Henry Laasanen | Terve.fi

Henry Laasanen

Henry Laasanen on kirjan ”Naisten seksuaalinen valta” kirjoittaja ja pariutumisen asiantuntija.

Blogin painopistealue on pariutumismarkkinoiden tarkastelussa: miten pariutumismarkkinat toimivat ja mikä on niiden yhteys yhteiskunnan rakenteisiin.

Blogissa tarkastellaan muun muassa markkina-arvoteoriaa, alempitasoisia miehiä, seksuaalista valtaa, pelimiesoppeja ja tuoreimpia seksuaalisuuden tutkimuksia. Pyrkimyksenä on luoda osuva kuvaus pariutumisen todellisuudesta ilman moraalista tai normatiivista painolastia.

Blogin kirjoittaja: Henry Laasanen

2.03.2015 07:48

Vauva-palstalta löytyy tietoa miesten harrastusten turn offeista.

Naisia vieroksuttavat eniten seuraavat harrasteet:

 1. Tietokone/pelikonsolipelien pelaaminen.
 2. Kehonrakennus
 3. Jääkiekko
 4. Nyrkkeily, kamppailulajit tai mikä tahansa muu väkivaltainen toiminta
 5. Metsästys (tappaminen)
 6. Aikuinen mies bändissä
 7. Tanssiminen: lavatanssit, salsa, tanhu
 8. Autot ja moottoriurheilu: formulat, ralli, autontuunaus ja jenkkiautot

Turn offeja naisille näyttävät olevan erityisesti miehekkäät junttilajit (jääkiekko, auton rassaaminen), väkivaltaisuus, oman kehon korostaminen naisellisella(kin) tavalla (kehonrakennus, tanssi) ja nörttimäinen ajantuhlaaminen (konsolipelit).

 • "Minulle autoja kasaava, purkava tai niitä kokoava mies on turn off. En tiedä mikä siinä on, mutta se vain jostain syystä antaa kuvan tyhmyydestä. Jääkiekko sama juttu."
 • "Harrastelijabänditouhut, metsästys, skeittaus, kehonrakennus ja etenkin fitness-kisailu, rockabillyharrastelu. Ajatellen nyt suunnilleen aikuista, 30+-vuotiasta miestä. Hyi."

Ihan kokemuksesta: kehonrakennus. V***u sitä itsensä joka peilistä tiraamista ja kanamunacocktailien sekoittelua. Siinä vaiheessa kun huomasin että sekstatessammekin ukko oli enemmän kiinnostunut hauiksistaan kun musta, homma oli siinä.

Bändiharrastuksen ja jääkiekkoilun etovuudessa on se yllättävä piirre, että yleensähän kiekkoilijat ja muusikot luetaan seksikkäimpiin köriläisiin. Ilmeisesti harrastelijatasolla noistakin touhuista tulee epäseksikästä. Tai siten aikuinen mies bändissä on liian lapsellinen, eikä osaa irrottautua lapsuuden unelmistaan.

 • "Jos mies on aikuinen, niin joku "soittaa bändissä" on myös todella nolo, ellei ole todella lahjakas tai ellei instrumentti ole vähän vaativampi."

Monet naiset pitävät tanssivista miehistä, mutta toisille tanssi on täysi turn off. Tavallaan miehet voidaankin jakaa tanssiviin ja ei-tanssiviin miehiin, jotka muodostavat omat erilliset rotunsa.

 • "Jääkiekko, tietyt kamppailulajit ja vakiotanssit saisivat harkitsemaan pitkään ja hartaasti."
 • "Kehonrakentajat, lavatanssaajat ja amerikan autojen rassaajat / omistajat ihan totaalinen turn off."
 • "Metsästys, käsityöt ja lavatanssit on ehdoton turn off."
 • "Kehonrakennus, jääkiekko, nyrkkeily (no kuntonyrkkeily ok)."
 • "Jääkiekko, bodaus, nyrkkeily, metsästys, kalastus, ralli/autoharrastus, muu juntteilu."
 • "Tanssi (mikä tahansa), formulat- ja ralli. Ja joo, joku kehonrakennus on tosi iso turn-off."
 • "Ei salilla käyminen itsessään vituta, vaan se sellainen elämäntapabodaaminen, do you even lift -meininki. Todella luotaantyöntävää."
 • "Pelaaminen on ehdottomasti pahin (sis. kaikki tietokone-, konsoli-, uhkapelit jne.), seuraavana kehonrakennus ym. maaninen ulkonäön muokkaaminen ja ruokavalion tarkkailu. Myös autojen rassaaminen muuten kuin pakolliset huollot on iso turn off."

Eräs nainen ihmetteen tanssia turn off listoilla: "Mä ihmettelen vähän tuota tanssin esiintymistä monessa kommentissa. Johtuuko se siitä, että naiset ovat mustasukkaisia tanssivasta miehestä?"

Metsästys kirvoittaa mielipiteitä:

 • "Minulle ainakin metsästys on miinuksena ihan sen takia että se vie ihan järjettömästi aikaa (ainakin minun tuntemilla miehillä)."
 • "Mielestäni harrastukseksi tappaminen on karmivaa. En mitenkään ylenkatso esim. poromiestä tai sitä teurastajaa, joka ammatikseen tappaa, mutta luulen, että sellainen vain vaatii niin perin erilaista luonnetta kuin itselläni on, ettei  oikein muutakaan yhteistä löytyisi."

Hiukan vähemmän vieroksuttavia miesten harrasteita ovat seuraavat:

 1. Käsityöt, ruuanlaitto ja leipominen hifistelynä
 2. Salibandy
 3. Snobiviinien harrastaminen
 4. Golf
 5. Maantiepyöräily
 6. Jooga
 7. Anime, little pony

Ruuanlaittokaan ei kiihota kaikkia naisia:

 • "Minulle turn-off ovat miehellä käsityöt (tällaisiin en onneksi ole edes törmännyt!), tietokone-, konsoli- tai strategiapelit ja ruoanlaitto & leipominen. Viimeinen ihan siksi, että olen itse noissa hyvä ja haluan ollakin miestä parempi. Seurustelin jonkin aikaa intohimoisen kokkaajamiehen kanssa ja se ruoanlaitto oli oikeasti tuntikausia kestävää näpertelyä ja hifistelyä, yleensä aina vielä jotain supereksoottista. Lisäksi häneltä puuttui paljon muita "miehisiä" ominaisuuksia, joten tuo tuntui korostuvan, enkä meinannut itse uskaltaa enää hänelle valmistaa mitään, kun oikein näki, miten arvioi mielessään suoritustani."

Seuraavasta tulee mieleen Stubb-tyyppinen juppi:

Maantiepyöräily 4000 euron hiilukuitypyörällä "kortsupuku" päällä

 • "Mun kaveri tekee tätä ja on ihan tosissaan. Siis joka ilta jotain 100km:n lenkkejä."

Snobbailu voi olla etovaa:

 • "Viinit. Siis sellaisten snobiviinien harrastajat ERITYISESTI jos hommaan ei ole oikeasti varaa, vaan mennään kalliisiin tastingeihin näyttäytymään."

Anime on kauhea:

 • "Kaikkein kamalin harrastus miehellä, johon olen törmännyt on Anime. Ja käy niissä Desucon-tapahtumissa tms. Hän oli n.30-vuotias. Ei herranenaika semmonen ole aikuisen miehen (tai ihmisen) harrastus! Runkkaa salee jollekin anime-pornollekin, hyi helvetti."

Yhteenveto

Omat harrastukseni pingis, shakki, pokeri, bloggaus ja salilla käynti eivät juuri esiinny turn off listalla, joten siltä osin olen seksikäs uros. :-)

Mieskommentoija tiivistää naisten turn offit seuraavasti:

 • Ei saisi olla liian urheilullinen,mutta ei saisi olla liian veltto ja epäliikunnallinenkaan...
 • Ei saisi olla liian äijämäinen, mutta ei liian feminiinenkään...
 • Tanssia ei saisi harrastaa, eikä varsinkaan pitää siitä liikaa, ei saisi koota pienoismalleja, eikä varsinkaan harrastaa autoja, ei tosin polkupyöräilyäkään, eikä lentämistä, ei metsästää, eikä kalastaa. Mitään musiikinsoittoharrastuksia ei saisi tietenkään olla .....ettei siis olisi ´turn-off´ jollekin naiselle? Mitä tämä nyt oikein on?
 • Kuulkaapas arvon leidit...Mikäli mies asettaisi vastaavan määrän ehtoja kumppaninvalinnalleen, niin naurut siitä vain saisi osakseen (niin naisilta kuin miehiltäkin) ja ilman kumppania jäisi yksin omassa autuaassa harrastamattomuudessaan niinkuin parhaiten taitaisi.
79953 | 12 kommenttia.
26.02.2015 10:12

Heli Vaaranen oli aamutelevisiossa selittämässä sinkkujen nolla-aikaa.

Todennäköisyys löytää kumppani on lähellä nollaa, jos aikaa ei vietetä paikoissa, jossa pariutumista tapahtuu.

Vaarasen mukaan "Mitä enemmän on aikaa ja mahdollisuuksia, sitä todennäköisempää on löytää kumppani".

Vaarasen viisauksista tulee mieleen muinoinen kalastusohjelma, jossa seurattiin maailman parhaita virvelöijiä. Erään virvelöijän motto oli: "Jos viehe ei ole vedessä, se ei kalasta". Mutta eihän kalastuksessa riitä pelkän vieheen uittaminen.

Minutkin mainittiin ohjelmassa.

Vaaranen sanoo:

 • Sekä miehet että naiset ovat hyviä torjumaan.

  "Kauheeta, että mä torjuin, vaikka olisin halunnut jutella", eli torjumisesta tulee tapa.

Enpä usko, että miehet ovat kovin hyviä torjumaan naisia, koska harjoitusta tai edes tarvetta torjumiselle ei yleensä ole. Miksi ihmeessä mies torjuisi naisen, jollei kyseessä ole karaokeblondi tai Tatjaana?

Vaarasen teoriaa luodaan naismonokkelin lävitse sanomatta kuitenkaan eksplisiittisesti ilmi, että "naisten pariutumisestahan tässä puhutaan, eikä suinkaan miehistä." On aika pöljää sanoa, että "miehet ovat hyviä torjumaan ja että torjumisesta tulee miehille tapa."

Toisaalta vaaranen esittää seuraavaa:

 • Tinder edustaa negatiivista kuluttamisen kulttuuria.

Vaarasen mukaan partnerin löytämiseen kannattaa käyttää enemmän aikaa, jos sellaisen haluaa. Tinderiä ei kuitenkaan pidä käyttää, koska se on "kuluttamista" ja siten väärä tapa etsiä partneria. Vaaranen ei kuitenkaan paljasta, mikä on oikea tapa, kun tehokkain keino ohitetaan sopimattomana.

Todennäköisyys partnerin löytämiselle

Vaaranen sanoo:

 • Mietin yliaktuaarin kanssa, että voitaisiinko jollakin kaavalla laskea kumppanin löytämisen todennäköisyys.

En tiedä, mikä on yliaktuaari, mutta se liittynee jollain tavalla matematiikkaan(?).

Ja vastaus on "kyllä": partnerin löytämiselle voidaan laskea todennäköisyyksiä esimerkiksi seuraavilla muuttujilla:

 1. Markkina-arvo/taso
 2. Markkinointi (joka sisältää partnerin etsintään käytetyn ajan).
 3. Pääsy hyville markkinoille.
 4. Riman korkeus.

Jos markkina-arvosi on 10, löydät lähes varmasti partnerin tekemättä juuri mitään. Jos markkina-arvosi on 1, partnerin löytäminen erittäin haasteellista, eritoten silloin, jos rima on korkeammalla kuin 1.

Eräs varmimmista tavoista jäädä ilman partneria on pitää rimaa paljon omaa markkina-arvoa korkeammalla.

Markkinointiin kuuluu käytetyn ajan lisäksi lukemattomia muita asioita, kuten pelimiestaidot, pukeutuminen, olemuksen kehittäminen, tehtyjen aloitteiden määrä ynnä muuta.

Naisille oman tasoisen partnerin löytäminen on varmaa, jos nainen vaan menee esimerkiksi baariin tai nettideittiin ja alkaa ehdottelemaan oman tasoisilleen. Naiset kuitenkin haluavat vain harvoin löytää partnerin tuolla tavoin. Vaaraselta jääkin huomaamatta, että naiset eivät yleensä halua löytää partneria etsintään käytetyn ajan maksimoinnilla, koska se ei tuota toivottua romattista lopputulosta. 

Vaarasen kannattaisi miettiä naisten pariutumisen psykologiaa sen sijaan, että patistelee naisia pariutumaan urakkatyönä, koska ei nainen käskemällä pariudu.

79933 | 12 kommenttia.
23.02.2015 07:12

Televisiosta tuli kiinnostava dokumenttielokuva "keski-ikäisen pariskunnan elämästä alkoholismin ja läheisriippuvuuden ristiaallokossa." Pääosissa olivat Tuula ja Esko.

Tuula on reipas - entinen hoitaja ja alkoholisti. Esko on tissutteleva ressukkamies.

Dokumentti tuo kasvot klassiselle väitteelle "renttuja hoivaavista naisista", jota en edes uskonut todeksi. Esko ei tosin joudu luokittelussani rentun kategoriaan, koska kuvaan renttua "hällä väliä hauskanpitäjäjäksi, jolla ei ole huolta huomisesta".

Luokittelisin Eskon ressukkamieheksi, jossa ei ole potkua tai kipinää juuri ollenkaan. Mikään ei tunnu liikkuvan ylä- tai alakerrassa. Tuula toimii suhteen kapelimestarina. Jos Tuulaa ei olisi, Esko olisi katuojassa.

Nössöstä ressukkamies eroaa potentiaalinsa puutteen vuoksi. Nössöstä saattaa tarpeen tullen kuoriutua tosimies tai huippusuorittaja, kun siihen tarjotaan tai pakotetaan mahdollisuus. Ressukkamiehestä ei irtoa minkäänlaisia tehoja edes pakotettaessa.

Tarina ei tarkemmin kertonut, kuinka ihana Esko oli suhteen alkuvaiheessa, silloin kuin Tuulakin vielä ryyppäsi. Luultavasti Esko ei ollut silloinkaan mikään suuri saalis, mutta sitä Tuula ei ymmärtänyt alkoholihöyryissään.

Tuula raitistui, mutta Esko jäi alati tissuttelevan juopon tasolle, joka tuli kotiin kuset housuissa tai ilman. Tuula teki kaiken ja haki Eskolle lisää viinaa.

Minulle ei täysin selvinnyt, miten pariskunta eli niin leveää elämää: heillä oli auto ja hieno vene, vaikka ryyppäämiseen ja tupakointiin kului hitosti rahaa.

Esko vahvisti teoriani siitä, että ryyppääminen ei lihota. Esko oli ennen vanhaan paljon tukevammassa kunnossa.

Miksi Tuula ei lähde suhteesta?

Tuula jatkaa uskollisesti Eskon hyysäämistä, vaikka katsojan on vaikea ymmärtää, mitä Tuula saa suhteesta irti.

Esko on koko ajan pienessä sievessä ja sopertaa juopon höpinäitään. Marjareissuillakaan Esko ei jaksa enää poimia, vaan istuu mättäällä tissuttelemassa.

Tuulan käytökselle voidaan esittää erilaisia selityksiä:

 1. Hoivavietti.
 2. On vaikea lähteä pitkästä kiintymyssuhteesta, vaikka partneri on pysyvästi karilla.
 3. Tuula tykkää vallankäyttäjän asemastaan ja omasta hyödyllisyydestään. Esko on kuin ylisuuri lemmikki.
 4. Tuulalla ei ole oikein muutakaan visiota elämälleen.

Tuulalla on kuitenkin vain yksi elämä: miksi viettää se juoppojen soperruksen keskellä?

Tuula kuskaa miestään ja juoppojengiä sahtifestifaaleille ryyppämään. Juopot juopottelevat ja sössöttävät. Kenelle naiselle se on ideaalinen tapa viettää kesää? Suurin osa naisista ei lähti millään rahalla moiseen helvettiin.

Ymmärrän suhteeseen jäämistä paljon paremmin, jos mies on jonkin sortin tuurijuoppo, joka lähtee välillä ryyppyretkilleen, mutta josta löytyy särmää selvin päin. Vähän niin kuin Jari Tervo. Mutta kasvin tasolla olevan tissuttelijan viehätys jää epäselväksi.

Ensitreffit alttarilla Eskon kanssa?

Kuvitelkaa, että Esko olisi ilmoitettu Ensitreffit alttarilla ohjelmaan. Morsian pääsisi 5 viikoksi avioliittoon Eskon kanssa. Mitä morsian tuumailisi, kun hän hakisi Eskolle lisää viinaa, siivoaisi Eskon eritteitä ja kuuntelisi Eskon sietämättömiä juopon soperruksia?

Voisi pahempaa painajaista edes kuvitella kuin järjestetty avioliitto Eskon kanssa?

Äkkinäinen luulisi, että Eskon markkina-arvo on ei ole edes nolla, vaan miinuksella. Eskosta ei ole iloa, ainoastaan vaivaa. Mutta eihän Eskon markkina-arvo ole nolla. Hänellä on rivakka nainen, kun suurella osalla näennäisesti tasokkaamista miehistä ei ole naista ollenkaan.

Esko on markkina-arvon mysteerimies. Miettikää hetki seuraavaa miehen nettideitti-ilmoitusta:

 • Olen masentunut.
 • Tissuttelen viinaa päivät pitkät.
 • Minussa ei ole sisältöä, ei ulkoisesti tai sisäisesti.
 • Odotan naisen tekevän kaikki työt ja puhdistavan minut eritteistä housuun kussessani.
 • En käy töissä, eikä minusta edes olisi työhön.
 • Kaverina minulla on Kake ja Tane juopporemmistä.

Tuommoinen Esko on ja sillä saa pidettyä ripsakan naisen.

Naisia on vaikea ymmärtää.

79840 | 24 kommenttia.
20.02.2015 09:04

Yksinkertaistetusti sanottuna, elämän tarkoitus on selviäminen, pariutuminen ja lisääntyminen. Kaikki muu on tarpeetonta viihdettä ja sälää.

Pariutuminen on eräs elämän tarkeimmistä asioista, mutta hyvinvointivaltiolta ei löydy siihen mitään apua. Ei edes ole olemassa teoriaa tai tiedettä pariutumisen mekanismien selvittämiseksi, paitsi tietenkin markkina-arvoteoria. Sitä ei kuitenkaan löydy yliopistosta.

Jos ihminen on työtön, hänelle löytyy valtava määrä apua. On kaikenlaisia koulutuksia, työnhakukursseja, palkkatukia, harjoittelutyöpaikkoja ynnä muuta. Valtiolla on valtava koneisto ihmisen työllistämiseksi.

Parisuhteeseen löytyy apua parisuhdeterapeuteilta, perheneuvonnasta, perhetutkimuksesta ja perhepolitiikasta.

Meillä on kymmeniätuhansia ihmisiä auttamassa työttömiä ja perheitä ja yliopistot ovat pullollaan työmarkkinoiden ja perheiden tutkimusta.

Jos ihminen velkaantuu, masentuu tai loukkaantuu, hänelle löytyy tuhansittain auttajia velkaneuvojista ja velkasovittelusta alkaen.

Pariutumista haikailevalle ei löydy oikeastaan muuta apua kuin Laasanen ja pelimiesopit, jos naistenlehtien hömppäartikkelit jätetään huomiotta.

Miesten pariutumisneuvontaa löytää vain manosfäärisrä, valtavirran median ja tutkimuksen ulottumattomista. Pelimiesopit ovat tiedettä ilman tieteen auktoriteettia.

Pariutumisen jättäminen oman onnensa nojaan on ihmeellistä siitäkin syystä, että pariutumisessa lähes kaikki on sallittua. Pariutumisessa saa huijata ja tehdä petoksia mielin määrin - päinvastoin kuin muussa elämässä. Mies saa väittää olevansa Suomen kuningas ja jos nainen uskoo, oma moka.

Taloudellinen vauraus ei ole tuonut pariutumisonnea

Miettikää, kuinka vauraaksi Suomi on muuttunut viimeisen sadan vuoden aikana. Köyhimmänkin ihmisen kotoa löytyvät lähes kaikki mukavuudet, joista entisajan ihmiset saattoivat vain haaveksia.

Suomalaisten miesten pariutumismahdollisuudet eivät ole parantuneet juuri ollenkaan ja keskivertomiehelle on käynyt pikemminkin päinvastoin.

Jos eläisimme globaalissa ja öljytyssä pariutumismarkkinassa, suomalainen mies olisi markkinoiden kuningas ja tarjontaa riittäisi pilvin pimein. Suomalaiset miehet ovat kuitenkin juuttuneet impivaaran vangiksi, jossa he eivät ole kyenneet avaamaan markkinoita omaksi hyödykseen.

Miksi pariutumisen käsittely puuttuu yhteiskunnasta?

Olen yrittänyt kysyä feministeiltä, miksi sukupuolentutkimuksessa ei käsitellä pariutumista, vaikka pariutuminen seksistisyydessään rakentaa koko sukupuolijärjestelmän perustan. Ei vastausta.

Poliitikoilta olisi turha edes kysyä asiasta, koska he eivät luultavasti ymmärtäisi koko kysymystä.

Median kohdalla vastaus on helppo: media yrittää mielistellä naisia minkä kerkiää, eikä manosfääriin kuuluvilla aiheilla ole sijaa valtavirran mediassa.

Pariutumisen teoriasta ja siihe nsuunnatusta avusta olisi hyötyä pääasiassa  miehille. Hyvinvointivaltio ei ole kuitenkaan kiinnostunut miesten jeesaamisesta

On tietenkin mukavaa olla Suomen paras ja ainut pariutumisen asiantuntija, mutta haluaisin saada virallisen vastauksen kysymykseen: miksi eräs elämän tärkeimmistä asioista on jätetty tieteen ja hyvinvointivaltion auttamismekanismien ulkopuolelle?

79811 | 48 kommenttia.
18.02.2015 16:39

Ihmiset ovat kuulemma tuohtuneet ilmaisusta "sinkkujen nolla-aika". Ilmaisusta ei ole ihan helppoa arvata, mitä sillä tarkoitetaan. Itse olisin arvannut, että kyseessä on sinkun yksinäisyydessään viettämä aika, jolta puuttuu mielekkyys ilman kokemuksen jakamista kumppanin kanssa. Väärin olisi mennyt.

Sinkkujen nolla-aika on aikaa, jota sinkku ei käytä partnerin metsästämiseen, kerrotaan Kioski-ohjelmassa (ajasta 15.00). Artikkeli aiheesta löytyy tästä:

 • Sinkku! Etsitkö parisuhdetta? Käytätkö varmasti tarpeeksi aikaa kumppanin etsintään, vai kulutatko elämääsi nolla-ajan parissa?

  Moni sinkku kuluttaa. Nolla-aikaa ovat hetket, jotka sinkku viettää esimerkiksi omassa, suljetussa kaveriporukassaan baarissa tai yksin kotona dataillen. Ja tällaista nolla-aikaa on parinmuodostuksen kannalta liian paljon.

  Termin "nolla-aika" taustalla on Väestöliiton parisuhdekeskuksen johtaja Heli Vaaranen. Nolla-aika viittaa niiden sinkkujen viettämään hukka-aikaan, jotka kaipaavat parisuhdetta.

Itse olen verranut naisten vonkaamista baareissa yhtä miellyttäväksi operaatioksi kuin pilkkimistä 20 asteen pakkasessa. Paikat paleltuvat ja saaliina on vain sinttejä, mutta lohi on niin arvokas kala, että sitä kannattaa pyytää, vaikka ei saisikaan.

Itse asiassa naisten vonkaaminen ei ole keskitasoisille tai sitä alempitasoisille miehille nolla-aikaa, vaan pahasti miinukselle menevää aikaa. Kiertelet illan baarissa ja lopulta päädyt kotiin snagarin kautta pari hunttia köyhempänä. Tai kirjoittelet naisille nettideitissä kuin ruuneberi ja päädyt parin kuukauden urakan jälkeen treffeille rautahampaisen neuvostosiirtolaisen kanssa.

Vaaranen on tietenkin oikeassa siinä, että mitä enemmän tekee aloitteita, sitä useammin onnistuu. Mutta jossakin menee sietokyvyn raja.

Monille alempitasoisille miehille kumppanin etsintä on elämän huonoiten käytettyä aikaa. Itsetunto menee, mutta tulosta ei tule.

Ylempitasoiset naiset pariutumisneuvojina

Heli Vaaranen sanoo:

Kun mä olin vapaa nuori nainen, ei olisi tullut kuuloonkaan olla kotona iltaisin. Me oltiin aina silmät auki, ja valmiina hymyilemään. Ajattelimme että missä tahansa voi tulla eteen kiinnostava juttu

Heli oli nuoruudessaan malli. Malleille tulee epäilemättä vastaa mielenkiintoisia juttuja tuon tuostakin. Alempitasoisille miehille ei koskaan.

Rakel Liekki kertoo Kioskissa (ajasta 19.10) kokemuksiaan pariutumisesta:

 • "En ole koskaan ymmärtänyt, miksi seuran hakeminen olisi jotenkin monimutkaista. Jos seuran etsimistä miettii rationaalisesti, niin se on aika yksinkertaista. Pitää vaan löytää sellainen tyyppi, josta sä olet kiinnostunut ja pyytää sitä ulos. Mun vinkki parinhakuun on kaiken kiemurtelun ja ihmissuhdepelien lopettaminen. Kannattaa vaan kysyä kiinnostavalta tyypiltä suoraan, niin ei kuluta aikaa turhaan kuolaamiseen. Torjutuksi tulemista pelätään ihan turhaan.

Mun kaikki suhteet on alkanut siten, että sanon "Moi mä olen Rakel ja olen kiinnostunut sinusta" - ja se riittää.

Ei ole paljon mitään huvittavampaa kuin ylempitasoiset naiset antamassa pariutumisneuvoja. Heiltä puuttuu kaikki ymmärrys alempitasoisten miesten synkästä todellisuudesta.

79792 | 60 kommenttia.

Tämän blogin kommentoiduimmat

Alueen muita blogeja

Viimeisimmät blogikirjoitukset

Viimeisimmät uutiset

Suosituimmat artikkelit

Viimeisimmät keskustelut

Uutinen
Tammikuussa moni tekee terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä lupauksia: liikun...
Uutinen
Koska olet viimeksi pysähtynyt ajattelemaan, mitä olet tekemässä ja miksi?...

Uusimmat kysymykset

Vatsakipu - 25.10.2014 13:30