava shoppailla, kun vaatteet näyttävät hyvältä päällä.

Ainut ryhmä, joka ei hoida kauneuttaan juuri ollenkaan, ovat liian rumat ihmiset. Itse en vielä kuulu tuohon ryhmään, sillä käyn salilla ja yritän laihduttaa silloin tällöin. Liian ruman kauneudenhoitoon käytetty aika on ajanhukkaa, jos mitään ei ole enää tehtävissä siedettävällä vaivannäöllä.

Onko kauniilla miehellä mukavampaa?

Kyösti Niemelä kirjoittaa Hesarissa otsikolla Kauniilla miehellä on mukavampaa kuin kauniilla naisella:

 • Minä haaveilen usein elämästä, jossa olisin todella kaunis. En vain söötti, hottis, hauskannäköinen tai komistus vaan poikkeuksellisen, aivan huomiota herättävän kaunis.

Suurin osa miehistä ei haaveile äärimmäisestä kauneudesta, koska tavoite on mahdoton saavuttaa. Ladasta ei saa Ferraria tuunaamallakaan. Useimmat miehet haaveilevat menestyksestä tai julkkiksen asemasta, koska mahdollisuudet ovat ainakin teoriassa olemassa.

 • Haaveeni eivät koske niinkään rakkautta ja seksiä – vaikka kivaahan niidenkin vyöryminen olisi – vaan kauniin ihmisen arkea. Myyjät hymyilisivät minulle ja muistaisivat minut vielä illalla kotona. Olisin haluttua juttuseuraa kokkareilla. Kauan sitten tapaamani ihmiset nyökkäisivät kadulla.

Tuollainen kohtelu on tavallista arkea useimmille naisille. Naiseus ilman äärimmäistä kauneuttakin tekee henkilöstä sosiaalisesti toivotun. Keski-ikäisellä miehellä asia on päinvastoin - jopa kissaa ulkoiluttaessanikin suuri osa ihmisistä yrittää vältellä ja pysytellä pois tieltä.

 • Kauniina levittäisin onnea ja valoa ympärilleni. Muut tulisivat läsnäolostani iloisiksi, eikä minun tarvitsisi muuta kuin elää elämääni.

Nuorilla ja kauniilla naisilla on tuollainen vaikutus muihin ihmisiin. Nuori tyttö kaupan kassalla tai kahvilassa saa miehet hyvälle tuulelle kuin onni ja valo olisi levinnyt ympäristöön.

 • Kun nainen näyttää todella kauniilta, muut alkavat helposti pohtia, että onko tuo päässyt asemaansa ulkonäön avulla. Että onko tuo saanut kaiken ilmaiseksi, onko koskaan tehnyt oikeasti töitä. Näin ajatellaan varsinkin silloin, kun nainen on kauniin lisäksi seksikäs.

Ilmiö johtuu siitä, että naiset saavat valtavasti etua kauneudestaan ja koska moni kaunis nainen on päässyt asemaansa ulkonäkönsä ansiosta. Miesten etenemistä kauneuden avulla ei juuri pohdita, koska sitä ei tapahdu juuri koskaan.

 • Kauniit miehet myös saavat vähemmän ikävää huomiota kuin kauniit naiset: vähemmän tuijotusta, aggressiivisia viettely-yrityksiä ja yleistä häiriköintiä.

Niin, ja rumat ihmiset saavat tuollaista kohtelua vieläkin vähemmän, eli ei yhtään. Äärimmäisessä kauneudessa tai julkisuudessa on kääntöpuolensa. Mitä rikkaampi olet, sitä enemmän vedät puoleesi rahan ruinaajia. Mitä suurempi julkkis olet, sitä enemmän keräät nimikirjoituksn pyytäjiä.

Niemelä ei näytä hokaavan, että kauniin miehen elämän mukavat puolet johtuvat siitä, että kaunis mies ei koskaan ole niin seksikäs kuin kaunis nainen. Kauneus miehessä ei sinällään riitä paljon mihinkään. Niemelältä jäävät huomiotta myös kauneuden mittasuhteet naisissa ja miehissä. Lähes jokainen hoikka nuori nainen on enemmän tai vähemmän kaunis, mutta kauniiksi mieheksi päästäkseen miehen pitää olla treenattu poikkeusyksilö.

Ohisalon vaalimainoksia jakamassa

Inkeri Hallamaa kirjoittaa vaaliehdokas Maria Ohisalon kauneuden vaikutuksesta äänestäjiin seuraavasti:

 • Olimme jakamassa Maria Ohisalon vaalimainoksia.

  Sain myös paljon palautetta, jota en osannut odottaa, palautetta joka hämmensi minua. Tätä palautetta tuli valitettavan paljon. Maria on kaunis ja monella tapaa edustava henkilö. Hän on myös älykäs ja kyvykäs poliitikko. Marian poliittinen kyvykkyys tuntuu kuitenkin olevan monelle sivuseikka.

  Miksi päättelen näin? Koska valitettavan moni mies jäi kommentoimaan minulle Marian ulkonäköä saatuaan vaalimainoksen. Yksi halusi tietää, ovatko Marian hiukset oikeasti blondit!

Fiksu naisehdokkaan tukija ottaisi ulkonäköpalautteen kiitollisena vastaan, eikä alkaisi saarnata potentiaalisia miesäänestäjiä mollaten. Miesten biologiaan kuuluu väistämättä naiskauneuden näkeminen ensimmäisenä. Kuka tahansa mies katselee mieluummin kaunista naispoliitikkoa kuin kuuntelee ympitylsiä poliittisia jargoneita, joita kuulee kenen tahansa miespoliitikonkin suusta.

 • Yllä kuvaamani keskustelut osoittavat, että osalla meistä on naisiin kohdistuva asenneongelma. Naisten seksualisoiminen ja esineellistäminen on niin hyväksyttävää, että lukuisat miehet katsovat oikeudekseen puhua vaalityötä tekevälle ihmiselle yllä kuvatulla tavalla.

  Myös me naiset ylläpidämme omalla toiminnallamme kulttuuria, jossa tämä on hyväksyttävää. Rakenteita muuttavan politiikan rinnalle tarvitsemme kansalaistoimintaa. Ihmisten tulee avata suunsa joka kerta, kun naiselle puhutaan alentavasti ja seksualisoivasti.

Miehet "yliseksualisoivat" naiset automaattisesti silmän räpäyksessä. Tahdikkaamat yksilöt jättävät asian pelkän mielikuvituksen varaan, epätahdikkaat möläyttävät ajatuksensa julki. Eikö Hallamaa suo miehille oikeutta puhua tuntemuksistaan ääneen rehellisesti?

Naiset yrittävät näyttää mahdollisimman kauniilta ja sitten kun miehet huomioivat asian ääneen, kyse on naisia alentavasta ja seksualisoivasta puheesta. Hallamaan logiikan mukaan kaikkien pitäisi osata leikkiä suu supussa, niin kuin kauneutta ei olisi olemassakaan. Kauniiksi saa laittautua ja sitä saa ihailla, mutta herra varjele, jos tosiasian lausuu ääneen.

Todellisuudessa kauniit naisehdokkaat saavat valtavaa vetoapua medialta ja eritoten naistenlehdiltä, kuten Li Anderssonista ja Elina Lepomäestä voidaan huomata. Todellisia politiikan häviäjiä ovat keski-ikäiset ja sitä vanhemmat naisehdokkaat, jotka eivät saa minkäänlaista vetoapua kauneudestaan.

80536 | 39 kommenttia.
13.04.2015 09:48

Kuten odottaa saattoi, tv-ohjelma Aatami etsii Eevaa oli lähes täydellisten vartaloiden temmellystä. Juuson vartalo kuului ikäistensä parhaimpaan 1-5 prosenttiin, Sami ja Tanja parhaaseen 5-10 prosenttiin.

En nähnyt pelastusrenkaita, selluliittia, pikkuruisia vehkeitä tai minkäänmoista ylipainoa.

Ohjelmassa ei ollut juuri muuta sisältöä kuin hyvännäköisten alastomien vartaloiden esittely. Tanjasta ei saanut mitään irti, Juuso oli itsevarma aliupseeri ja Sami nössykän oloinen insinööri.

Tanja esittelee bikinivartaloaan blogissaan:

 • Näissä kuvissa olen minä. Minä, joka on koko elämänsä kuunnellut arvosteluja kropastaan ja ulkonäöstään. Etukumarat hartiat, jotka selän virheasennon takia vuosien ahkeralla yrittämiselläkään eivät ole parempaan ryhtiin pystyneet. Liian pienet tissit, jotka muistuttavat ketun nokkaa, mutta ovat täydelliset juuri minulle ja kelpaavat myös juuri tällaisena tulevalle Aatamilleni. Ruipelot kädet, jotka auttavat ja halaavat sinua aina tarvittaessa. Laihaläskiroikkuvaliianpieni pylly.

Kuten sanottua, tatuointeja lukuuottamatta Tanjan vartalo on suunnilleen niin hyvä kuin hänen ikäisellään naisella voi olla. Vartalon downgreidaamisessa ei ole pointtia. En keksi blogikirjoituksen taustalle muuta motiivia kuin kehujen keruskelun.

Vauva-palstan ketjussa Samista sanotaan seuraavaa:

 • Toi Sami on kyllä lassukan perikuva, kaivoi itse hautansa. Eli vaikutti ihan OK kundilta...kunnes kuvaan astui itsevarma uros, niin alkoipa sieltä paljastua vastenmielisiä piirteitä. Tää kundi periaatteessa luovutti heti, tyyliin 'no noin hyvännäköinen kundi, tietysti mä häviän, mitä tässä kannattaa edes yrittää, aina noi naiset haksahtaa noihin.

Niinpä. Miehen pitää osata esittää itsevarmaa, olipa tilanne kuinka epätoivoinen tahansa. Naiset eivät kestä miehen epävarmuutta.

Tanjan valinnan taustalla saattoi olla myös se asia, että Tanja ei ole tottunut treffailemaan vartaloltaan niin komeita miehiä kuin Juuso ja hän meni sekaisin "kreikkalaisesta veistoksesta". Toisaalta Tanjan valinnan taustalla saattoi olla evolutiivinen paine: kun nainen joutuu valitsemaan autiolla saarella kahdesta miehestä, kannattaa valita se lihaksikkaampi. Kuikelosta miehestä ei ole turvaksi.

Sohvaperunat-ohjelmassa suurin osa katsojista oli kauhusta jäykkiä, kun Tanja Meni valitsemaan itseään täynnä olevan Juuson mukavan nörtin sijaan. Eräs naiskatsoja jopa pyysi Tanjan törppöä valintaa anteeksi Suomen naisten puolesta.

Vauva-palstalta löytyy seuraavia kommentteja:

 • Juuso oli aivan järkyttävää seuraa. Tylsä ja huumorintajuton jäykkis, itsekeskeinen omaan napaan tuijottaja, jolla ei koulutuksen ja ammatin perusteella ole minkäänlaista yleissivistystä. Täysin pystyynkuollutta seuraa siis.
 • Tanjan ulkonäössä ei ollut mitään vikaa. Nätti ja hoikka. Ainoa miinus oli itseaiheutettu eli nuo kamalat tatuoinnit. Hyh!
 • Sami, kiva katsoa sen silmiä, pettymys että korkeasta koulutuksesta huolimatta paljastui hölmöksi.

Ohjelmassa ei ole montaa minuuttia aikaa antaa itsestään kuva. Miesten luonne paljastui heti: nörtteyttä ei voi salata. Suurin osa luonteesta jäi piiloon, mutta toisaalta voidaan ajatella, että tarvitseeko enempää tietää. Jos tiedät miehen olevan komea aliupseeri tai puhevikainen insinööri, saatat tietää jo tarpeeksi. Tanja oli ihan kiva - ehkäpä se riittää tiedoksi naisesta alastonkuvan ohessa.

80453 | 19 kommenttia.
9.04.2015 08:26

Ihmetyksellä katselen naisille suunnattuja yhtiöiden kauneuskampanjoita, joita putkahtelee ilmoille tämän tästä.

Kyseessä ovat eräänlaiset sumutuskampanjat, joissa tavallisia naisia yritetään saada luulemaan itseään todellisuutta kauniimmiksi, jotta oma tuote myisi paremmin. Kaiken takana on tietenkin raha, jossa naiset toimivat yhtiöiden kauneussumutuksen pelinappuloina.

Yhtiöt eivät tietenkään lähde arvioimaan naisten kauneudellista markkina-arvoa, koska se olisi inhorealistinen totuus. Sen sijaan yhtiöt yrittävät väittää, että tavalliset naiset tai ylipainoiset naiset ovat kauniita, mikä ei tarkoita paljon mitään. Jos kaikkia naisia sanotaan kauniiksi, sana "kaunis"  menettää merkityksensä.

Todellisuudessa naiset jakaantuvat kauneutensa puolesta kellokäyrän mukaiseen kauneushierarkiaan, mutta sitä yhtiöt eivät halua sanoa ääneen

Emme ole enkeleitä!

Pluskokoisille naisille suuntautunut yhtiö Lane Bryant on lanseerannut kampanjan "We're no angels!", joka hyökkää Victoria's secret yhtiön kauneusihanteita vastaan. Yhtiö juhlii kaikenkokoisten naisten kauneutta ja malleina toimii "full figured" naisia.

Miksi kuviin on valittu malleja, joiden kauneus ei ole kiinni heidän koostaan, vaan kauniista kasvoista, pitkistä hiuksista, hyvästä ihosta, erottuvasta vyötäröstä, hyvinmuodostuneista rinnoista ja eritoten lihojen sijoittumisesta oikeisiin paikkoihin vartalossa?

En näe malleilla selluliittia, jenkkakahvoja, pelastusrengasta, kaksoisleukaa, ihrapoimuja tai pallomahaa. Miksi yhtiö ei halua juhlia niiden naisten kauneutta, joiden läskit sijaitsevat väärissä paikoissa?

On huijausta väittää, että 10 ylimääräistä kiloa sinällään tekee naisesta vastenmielisen. Voisin väittää, että kyse on naisten aliarvioinnista, mutta ainakin aika moniin toimittajiin ylilipevä ja epärehellinen kampanja uppoaa täysillä.

Keskiverto vai kaunis

Doven uudessa kampanjassa naiset laitetaan valitsemaan ovista, joissa lukee "keskiverto" tai "kaunis". Doven tutkimuksen mukaan 96 % naisista pitää itseään keskivertona, ja heistä 84 % oli negatiivisia ajatuksia ulkonäöstään.

Doven videon naisista 90 % oli huomattavan hyvännäköisiä, eikä suinkaan otos keskiverroista Prisman asiakkaista.

Dove yrittää kampanjassaan toteuttaa tekorehellisen silmänkääntökikan, jossa epätosi kehuminen saa naiset hyvälle tuulelle. Media ostaa kampanjat kybällä ja ihailee Doven yleviä päämääriä, vaikka kyseessä on pelkkä tuoton maksimointi.

Doven mukaan itsensä tunteminen kauniiksi on henkilökohtainen valinta

Dove väittää täyttä puppua. Kauneuden käsite on seuraus muiden ihmisten preferensseistä. Toki naiset voidaan hetkellisesti psyykata tuntemaan itsensä kauniiksi, mutta epäilys valtaa mielen väistämättä ennen pitkää.

Yhteenveto

Jos naiset halutaan saada lopettamaan ulkonäkönsä murehtiminen, tavoitetta ei saavuteta ainakaan kauneustuotteita tai bikininaisia esittelemällä.

Naisten kauneudestaan huolestumista saadaan vähennettyä vain lopettamalla kauneuden kilpavarustelu. Sama peittävä univormu kaikille naisille, vähäpukeisten naisten poistaminen julkisesta kuvasta ja kauneudenhoitotuotteiden kieltäminen: siinä toimivat eväät rumuudestaan huolestuneiden naisten itsetunnon palauttamiseen.

Yhtiöiden tavoitteena on kuitenkin voiton maksimointi, mikä voidaan saavuttaa vain naisten kauneuden kilpavarustelua ruokkimalla tavalla, jossa keskiverrot ja rumat naiset houkutellaan kauneustuotteiden käyttäjiksi, ihan kuin ne nostaisivat naisen markkina-arvoa oleellisesti muuten kuin itsesuggestion voimalla.

Yhtiöiden pahin painajainen ovat ihmiset, jotka ovat sisäistäneet rumuutensa niin vahvasti, että he eivät edes harkitse ulkonäkönsä parantamista. Tuohon rumuutensa sisäistäneiden ihmisten ryhmään kuuluu suurin osa miehistä, allekirjoittanut mukaan luettuna.

80359 | 13 kommenttia.
4.04.2015 17:36

Hesari teki jutun sinkkublogaaja Henriikka Rönkkösestä. Henriikalla on todella hauskoja kirjoituksia, kuten tuuttaus Naisetkin pieree.

Henriikan blogia voidaan kuvata muotiblogien vastakohdaksi. Siinä missä muotiblogien naiset pyrkivät yleivöittämään todellisuutta julkistamalla kaunisteltuja kuvia shampanjabrunssilla, Henriikka julkaisee on inhorealistisen humoristisia kirjoituksia itseään "alentaen".

Henriikka on yltiöhauska sinkkunainen, päinvastoin kuin naiset yleensä. Liekö hauskuus valtti vai hidaste markkinoilla?

Sinkkunaiselle riittää seksiä

Henriikan pariutumiselämän vaiheita kuvataan seuraavasti:

 • Rönkkönen oli 25-vuotias, ja siihen mennessä hänellä oli ollut elämässään kaksi seksikumppania. Sinä kesänä määrä moninkertaistui.

  "Niin kuin monet pitkän suhteen jälkeen, minäkin halusin tietää kelpaanko, kun nyt olen markkinoilla."

  Kyllä Rönkkönen kelpasi. Kun kaverit kysyivät, onko sutinaa, sitä oli tai ainakin yritys oli kova. Rönkkönen hermoili puhelin kädessä, miksi se ei vastaa tai muotoili treffipyyntöä edellisenä viikonloppuna kohtaamalleen miehelle. Olo tuntui tyhjältä, jos ei ollut ketään, ketä ajatella.

  Viikonloppuisin toistui sama kaava: tavataan baarissa tai kotibileissä, lähdetään jatkoille, seksiä, suihku ja ulos.

  Kun tätä oli jatkunut pari vuotta, Rönkköstä alkoi kyllästyttää.

Henriikan pariutumiselämän vaiheet noudattavat naisille tyypillistä kaavaa, jossa selibaattisen suvannon ja hurvittelun vaiheet vuorottelevat. Seksuaalinen hurvittelu kariutuneen suhteen jäljeen on naisille tyypillinen toimintatapa. Sitten saattaa seurata totaalinen kyllästyminen, kuten Henriikalla. Miehillä halu on tasaisemman voimakas ja miesten hurvittelun esteenä on pikemmin tarjonna niukkuus kuin kyllästyminen.

Tekstistä ei käy selkeästi selville, miksi Henriikka ei pariutunut uudelleen. Eikö Henriikka kelvannut miehille, eivätkö miehet kelvanneet Henriikalle vai oliko rima liian korkealla?

Henriikka pohtii:

 • Ja vaikka kuinka sanoin, etten halua sitoutua, silti jossain takaraivon perukoilla käväisi aina ajatus, että olisiko tämä ihminen sittenkin jotain enemmän. Sellainen on aika turhauttavaa.

Kirjoituksestani Naisten seksuaalisen halun erityispiirteet voidaan huomata, että erilaiset motiivit repivät naisia eri suuntiin. Seksi ei ole naisille vain seksiä, vaan suhdepähkäilyt pyörivät alituiseen takaraivossa.

Kuusi vuotta sinkkuna oltuaan Henriikka on oppinut, ettei vapaassa seksissä ole taikaa

Henriikka hankki oppinsa ylenmääräisen seksuaalisen hurjastelun kautta. Se on oppimisen tapa, joka on miesten suurelle enemmistölle mahdotonta.

Suomi24:n Sinkut palstalla ollaan tuohtuneita Henriikan seksuaalisista etuoikeuksista naisena.

Riman alentuminen

Henriikka kirjoittaa kriteereidensä kehittymisestä:

 • Rönkköselläkin oli pitkään kriteerilista. Piti olla vaalea, reipas ja sporttinen.

  "Jossain vaiheessa huomasin, etteivät tyyli tai harrastukset kerro sitä, kenen kanssa on hyvä olla. Nyt ajattelen, että unelmieni mies on onnellinen tyyppi. Ihminen, joka on tyytyväinen siihen, mitä tekee, ja hänellä on pari tulevaisuuden haavetta."

Kyseessä on tyypillinen riman lasku oman markkina-arvon alentuessa ja kolmenkympin rajapyykin ylettyessä. Siinä missä parikymppiset naiset haaveilevat sporttisista alfa-uroksista, kolmikymppisille alkaa kelvata jo "luonteeltaan ihan kiva". Naiset eivät kuitenkaan kuvaile preferenssiensä muuttumista riman laskuna, vaan pikemminkin "viisastumisena".

Olisi mukava kuulla, miten Henriikka pohtii lukuisien seksiparneriensa vaikutusta markkina-arvon laskuun.

Yhteenveto

Henriikan tapauksesta muut naiset voivat oppia monia naisten pariutumiselämän tyypillisiä vaiheita. Pitkää suhdetta ja eroa seuraa usein seksuaalisen hurvittelun kausi, josta menee kuitenkin maku parissa vuodessa.

Vähitelle oma nuoruusvuosille unohtunut rima alkaa lasketa hitaan ajatustyön seurauksena ja kiva beta-mies nousee arvossaan.

Pysyvää pariutumisen onnellisuutta on vaikea löytää mistään, koska aidan takana ruoho on aina vihreämpää.

Vastaavat lehtijutut tehdään lähes aina naissinkuista, koska heille kaikki vaihtoehdot ovat avoimia ja kokeiltavia. Naissinkut kasvavat henkisesti prosessin aikana. Tavallisen miesinkun ajatuksista 90 % pyörii naisen iskemisen vaikeuden ympärillä, eikä sen syvällisemmille ajatuksille juuri jää tilaa.

80333 | 51 kommenttia.
31.03.2015 07:59

Eilisessä Satuhäissä toisensa saivat Lauri ja israelilaisperäinen Jarona.

Jarona kuvaa siippaansa seuraavasti:

Lauri ei kauaa paikallaan pysy. Laurin paras puoli on huumorintaju.

Lauri on esiintynyt Latela nimisessä tv-sarjassa, joka lienee jonkinlainen "köyhän miehen duudsonien" autonrassausohjelma.

Lauri ja Jarona seurustelivat ensin jonkin aikaa, mutta sitten Laurin menomonoa alkoi kutkuttaa. Lauri seikkaili muiden naisten kanssa, mutta palasi lopulta Jaronan tykö.

Laurilla oli ohjelmassa paljon hauskoja "sutkaisuja"

 • Kyllä tässä on ollut muitakin polkasuja, mutta et sää ole edes kerennyt ymmärtää (hääkakkua leikatessa).
 • Jos mies menee autotalliin, mies menee autotalliin.
 • Sillä oli aika hyvät noi tölhötkin (tissit).
 • Mulla oli menovaihde päällä ja ajauduin sitten uusiin suhteisiin.
 • Kurppa haluaa, että hääkortteihin tulee rusetit.

Ohjelman otokset koiran vääränlaisesta kakka-koulutuksesta ja barbieleikistä vauvan kanssa ("Mitä sä tekisit, jos sä ryömisit tolla lailla kuppilasta ja alaston nainen tulisi vastaan") ovat vaivaannuttavaa katsottavaa.

Vauva-palstalta löytyy tykkääjiä ja inhoajia.

 • Melko lapsellisen oloinen mies. Nainen ois ansainnut paljon paremman miehen itselleen!
 • Vittu mikä amis toi kundi, en ymmärrä miks Jarona haluaa olla tollasen miehen kanssa? Jos ollu vielä "vähän menovaihe päällä" sillä ja kyllähän se nyt tiedetään mitä se tarkottaa.
 • Muija fiksu ja kaunis. Äijä oksettava ruma amis, jonka luonne myös hirveä.
 • En luottaisi tohon mieheen...lisäksi ällöt rasvaiset jutut.
 • Täysi sovinisti tuo sulhanen.
 • Äijä vaikuttaa siltä että on aikamoinen pelimies, ikävä kyllä. Ja kotitöitä ei tee ja jutut kuin 15-vuotiaalla. Ulkonäkö 5 1/2.
 • Ihan tosi ärsyttävä ukko. En kestäis en sekuntiakaan. Eikä musta millään muotoa hauska, ärsyttävä pikkupoika.
 • Toi ukkohan on oikein hauska :D
 • Lauri on ihana <3
 • Toi mies on ihan käsittämättömän huippu :D
 • Mulla on varmaan vähän huono huumorintaju, mutta osa tuon äijän jutuista on oikeasti hauskoja. :D

Aika monet naiset tuntuvat tykästyvän "köyhän miehen duudsonin" vitseihin.

Hiljaista nörttiä hatuttaa

Kun mies heittää jatkuvalla syötöllä huonoa läppää ja toimii naisen orkesterinjohtajana, se vetoaa naisiin paljon paremmin kuin introverttius. Jokaisen nuoruudesta löytyy samankaltaisia tuttavuuksia.

Laurin kaltaisten miesten suosio hatuttaa introverttejä nörttejä, jotka avautuvat aiheesta Suomi24:n Sinkut-palstalla. Siinä piilee naisvihan ydin.

Fiksun mutta hiljaisen nörtin on mahdoton ymmärtää, miksi Laurin kaltainen rasvaista läppää heittävä renttu saa älykkäät naiset polvistumaan. Nörtti ihmettelee, eikö kaikista maailman miehistä löydy parempaa ja uskollisempaa vaihtoehtoa?

Näköjään naisen hurmaamiseksi riittää, että mies vetää estotta junttia renttulinjaansa - silloin nainen tulkitsee miehen edustavan fiksua ja filmaattista johtajatyyppiä.

80266 | 69 kommenttia.

Tämän blogin kommentoiduimmat

Uusimmat kysymykset