Voita syksyn vitamiinit!

Syysflunssat jylläävät ja luonnonvalon määrä vähenee. Jotkut syövät vitamiinivalmisteita parantaakseen vastustuskykyään ja auringonvalon vähentyessä moni nappaa D-vitamiinia sisäisesti.

Jos vitamiinipaketti tulee tarpeeseen, kannattaa osallistua marraskuun kuukausiarvontaamme. Palkintona on nimittäin Nordic Healthin vitamiinisetti, joka sisältää Nordic Healthin magnesiumhiutaleet, MultiVit-sprayn, DLux-vitamiinisuihkeen ja puhallettavan jalkakylvyn. Palkinnon yhteenlaskettu arvo on 85,50 €.

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan vitamiinisetti, joka sisältää seuraavat tuotteet:

Puhallettava jalkakylpy

Helposti puhallettava jalkakylpypaketti on kompakti ja kevyt, joten sen saa helposti mukaan vaikkapa matkoille. Puhallettuna allas on noin 40 senttimetrin pituinen, joten isotkin jalat mahtuvat siihen ongelmitta.

Magnesiumhiutaleet

Magnesium imeytyy erityisen hyvin jalkojen ihon läpi. Magnesiumilla rikastettu jalkakylpy onkin hyvä apu väsyneille tai turvonneille jaloille.

MultiVit

MultiVit on luonnollinen monivitamiinimineraalisuihke. Suihke sisältää luonnon A-, B1-, B2-, B3-, B5-, B6-, B12-, C-, D3- ja K1-vitamiinia, biotiinia, foolihappoasekä jodia ja seleeniä. Suihke imeytyy elimistöön hyvin suun limakalvolta. Tuote soveltuu myös lapsille.

DLux-vitamiinisuihke

D-vitamiinisuihke imeytyy välittömästi suun limakalvoilta ja on lähes kokonaan elimistön hyödynnettävissä. Sisältää D-vitamiinia n. 3000 IU / 75ug per suihkaus. Tuote on makeutettu ainoastaan ksylitolilla, eikä siinä ei ole käytetty synteettisiä lisäaineita.

Tutustu tarkemmin kuukausiarvonnan sääntöihin.

Marraskuun kuukausikisa on päättynyt ja voittajalle on ilmoitettu asiasta.

Oma Terveys kiittää kaikkia osallistujia.

Tutustu muihin kilpailuihimme.

Löydä lisätietoa hakusanalla

Mitä seuraavaksi?

Verkkovastaanotto

Kysy lääkärin mielipidettä kätevällä etävastaanotolla. Mikäli et tarvitse vastausta heti, lähetä kysymys jollekin kymmenistä Terve.fi:n asiantuntijoista.

Varaa aika lääkärille

Varaa aika lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen vastaanotolle: