seksihalut | Terve.fi

Miehet eivät yleensä ota esileikkiä leikkinä, vaan työnä, joka takaa itse aktin. Journal of Sex and Marital Therapyssa julkaistu tutkimus kuitenkin kertoo, että 60 prosentille amerikkalaisnaisista esileikki oli seksin parasta antia. Vielä tuoreempi Mens's Healthin tekemä kysely ja siihen osallistuneet 1900 naista sanovat samaa: kaksi kolmasosaa naisista piti nautinnollista esileikkiä todella tärkeänä tai jopa olennaisena orgasmin saamiselle. Kannattaa siis vielä miettiä, haluatko hypätä suoraan sinulle nautinnollisimpaan hetkeen.

Seksielämä on parisuhteen alue, jonka ei soisi jähmettyvän paikoilleen. Kannattaa siis panostaa seksiin ja miettiä uusia tapoja, joilla voitte toteuttaa itseänne sänkypuuhissa. Näillä seitsemällä Men's Healthin vinkillä ette pääse jämähtämään vanhoihin kaavoihin.

1. Vaihtakaa huonetta. Älkää aina aloittako makuuhuoneessa. Seksiä voi harrastaa muissakin huoneissa. Kun kroppanne ovat uusissa paikoissa, on todennäköistä, että ette seuraa rutiinejanne.

Seksistä suomalainen mies voi rehennellä tai keskustella huumorimielessä kaverin kanssa baarissa, mutta syvällisempi itsetutkiskelu tai parisuhteen seksielämän mietiskely on harvinaista. Suomalainen mies ei ole ainakaan homo, eikä hän myönnä pitävänsä muutenkaan mistään sellaisesta, mikä poikkeaa normeista. Suomalainen mies on omien sanojensa mukaan parhaimmillaan sängyssä pikku pienissään, kun uskallusta eri asioihin löytyy.

Kesälomat alkavat olla tältä vuodelta ohi. Töihin on palattu ja arkirutiinit ovat taas palanneet päiväjärjestykseen. Lomalla oli ihanaa, seksiä tuli harrastettua enemmän, se oli jopa parempaa, ehkä laadukkaampaakin. Tässä muutama vinkki miten voit jatkaa lomaseksin harrastamista myös loman jälkeenkin, ihan vain kotosalla.

"Elämä ilmaisee itsensä rakkauden kautta. Elämän virta on aalto rakkauden valtameressä ja rakkauden valtameri virtaa elämän aalloissa. Rakkauden valtameren kera jokainen elämän aalto on täysi." (Maharishi)

Ilmiö, joka kohdataan seksissä ja rakkaudessa, ja jota myös läheisyydeksi, intiimiydeksi ja erotiikaksi sekä hellyydeksi ja kiintymykseksi kutsutaan, on monitasoinen ja hämmentävä asia.

Suomalaisperheiden vanhemmat ovat pääsääntöisesti tyytyväisiä seksielämiinsä, selviää äskettäin uudistuneen Helistin.fi-perhepalvelun toteuttamasta Suuresta suomalaisesta Perhekyselystä.

Vanhemmat harrastavat seksiä siis enimmäkseen muutaman kerran kuukaudessa (35,30 % vastaajista) tai viikossa (28,39 %). Vain kymmenesosassa parisuhteista seksiä on vähemmän. Vastaajat olivat varsin tyytyväisiä seksielämiinsä, vaikkakaan kolmasosa ei pistäisi pahitteeksi, jos seksiä olisikin hieman nykyistä enemmän.

Mies! Luuletko tietäväsi kaiken tietämisen arvoisen seksistä naisen kanssa? Erotiikan tietosanakirja, jota kannat päässäsi, voi sisältää perustavaa laatua olevia virheitä ja aukkoja naisten seksuaalisuudesta.

Tämä johtuu siitä, että suurin osa ihmisistä opettelee seksin saloja itsekseen. Miehillä on usein tapana ottaa vinkkejä aikuisten elokuvista, ja kaikkihan tietävät, miten todenmukaisia ne ovatkaan. Seksikokemukset auttavat, mutta monet naiset ovat ujoja kertomaan siitä, mistä he pitävät.

Suomalaiset eivät ole kovin yllätyksellisiä seksin harrastajia, ilmenee Terve.fi -hyvinvointimedian toteuttamasta Suuresta suomalaisesta seksikyselystä 2010. Kyselystä selviää muun muassa, että vain noin kymmenesosa suomalaismiehistä ja -naisista on valmiita harrastamaan seksiä spontaanisti paikasta ja tilanteesta riippumatta. Noin puolet kuitenkin kertoo spontaaniuden pitävän jossain määrin paikkansa.

Seksin harrastaminen raskausaikana voi vähentyä, mutta tuore tutkimus osoittaa, etteivät naiset useimmiten nauti siitä yhtään vähempää kuin aiemminkaan, uutisoi Babycenter. Seksiähän saa ja kannattaa harrastaa ihan samalla tavalla raskauden edetessäkin.

Seksihalujen katoaminen voi johtua monesta syystä.Oletko sinä tai
kumppanisi kadottanut mielenkiinnon seksiä kohtaan? Syitä haluttomuuteen on
monia ja ne voivat olla sekä psykologisia että fyysisiä tai jopa molempia.
Lapsiperheissä haluttomuutta saattaa ilmetä useinkin, sillä tyydyttävän
seksielämän ylläpitäminen kaatuu yleensä kahdenkeskisen ajan puutteeseen,

Sivut