Näin luot blogin Terve.fi:ssä

Haluaisitko kirjoittaa hyvinvoinnista tai terveydestä? Terve.fi:ssä se on mahdollista. Luo blogi Terve.fi:hin alla olevien ohjeiden avulla.

Blogin luomiseen tarvitset Terve.fi-tunnuksen. Jos sinulla ei ole vielä Terve.fi-tunnusta, voit luoda sen tämän ohjeen avulla.

Kun olet luonut Tervetunnuksen, voit luodan blogisi seuraavalla tavalla:

  • Kirjaudu sisään viemällä hiiri Terve.fi-sivun oikeassa yläkulmassa olevan hahmoikonin päälle ja syöttämällä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi niille varattuihin kenttiin.
  • Klikkaa oikeasta yläkulmasta ”Omat blogit", josta päädyt "Luo blogi" -sivulle.
  • Täydennä kohdat ”Blogin nimi”, ”Blogin kirjoittajan nimi” ja ”Blogin kuvaus”. Blogin kuvausteksti on parin virkkeen mittainen esittely sinusta ja blogistasi. Voit kertoa blogin kuvauksessa esimerkiksi kuka olet, mistä kirjoitat blogissasi ja miksi kirjotat.
  • Valitse blogisi bannerikuva klikkaamallla ”Blogin kuva” vierestä ”Selaa”. Bannerikuvan on hyvä kuvastaa blogiasi ja on myös hyvä, jos bannerikuvassakin näkyy blogisi nimi.
  • Valitse avautuvassa ikkunassa oikea kuvatiedosto koneeltasi (Jos et halua lisätä kuvaa pääset tässä vaiheessa, siirry pois pop-up-näkymästä klikkaamalla ”Peruuta”). Klikkaa ”Avaa” ja siirron loputtua klikkaa ”Siirrä”.
  • Luo blogi klikkaamalla ”Luo”.

Hienoa, olet nyt luonut blogisi! Blogitekstin kirjoittamisen voit aloittaa näiden näiden ohjeiden avulla. Muistathan, että kaikki luodut blogit ja blogitekstit ovat julkisia blogeja.

Mukavia blogihetkiä!

Löydä lisätietoa hakusanalla

Mitä seuraavaksi?

Verkkovastaanotto

Kysy lääkärin mielipidettä kätevällä etävastaanotolla. Mikäli et tarvitse vastausta heti, lähetä kysymys jollekin kymmenistä Terve.fi:n asiantuntijoista.

Varaa aika lääkärille

Varaa aika lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen vastaanotolle: