Osallistu arvontaan ja voita monipuolinen hiustenhoitosetti!

Kaipaatko hoitavia ja rakennetta antavia hiustenhoitotuotteita? Jos vastasit kyllä, kannattaa osallistua tammikuun kuukausiarvontaan.

Kaikkien kisaan osallistuneiden kesken arvotaan kaksi Unique Haircaren hiustuotepakettia.

Yksi Unique Haircare -hiustenhoitopaketti sisältää seuraavat tuotteet:

  • Kosteuttava shampoo on kestävän kehityksen periaatteilla valmistettu kosteuttava, maitoproteenia sisältävä shampoo kuiville ja vaurioituneille hiuksille.
  • Kosteuttava hoitoaine kosteuttaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia tehden niistä helpommin muotoiltavat. Hoitoaine vähentää sähköisyyttä ja lisää kiiltoa.
  • Suolasuihke sopii kaikille hiustyypeille ja on keskipitävä. Voit lisätä hiuksiisi rakennetta suihkuttamalla suolasuihketta kosteisiin hiuksiin tai tuoda karheaa tekstuuria suihkuttamalla suihketta kuiviin hiuksiin.
  • Tuuheuttava muotovaahto tuo hiuksiin upeaa volyymiä ja rakennetta. Alkoholiton, kasvipohjaisiin muotoiluaineisiin perustuva koostumus ei jätä hiuksia tahmeiksi.

Unique Haircare -hiustenhoitotuotteet valmistetaan paikallisia valmistusaineita kunnioittaen, keskellä Tanskan vehreintä luontoa. Koko sarja on luomusertifioitu.

Yhden tuotepaketin yhteisarvo on 67,50 euroa.

Tutustu tarkemmin kuukausiarvonnan sääntöihin.

Tammikuun arvonta on päättynyt ja voittajalle on ilmoitettu asiasta.

Kiitämme kaikkia  arvontaan osallistuneita.

Tutustu muihin kilpailuihimme.

Löydä lisätietoa hakusanalla

Mitä seuraavaksi?

Verkkovastaanotto

Kysy lääkärin mielipidettä kätevällä etävastaanotolla. Mikäli et tarvitse vastausta heti, lähetä kysymys jollekin kymmenistä Terve.fi:n asiantuntijoista.

Varaa aika lääkärille

Varaa aika lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen vastaanotolle: