2 5 km!!!

Hyvä olo, mahtava olo!!! Olen ylpeä itsestäni ja sanoisinkin, että syystä! Poljin ukkokullan kera fillarilla 25 km lenkin. Takamuksessa tuntuu kyllä ja huomenna voi tuntua enempi, mutta se onkin sitä hyvää kipua! Mahtavaa!!! Parsilan järven ympäri mentiin ja ensi viikolla uudestaan! Tahtoo....!

Vieraslista on vahvistettu ja 17 kaikkinensa tulossa, mistä 4 lapsia.  Ihan kaikkein läheisimpiä en paikalle saanut, mutta osalla on todella todella hyvä syy.

Mekko odottaa tuossa, katson vielä helman pituutta jossain vaiheessa, ruusu mekkoon on ja korkkareihin plankki ostettu. Ukkokullan puku haettu kellarista ja Susannan mekko ja kengät valmiina. Wow! Vielä Susu murusen sukkikset, niin alkaa pelittää!

Tarkalleen taitaa olla mun syntymäkellonaika tuona päivänä 21.42 tai 21.52- koskaan en muista kumpi se on- täytyy äidiltä kysyy...! Vuosi 1972 kuitenkin silloin kalenterissa oli.

Veljeni selkäleikkaus on ohi ja ihanaa oli kuulla hänen äänensä eilen illalla ja tänään soitti uudelleen! Kaikki oli sujunut kuten pitää!

Viimeinen työpäivä oli 30.4 ja silloin kyyneleet valui. Sain ihania lahjoja ja ennenkaikkea kauniita puheita. Kukkia, kortteja! Haikea oli mieli lähteä, mutta, jos vaikka syksyllä jatkuu, se jää nähtäväksi. Itse olen niin säntillinen siinä, että kun näen mustaa valkoisella, niin sitten uskon vasta, on ollut niin paljon pettymyksiä tässä elämässä.

Näyttökin meni hyvin ja kaksi arvosanaa sain, mistä toinen oli kiitettävä... ja hei valmistautukaa vaan läheiset juhlintaan ensi toukokuussakin- silloin meikä painaa merkonomi-lakin päähänsä ja kutsuja taas varmaan tulee ... :)

Järkytyimme eilen, kun saimme kirjeen kaupungilta, missä oli, että Susannan eskariryhmä on kyllä siinä koulussa, mikä ikkunastamme näkyy, mutta jatkohoitopaikka olisi Haapalassa... Soitin tänään sinne- ja huh huh, ei se onneksi ole...! Paperissa on kuulemma jotain uudistuksen tarpeita...!

23.5 oli murusen viimeiset päiväkodin juhlat- ja hei sukulaiset/läheiset- ilmoittakaa meille nyt pian, oletteko tulossa sinne, koska sitä päiväkodilta kohta tiedustellaan. Liimamäessä ne joka tapauksessa juhlitaan...

Syntymäpäiväni jatkuu sitten seuraavana päivänä äitienpäivän juhlinnalla- onhan tässä nyt juhlia, mutta hei- ihan oikeesti... aatelkaa  2 5   K I L O M E T R I Ä!!!! JEEEEEE!!!!

Nyt tekemään taloushallinon tehtäviä!


Löydä lisätietoa hakusanalla